Louis Tomlinson komt naar Antwerpen!

Dieter Blarinckx-16 oktober 2022 om 08:21

Goed nieuws voor de fans van voormalig One Direction-lid Louis Tomlinson, want de Britse zanger heeft aangekondigd dat hij volgend jaar zal optreden in het Sportpaleis in Antwerpen!

Tomlinson maakte via instagram de verschillende Europese steden van zijn nieuwe tournee bekend, en ook Antwerpen staat ertussen! Hij zal met zijn ‘Faith in the Future’-tournee halt houden in Antwerpen op donderdag 12 oktober 2023.

De populaire zanger lanceert volgende maand zijn tweede album en het is met die songs dat hij op wereldtournee vertrekt volgend jaar. De ‘Faith in the Future’-tour wordt op 29 augustus 2023 afgetrapt in het Duitse Hamburg, waarna Louis Tomlinson bijna heel Europa doorreist. Voorlopig zijn enkel de Europese stops bekend, maar hij zal ongetwijfeld ook nog afreizen naar de Verenigde Staten en Australië.

Tickets zijn te koop vanaf woensdag 19 oktober om 10 uur. Meer info kan je hier vinden.

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

Kanye West wist door deze lyric dat hij zou doorbreken

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 05:05

Kanye West voelde aan dat één bepaalde tekst die hij schreef hem wereldwijd beroemd zou maken. Hij herinnerde zich het moment dat hij in een winkel was en plotseling besefte dat zijn leven nooit meer hetzelfde zou zijn. Het was een soort van voorgevoel, een intuïtie dat deze tekst zijn doorbraak zou betekenen.

Het ging om de lyric: "She got a light-skinned friend look like Michael Jackson. Got a dark-skinned friend look like Michael Jackson."

Deze tekst kwam uit het nummer 'Slow Jamz', een samenwerking met Jamie Foxx, dat in 2003 werd uitgebracht. Het werd een nummer één hit en leverde West, Foxx en Twista, de originele artiest, hun eerste topnotering op de Billboard Hot 100.

Kanye West, die nu door het leven gaat als Ye, werd een succesvolle producer en rapper in de industrie, richtte zijn eigen platenlabel op voordat hij uiteindelijk de modewereld betrad met zijn beroemde Yeezy-samenwerking met Adidas. Sindsdien hebben vooral zijn politieke opvattingen de krantenkoppen gehaald. Zijn steun aan Donald Trump en antisemitische opmerkingen hebben hem niet tot de favoriete figuur van het publiek hebben gemaakt.

Ontdek meer