Louis Tomlinson komt naar Antwerpen!

Dieter Blarinckx-16 oktober 2022 om 08:21

Goed nieuws voor de fans van voormalig One Direction-lid Louis Tomlinson, want de Britse zanger heeft aangekondigd dat hij volgend jaar zal optreden in het Sportpaleis in Antwerpen!

Tomlinson maakte via instagram de verschillende Europese steden van zijn nieuwe tournee bekend, en ook Antwerpen staat ertussen! Hij zal met zijn ‘Faith in the Future’-tournee halt houden in Antwerpen op donderdag 12 oktober 2023.

De populaire zanger lanceert volgende maand zijn tweede album en het is met die songs dat hij op wereldtournee vertrekt volgend jaar. De ‘Faith in the Future’-tour wordt op 29 augustus 2023 afgetrapt in het Duitse Hamburg, waarna Louis Tomlinson bijna heel Europa doorreist. Voorlopig zijn enkel de Europese stops bekend, maar hij zal ongetwijfeld ook nog afreizen naar de Verenigde Staten en Australië.

Tickets zijn te koop vanaf woensdag 19 oktober om 10 uur. Meer info kan je hier vinden.

'Tien om te Zien' keert deze zomer terug!

Dieter Blarinckx-01 februari 2023 om 18:51

Fans van het populaire en muzikale VTM-programma 'Tien om te Zien' gaan we nu wel héél erg blij maken, want VTM heeft aangekondigd dat het programma deze zomer ook weer zal terugkeren!

De iconische en welbekende tent van ‘Tien om te Zien’ zal deze zomer opgesteld worden op de Rotonde van Westende, vlakbij de zee. De opnames zullen plaatsvinden op maandag 24 en dinsdag 25 juli en maandag 7, dinsdag 8 en woensdag 9 augustus.

Natuurlijk is er nog niet geweten welke artiesten er net zullen optreden, maar wat we wél al met zekerheid weten is dat de hosts Anne De Baetzelier, Willy Sommers, Laura Tesoro en Aaron Blommaert terug van de partij zijn!

“De zomer van 2022 was voor ons onvergetelijk, met “Tien Om Te Zien” als één van de absolute hoogtepunten. Heel wat populaire artiesten van vroeger en nu samen met duizenden muziekfans op de dijk mogen verwelkomen geeft je instant kippenvel. Dat doen we heel graag nog eens over volgende zomer, dus we hopen iedereen daar opnieuw te zien voor een topfeest”, klinkt het bij VTM in een persbericht.

Check hun aankondiging hieronder:

Beyoncé komt met nieuwe wereldtournee naar België

Karen Luiken-01 februari 2023 om 15:02

Groot nieuws. Beyoncé heeft vandaag een nieuwe wereldtournee aangekondigd en komt daarmee ook naar ons land. Op 14 mei staat ze in het Koning Boudewijnsadion.

De tour staat in het teken van ‘Renaissance’, de nieuwe plaat van Beyoncé. Ze begint op 10 mei in Stockholm en doet op 14 mei als tweede stop Brussel aan. Later gaat ze nog naar plaatsen als Cardiff, Edinburgh, Parijs, Londen, Barcelona, Marseille Amsterdam, Hamburg, Frankfurt, Warschau en verschillende steden in de Verenigde Staten.

Het wordt de eerste keer in zeven jaar tijd dat Beyoncé ons land bezoekt. De laatste keer was in 2016 tijdens haar ‘Formation World Tour’. Ook toen stond ze in het Koning Boudewijnstadion.

Het is nog niet bekend wanneer tickets voor de wereldtournee live gaan en wat ze zullen kosten.

Ontdek meer