Louis Tomlinson komt naar Antwerpen!

Dieter Blarinckx-16 oktober 2022 om 08:21

Goed nieuws voor de fans van voormalig One Direction-lid Louis Tomlinson, want de Britse zanger heeft aangekondigd dat hij volgend jaar zal optreden in het Sportpaleis in Antwerpen!

Tomlinson maakte via instagram de verschillende Europese steden van zijn nieuwe tournee bekend, en ook Antwerpen staat ertussen! Hij zal met zijn ‘Faith in the Future’-tournee halt houden in Antwerpen op donderdag 12 oktober 2023.

De populaire zanger lanceert volgende maand zijn tweede album en het is met die songs dat hij op wereldtournee vertrekt volgend jaar. De ‘Faith in the Future’-tour wordt op 29 augustus 2023 afgetrapt in het Duitse Hamburg, waarna Louis Tomlinson bijna heel Europa doorreist. Voorlopig zijn enkel de Europese stops bekend, maar hij zal ongetwijfeld ook nog afreizen naar de Verenigde Staten en Australië.

Tickets zijn te koop vanaf woensdag 19 oktober om 10 uur. Meer info kan je hier vinden.

Spotify lanceert ideale functie voor feestjes

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:01- Foto:

Photo by Sara Kurfeß on Unsplash

Spotify heeft een ideale functie in het leven geroepen die vooral erg welkom is tijdens feestjes. Het nieuwigheidje heet Jam en maakt het mogelijk om met meerdere mensen tegelijk een playlist te beheren.

Momenteel kun je slechts op één apparaat tegelijk nummers toevoegen aan een afspeelwachtrij in Spotify. Dat is vervelend, zeker als je met meerdere mensen in een ruimte bent en iedereen een ander verzoeknummertje heeft. Maar met Jam is dat probleem dus verleden tijd. Die functie geeft 32 mensen tegelijkertijd de ruimte om liedjes in een wachtrij toe te voegen.

De hoofdlijst wordt beheerd door degene wiens telefoon aan de speaker is verbonden. Deze persoon kan zelf bepalen of hij de controle over de afspeelwachtrij met anderen wil delen. Wil hij dat? Dan kan de lijst op verschillende manieren worden gedeeld: via Bluetooth, via een QR-code of via een link die bijvoorbeeld via WhatsApp gedeeld kan worden.

Spotify Jam is vanaf nu beschikbaar voor betalende gebruikers.

Film Taylor Swift komt naar Belgische bioscoop

Karen Luiken-26 september 2023 om 13:01- Foto:

Reuters

Dure kaartjes kopen voor een concert van Taylor Swift? Dat kan, maar er is ook een goedkopere optie om de zangeres te zien optreden. Haar ‘The Eras Tour’ wordt over een paar weken op het witte doek vertoond.

Vanaf 13 oktober zal Kinepolis vier weken lang de bijna drie uur durende film op groot scherm uitzenden. In het teken staat ‘The Eras Tour’, die Taylor Swift in maart 2023 aftrapte en waar ze de hele wereld mee rondreist. Tijdens de tour zingt de zangeres liedjes van al haar albums.

Volgend jaar komt Taylor met ‘The Eras Tour’ naar Europa, maar wie daar geen kaartje voor heeft kunnen scoren, kan volgende maand dus ook terecht bij de Kinepolis. De bioscoopketen zendt de film uit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Hasselt, Braine, Rocourt en Palace Liège.

Ontdek meer