Documentaire over Louis Tomlinson in de maak

Karen Luiken-09 februari 2023 om 07:44

Louis Tomlinson heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Er is een documentaire over de voormalige One Direction-zanger gemaakt. Eind maart draait-ie in de bioscoop.

De documentaire heet ‘All Of That Voices’ en wordt omschreven als een verfrissend rauwe en echte kijk op het leven en de muzikale carrière van Louis.

“Dit is iets waar ik al jaren aan werk”, schrijft de zanger op Instagram. “Ik ben heel blij dat we het eindelijk kunnen delen. Ik heb het al een miljoen keer gezegd, maar ik heb zoveel geluk dat ik de grootste fans heb die een artiest zich kan wensen. En aangezien zij er altijd voor mij zijn, wil ik nu mijn verhaal met hun delen.”

In ‘All Of That Voices’ komen nooit eerder vertoonde beelden voorbij die gefilmd zijn voor Louis’ tournee in 2022. ‘De film onderzoekt zijn reis van een One Direction-lid naar een soloartiest, en legt de uitdagingen vast die zijn paden bepaalden’, zo klinkt het in een aankondiging. ‘De docu laat een kant van Louis zien die fans nog niet eerder hebben gezien, terwijl hij worstelt met de druk van roem en het gewicht van zijn eigen stem.’

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer