Documentaire over Louis Tomlinson in de maak

Karen Luiken-09 februari 2023 om 07:44

Louis Tomlinson heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Er is een documentaire over de voormalige One Direction-zanger gemaakt. Eind maart draait-ie in de bioscoop.

De documentaire heet ‘All Of That Voices’ en wordt omschreven als een verfrissend rauwe en echte kijk op het leven en de muzikale carrière van Louis.

“Dit is iets waar ik al jaren aan werk”, schrijft de zanger op Instagram. “Ik ben heel blij dat we het eindelijk kunnen delen. Ik heb het al een miljoen keer gezegd, maar ik heb zoveel geluk dat ik de grootste fans heb die een artiest zich kan wensen. En aangezien zij er altijd voor mij zijn, wil ik nu mijn verhaal met hun delen.”

In ‘All Of That Voices’ komen nooit eerder vertoonde beelden voorbij die gefilmd zijn voor Louis’ tournee in 2022. ‘De film onderzoekt zijn reis van een One Direction-lid naar een soloartiest, en legt de uitdagingen vast die zijn paden bepaalden’, zo klinkt het in een aankondiging. ‘De docu laat een kant van Louis zien die fans nog niet eerder hebben gezien, terwijl hij worstelt met de druk van roem en het gewicht van zijn eigen stem.’

'Hunger Games'-acteur Donald Sutherland overleden

Karen Luiken-21 juni 2024 om 06:58

Donald Sutherland is overleden. De acteur, die onder meer bekend was door zijn rol in ‘The Hunger Games’, is 88 jaar geworden.

Het nieuws wordt bekendgemaakt door Kiefer Sutherland, de zoon van Donald. “Met pijn in het hart moet ik mededelen dat mijn vader, Donald Sutherland, is overleden”, schrijft hij in een bericht op X. “Ik denk persoonlijk dat hij een van de belangrijkste acteurs in de filmgeschiedenis is. Nooit afgeschrikt door een rol, goed, slecht of lelijk. Hij hield van wat hij deed en deed wat hij leuk vond, en meer kun je niet vragen. Een goed geleefd leven.”

Deadline schrijft dat Donald al een tijdje ziek was. Hij had naast zijn rol in ‘The Hunger Games’ ook rollen in onder andere ‘Citizen X’, ‘Undoing’, ‘Klute’ en ‘Ordinary People’.

Pommelien Thijs opent eigen pop-up met merch

Karen Luiken-21 juni 2024 om 06:49

Diehard fans van Pommelien Thijs kunnen hun hart ophalen. De zangeres opent van dinsdag 25 juni tot en met zaterdag 29 juni een eigen pop-up met merchandise in hartje Antwerpen.

De store bevindt zich in AMOR, vlak naast de Roma aan de Turnhoutsebaan. Het is de bedoeling dat je zelf een kledingstuk meeneemt, dat vervolgens in de pop-up in een nieuw jasje wordt gestoken. Verder zullen er ook verschillende posters, LP’s en CD’s van ‘Per Ongeluk’ en het nieuwe album ‘Per Ongeluk Live’ verkrijgbaar zijn.

“Je neemt je eigen item mee naar de pop-up shop, en wij bedrukken het met een door jou gekozen ontwerp om het nieuw leven in te blazen, om zo onze gezamenlijke voetafdruk niet te vergroten,” aldus Pommelien, die zelf heel duurzaam met haar kleding omgaat. “Door de opkomst van Fast Fashion kopen mensen veel meer kleding dan nodig. De kwaliteit is slecht en de werkomstandigheden onmenselijk. Veel textiel belandt – na slechts een paar keer dragen – op de vuilnisbelt en maar een klein deel wordt gerecycled. De kledingindustrie is verantwoordelijk voor 10 procent van de totale uitstoot van broeikasgassen op aarde. Daarom willen we mijn merch graag anders aanpakken.”

Ontdek meer