Disneyland Paris is op zoek naar nieuwe medewerkers

Karen Luiken-04 januari 2023 om 07:37

Ben jij hard op zoek naar een nieuwe job en zou jij het niet erg vinden om iedere dag in Parijs te moeten zijn? Misschien is een baan bij Disneyland Paris iets voor jou. Het park is op zoek naar nieuwe medewerkers.

Er wordt gezocht naar mensen die zowel in de parken als hotels van Disneyland Paris willen werken. Voor Vlaamse sollicitanten gaat het vooral om jobs in de horeca, de hotels en aan de receptie. Denk aan functies als ober, serveerster, barman, gastvrouw of restaurantmedewerker.

Geïnteresseerden zijn op 7 februari welkom in Lille. Daar organiseert Disneyland Paris een evenement, in de hoop zoveel mogelijk talent te vinden voor verschillende functies. ‘Sommige kandidaten kunnen zelfs ter plekke worden aangenomen’, zo klinkt het in een aankondiging. ‘Wil je deel uitmaken van het avontuur? Of het nu je eerste baan is of een nieuwe professionele ervaring bij Disneyland Paris, je motivatie en enthousiasme zijn essentieel.’

Meer info vind je hier.

Win reis naar Europese stad door deze snelle bevraging

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 12:30

Bij TAGMAG zijn we altijd benieuwd naar de gedachten en keuzes van studenten. Hoe zit het tegenwoordig met jongeren en werk? Zijn we meer gefocust op onze carrière, of kiezen we toch vaker voor flexibiliteit en meer vrije tijd? TAGMAG en Deltaworx (uitzendkantoor voor studenten) slaan de handen in elkaar en willen weten hoe jij erover denkt!

De incentive is crazy - al zeggen we het zelf - want je kan een reis (inclusief hotel!) naar één van de hoofdsteden binnen Europa winnen! Welke hoofdstad dat is, blijft een surprise.

Vul onderstaand formulier in en maak kans op een gratis reis voor jou en een vriend(in)!

Je kan deelnemen tot en met vrijdag 7 juni 2024 (12u00).

Studenten opgelet: Student Kick-Off zoekt nieuwe teamleden

Karen Luiken-24 januari 2024 om 17:04

Voor studenten, door studenten. Dat is het motto achter Student Kick-Off, een festival dat al jaren georganiseerd wordt op het Sint-Pietersplein in Gent. Altijd al gedroomd van een job bij het team van dit legendarische feest? Pak dan nu je kans. Er wordt gezocht naar nieuw organisatietalent.

Student Kick-Off is een leerschool voor studenten die relevante werkervaring willen opdoen. Om zoveel mogelijk studenten deze kans te bieden, wordt de organisatie elk jaar vernieuwd. Dat betekent dat er elk jaar sollicitaties plaatsvinden en dat is ook nu weer het geval.

Er wordt gezocht naar talent in acht verschillende teams. De eerste is team partners, dat zorgt voor partnerdeals en sponsors. Team productie is verantwoordelijk voor de line-up en regelt tijdens de festivaldag het verloop zowel on-stage als backstage. Het takenpakket van team finance bestaat uit het bijhouden van alle facturen en contracten, als ook de juridische zaken.

Dan team IT, dat bestaat uit IT’ers die verantwoordelijk zijn voor alle IT-noden van het festival, zoals het leggen van een netwerk en het onderhouden van software. Team PR zorgt voor alle communicatie en staat in voor sociale media, designwerk, communicatie met de pers en de marketing van het festival.

De verantwoordelijkheid van team HR ligt langs de ene kant bij het organiseren van teambuildings voor de organisatie en anderszijds bij het rekruteren en inplannen van vrijwilligers. Team food & beverages staat in voor alles wat met drank en eten te maken heeft voor zowel de studenten als voor de VIP’s. En dan last but not least: team site & safety, dat zorgt voor het inplannen en opbouwen van het festivalterrein.

Meer informatie over de te vervullen functies vind je via deze website. Geïnteresseerd? Je kunt je tot 5 februari inschrijven!

Ontdek meer