Win waardebon van 500 euro bij JD Sports!

Joyce Vander Auwera-12 december 2022 om 14:30- Foto:

Sven Van Alboom

JD Sports is dé winkel voor elke sneakerfreak en voor wie houdt van street fashion. JD zorgt dit jaar voor een magische kerst, dat is zeker! De hele maand december viert JD de magie van kerst via de campagne 'King of the Game' en ook TAGMAG Insider Clémentine is totally in love met haar outfit van JD!

Wil jij Clé haar look, een coole outfit voor het nieuwe jaar of gewoon je sneakercollectie uitbreiden met leuke kerstcadeaus aan jezelf? It's your lucky day!

Doe snel mee met onderstaande wedstrijd en wie weet win jij een waardebon van maar liefst 500 euro! 🎁 Die is geldig op de volledige JD Sports website of kies je items in store.

Veel succes! En happy holidays🎄

Deze wedstrijd werd afgesloten op woensdag 21/12 om 10u.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Hebben: comfy hoodies van Odette Lunettes

Dieter Blarinckx-02 januari 2023 om 08:25

Odette Lunettes, het bekende Antwerpse brillenmerk van Eline De Munck, heeft zopas ook enkele leuke en comfy hoodies aan het assortiment toegevoegd. En die zijn nu in solden! Ideaal voor mensen die zich graag nestelen in een warme en gezellige hoodie!

"Heb je het koud? Deze unisex - one size hoodie met pluizige binnenkant houdt je warm tijdens de koude dagen. Als je deze hoodie draagt, help je ons door een belangrijke boodschap te verspreiden. We willen dat mensen hun ogen openen en aandacht besteden aan de uitdagingen in onze moderne samenleving. Een van deze uitdagingen is duurzaamheid. Onze hoodies van hoge kwaliteit gaan lang mee en laten je er altijd modieus uitzien. Omdat Odette Lunettes de lokale economie wil steunen, worden de hoodies met de grootste zorg ontworpen en gemaakt in Europa", klinkt het in de officiële beschrijving.

De hoodies zijn nu te koop in de online webshop van Odette Lunettes. Ze zijn beschikbaar in de kleuren zwart, donkergrijs, kaki en beige.

En het zijn solden! Voor één exemplaar betaal je nu 63,20 EUR in plaats van 79 EUR!

Check ze hieronder:

Hebben: Colruyt dropt nieuwe truien

Dieter Blarinckx-01 januari 2023 om 14:05

De Belgische supermarkteten Colruyt begint het jaar 2023 met een leuke actie. Ze geven namelijk nieuwe en felbegeerde truien weg! Hoe? Met een heuse wedstrijd via sociale media!

"Bedankt voor jullie enthousiaste reacties op de coltruy! Om jullie warm te houden, schenken we nu alvast 30 limited edition coltruyen weg samen met onze bedenker Kristof Hoefkens! Vertel waarom jij de grootste Colruyt-fan bent die zo’n exemplaar gewoon moét hebben en de 30 origineelste antwoorden winnen een limited edition trui!", klinkt het bij hun post op sociale media.

Deelnemen kan tot en met 6 januari (deze vrijdag).

Check de wedstrijd hieronder:

Ontdek meer