WIN: combitickets en VIP-passen voor Dour

Chelsy Vanlerberghe-24 juni 2024 om 09:06

Van 17 tot en met 21 juli is het weer zover: DOUREUUUH! Wij zijn er alvast volledig klaar voor en we willen jou erbij hebben! We geven een hoop tickets weg voor het legendarische Dour Festival. Yes, you heard it right: dé plek waar je deze zomer gewoon moet zijn.

In het kleine dorpje Dour komen duizenden muziekfans samen voor een vijfdaagse marathon van non-stop muziek. Denk aan de veelzijdige line-up met voor elk wat wils, van de dikste beats en scheurende gitaren tot de chillste hip-hop en beste dance.

Maar Dour is meer dan alleen muziek. Gratis ochtendyoga op de camping? Check! Foodtrucks en marktkraampjes? Check! Een ongeëvenaarde sfeer en een garantie voor onvergetelijke momenten? Dubbel check!

TAGMAG geeft duotickets weg: 6 duotickets voor vrijdag, 1 duo-combiticket en 2 VIP duotickets voor vrijdag. Wil je kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in!

Liever zeker van je tickets? Hier kan je ze kopen!

WIN: Elektrische fiets van Cortina ter waarde van €2.000

Chelsy Vanlerberghe-17 juli 2024 om 12:39

Verplaats jij je naar de campus of door de stad met een krakkemikkige fiets? No more! TAGMAG geeft een spiksplinternieuwe Cortina E-Tide weg, en jij kan hem winnen! Deze elektrische fiets is dé must-have voor elke student die stijlvol, zonder zweetplekken én op tijd in de les wil raken.

Cortina heeft hun Tide-collectie gelanceerd. De E-Tide is de ster van het gamma: een elektrische stadsfiets die speciaal is ontworpen met input van 300 studenten. Of je nu de stad in wil met je vrienden, zware schooltassen moet meesleuren, door de regen moet fietsen of die steile heuvel moet trotseren: de E-Tide kan het allemaal aan.

Met een bagagedrager die tot 27 kg aankan, altijd-aan-verlichting voor optimale zichtbaarheid en sterke remmen, ben je verzekerd van een vlotte én veilige rit. De metalen spatborden en een frame van dubbelwandig aluminium zorgen ervoor dat de E-Tide praktisch onverwoestbaar is. En dankzij de krachtige Bosch Active Line middenmotor of de Sportdrive voorwielmotor cruise je overal naartoe zonder moeite. De fiets is moduleerbaar volgens jouw rijstijl: actief of comfortabel.

Klinkt als een fiets die je moet hebben, toch? Goed nieuws: TAGMAG geeft een Cortina E-Tide weg ter waarde van 2.000 euro. Hoe maak je kans? Beantwoord de onderstaande vraag en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een Cortina E-Tide! 🚴‍♂️

'Vampire Diaries'-ster Paul Wesley komt naar België

Chelsy Vanlerberghe-16 juli 2024 om 14:21

Fans van 'The Vampire Diaries' zijn in voor a double treat! Eerder werd al bekend gemaakt dat Ian Somerhalder naar Heroes Comic Con in Brussel komt. Nu laat de organisatie weten dat ook Paul Wesley naar Brussels Expo afzakt. Een reünie van de broertjes Damon en Stefan Salvatore? Daar moet je gewoon bij zijn!

Paul, die acht seizoenen lang de charismatische Stefan Salvatore speelde, staat te popelen om zijn fans te ontmoeten. Hij is er beide dagen, 19 en 20 oktober, voor fotosessies, handtekeningen, panels en meet & greets. Tickets voor de fotoshoots zijn beperkt, dus wees er snel bij! De fotosessies met collega Ian Somerhalder waren op 2 dagen tijd al de deur uit.

Naast 'Vampire Diaries' heeft Paul Wesley zijn repertoire verder uitgebreid met diverse rollen. Hij schitterde onder andere in projecten zoals 'Tell Me a Story' en 'Before I Disappear', waar hij zijn veelzijdigheid als acteur toonde. Meer recentelijk werd Paul Wesley geprezen voor zijn dynamische vertolking als legendarische kapitein James T. Kirk in de nieuwste 'Star Trek'-serie.

Paul Wesley en Ian Somerhalder zijn niet de enige namen die Heroes Comic Con wisten te schikken. Misha Collins van 'Supernatural', en Eliza Taylor van 'The 100' zijn er ook bij op 19 en 20 oktober.

Meer info en tickets vind je op www.heroescomiccon.be.

Ontdek meer