Opnames tweede seizoen 'Heartstopper' afgerond

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:09

Het tweede seizoen van ‘Heartstopper’ komt steeds dichterbij. Sterker nog: we zijn nog nooit zó dichtbij geweest. Netflix laat weten dat de opnames er eindelijk op zitten!

Netflix heeft een foto van hoofdrolspelers Joe Locke en Kit Connor en seriemaker Alice Oseman gedeeld om het leuke nieuws te delen. Zij keren allemaal terug voor het tweede seizoen, maar er komen daarnaast ook nieuwe castleden.

Leila Khan gaat Sahar Zahid spelen, Jack Barton is verantwoordelijk voor de rol van Nicks oudere broer David Nelson en Bradley Riches kruipt in de huid van James McEwan. Verder zal Nima Taleghani de rol van Mr. Farouk gaan spelen, Bel Priestley wordt Naomi, Ash Self speelt Felix en Thibault de Montalembert wordt getransformeerd tot Nicks vader Stephane.

Een releasedatum voor het tweede seizoen is er helaas nog niet.

Derde seizoen 'And Just Like That' komt in 2025

Karen Luiken-08 december 2023 om 08:54

Streamingsdienst HBO Max heeft een vervroegd kerstcadeautje voor fans van ‘And Just Like That’. Met een filmpje worden er meer details bekendgemaakt over het derde seizoen van de ‘Sex and the City’ spin-off.

HBO Max deelt een promotiefilmpje van titels die in 2024 en 2025 naar de streamingsdienst komen. Eén daarvan is ‘And Just Like That’, waarvan het derde seizoen in 2025 wordt verwacht.

Andere titels die in de video voorbijkomen, zijn ‘House of the Dragon’, ‘Night Country’, ‘The Regime’, ‘The Sympathizer’, ‘Industry’, ‘The Last of Us’ en ‘Euphoria’.

Kijk mee!

Iconische tutu van Carrie Bradshaw kan binnenkort van jou zijn

Karen Luiken-08 december 2023 om 07:36

Een gelukkige fan van ‘Sex and the City’ kan binnenkort de nieuwe eigenaar zijn van de iconische tutu van Carrie Bradshaw. Het kledingstuk wordt geveild.

De tutu komt voorbij in het introfilmpje van ‘Sex and the City’. Daarin draagt Carrie het rokje en paradeert ze door de straten van Manhattan, tot ze een plens water in haar gezicht krijgt omdat er een bus langsrijdt.

Naast de tutu gaat er ook een ander kledingstuk van Carrie Bradshaw onder de hamer. Het gaat om de krantenjurk die het SATC-personage droeg tijdens een lunch met Big’s vrouw Natasha, in een aflevering van het derde seizoen.

Fans kunnen tot 11 januari bieden op de kledingstukken via de veiling van Julien’s Auctions. Voor de tutu wordt een opbrengst van 8.000 tot 12.000 euro verwacht.

Ontdek meer