Opnames tweede seizoen 'Heartstopper' afgerond

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:09

Het tweede seizoen van ‘Heartstopper’ komt steeds dichterbij. Sterker nog: we zijn nog nooit zó dichtbij geweest. Netflix laat weten dat de opnames er eindelijk op zitten!

Netflix heeft een foto van hoofdrolspelers Joe Locke en Kit Connor en seriemaker Alice Oseman gedeeld om het leuke nieuws te delen. Zij keren allemaal terug voor het tweede seizoen, maar er komen daarnaast ook nieuwe castleden.

Leila Khan gaat Sahar Zahid spelen, Jack Barton is verantwoordelijk voor de rol van Nicks oudere broer David Nelson en Bradley Riches kruipt in de huid van James McEwan. Verder zal Nima Taleghani de rol van Mr. Farouk gaan spelen, Bel Priestley wordt Naomi, Ash Self speelt Felix en Thibault de Montalembert wordt getransformeerd tot Nicks vader Stephane.

Een releasedatum voor het tweede seizoen is er helaas nog niet.

'Black Panther: Wakanda Forever' staat nu op Disney+

Dieter Blarinckx-01 februari 2023 om 18:32

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want de gloednieuwe en tweede 'Black Panther'-film staat al sinds 1 februari op Disney+.

In Marvel Studios' "Black Panther: Wakanda Forever", vechten koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku, Okoye en de Dora Milaje, om hun natie te beschermen tegen de tussenkomst van wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T'Challa. Terwijl het volk van Wakanda probeert hun volgende hoofdstuk te aanvaarden, moeten de helden zich verenigen met de hulp van War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en een nieuw pad uitstippelen voor het koninkrijk Wakanda.

Stream 'm nu via Disney+!

Bevestigd: Pennywise krijgt eigen serie

Dieter Blarinckx-31 januari 2023 om 17:21

Was jij als horrorfan ook zo'n fan van de creepy clown Pennywise uit de 'IT'-films? Dan hebben we leuk nieuws, want HBO heeft bevestigd dat ze werken aan een serie over dit iconisch personage.

In 2017 maakten we voor het eerst kennis met de enge clown Pennywise in de reboot van 'IT', gespeeld door de fantastische acteur Bill Skarsgård. Het personage was meteen een razend succes waardoor je de creepy glimlachende clown met zijn rode ballon overal wel zag verschijnen.

Nu heeft HBO bevestigd dat er een serie in de maak is die het verhaal van Pennywise uit de doeken doet. Veel is er nog niet geweten, maar wat wél al bevestigd is, is dat Bill Skarsgård terug te zien zal zijn in de iconische rol van de clown.

Wanneer we de serie net zullen kunnen streamen, is helaas nog niet geweten.

Dus stay tuned!

Ontdek meer