'EX ON THE BEACH' IS TERUG met lekker veel DRAMA en LUST!

Simon Smetryns-05 april 2024 om 16:54

'Ex On The Beach: Double Dutch' is terug! Deze keer met een all star edition. En wat kan je verwachten? Natuurlijk weer een stevige portie DRAMA en LUST!

De eerste aflevering is a.s. zondag te zien om 22u00 op MTV of dinsdag om 22u00 op Streamz.be.

Real life stalker uit 'Baby Reindeer' overweegt juridische stappen

Chelsy Vanlerberghe-30 april 2024 om 07:47

Een vrouw die beweert de inspiratiebron van de nieuwe Netflix-serie 'Baby Reindeer' te zijn, overweegt nu juridsche stappen te nemen tegen de streamingdienst en de maker van de serie. Ze wil hen aanklagen wegens laster.

Baby Reindeer is een nieuwe Netflix-show die gebaseerd is op waargebeurmet in de hoofdrol Richard Gadd, die de serie ook zelf heeft bedacht. In de serie, die gebaseerd is op waargebeurde feiten, wordt hij gestalkt door een vrouw genaamd 'Martha'. Ze stuurt hem obsessief meer dan 41.000 e-mails, 744 tweets en 100 brieven. Maar volgens de real life 'Martha' is het eigenlijk Gadd die geobsedeerd is met haar.

"Ik ben het slachtoffer. Hij heeft een hele show over mij geschreven", zei ze in een interview met de Daily Mail. De serie is megapopulair geworden en schoot in no time naar nummer 1. En natuurlijk zijn fans benieuwd naar de echte identiteit van de stalker uit de serie.

Gadd zegt dat hij de look van Martha zodanig heeft aangepast in de serie, zodat ze zichzelf niet zou herkennen. Ook de Daily Mail heeft de naam van de geïnterviewd vrouw niet bekend gemaakt. Maar social media detectives zijn er zeker van dat ze de échte Martha gevonden hebben, wat resulteert in doodsbedreigingen aan het adres van een zekere Fiona Harvey.

Ook The Sun zegt dat de vrouw in kwestie Fiona Harvey heet. Zij zegt dat ze helemaal niet op Martha lijkt, en dat ze Netflix gaat aanklagen omdat de serie als een waargebeurd verhaal wordt gepresenteerd. Wordt ongetwijfeld vervolgd! Seizoen 2, anyone?

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-29 april 2024 om 06:32

Gisteren was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Mol’. Daarin zagen we onder andere hoe een van de kandidaten de stem van de mol te horen kreeg én hoe opnieuw een speler het veld moest verlaten. Uitzending gemist? Deze fragmenten houden je up to date.

Deze kandidaat hoort eindelijk de stem van de mol

Na een veiling om de stem van de mol te kunnen beluisteren, is deze kandidaat de gelukkige.

De eerste reactie van de zesde afvaller

Hoe heeft de zesde afvaller van De Mol het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Ontdek meer