Dit 16-jarig meisje is wereldkampioen breakdance

Dieter Blarinckx-16 november 2022 om 14:54- Foto:

Red Bull BC One - Red Bull

De Nederlandse tiener India mag zich trots wereldkampioen breakdance noemen. Afgelopen weekend vond de Red Bull BC One World Final plaats in New York, waar de 16-jarige India won.

India moest het afgelopen weekend opnemen tegen de beste breakdancers van de wereld. Maar ze stond duidelijk haar mannetje want India werd aan het einde van de finale officieel benoemd als wereldkampioen in het breakdancen.

Ze begon al op 7-jarige leeftijd met de sport en het was van het begin al duidelijk dat ze talent had. Ze was de jongste deelnemer aan de World Final ooit en nu dus ook officieel de jongste winnaar.

Leuke sidenote: ook werd bekendgemaakt dat breakdance vanaf 2024 een officiële discipline zal worden tijdens de Olympische Spelen!

Ook Simon Mignolet stopt als Rode Duivel

Dieter Blarinckx-12 maart 2023 om 09:49- Foto:

Instagram - Simon Mignolet

Na het vertrek van Eden Hazard en Toby Alderweireld, gaat nu ook Simon Mignolet stoppen bij de Belgische nationale ploeg, de Rode Duivels. Dat zal morgen bekendgemaakt worden.

Alderweireld kondigde vorige week zijn afscheid aan. Hij wil zich voor de volle 100% inzetten voor FC Antwerp en zijn gezin. En nu zal dus ook copain Simon Mignolet zijn afscheid van de Rode Duivels aankondigen.

De 35-jarige voetballer is ook de vaste keeper van Club Brugge en heeft ondertussen 35 caps achter zijn naam staan.

Veel succes met je verdere carrière Simon!

Toby Alderweireld stopt als Rode Duivel

Dieter Blarinckx-06 maart 2023 om 16:46- Foto:

Facebook - Toby Alderweireld

Groot nieuws uit de sportwereld want profvoetballer Toby Alderweireld stopt bij de Rode Duivels. Dat maakte de 34-jarige speler zélf bekend via zijn sociale media.

Alderweireld is een waar fenomeen binnen het Belgisch voetbal. Zo speelde hij 14 jaar bij de nationale ploeg. Hij speelde mee in 2 EK’s en zelfs 3 WK’s.

Hij wil zich nu volledig gaan focussen op zijn carrière bij Antwerp, de andere Belgische ploeg waarvoor hij speelt. Zijn afscheid komt voor veel volgers en fans als een big surprise.

Check zijn aankondiging hieronder:

Ontdek meer