Paleis van Sissi wordt Airbnb

Dieter Blarinckx-01 november 2022 om 08:24

Wil jij eens overnachten als een echte royal? Wel, dat kan binnenkort dankzij de nieuwe Netflix-serie ‘Die Kaiserin’. Het paleis waar de serie gefilmd werd, wordt (even) een Airbnb!

De nieuwe reeks op Netflix vertelt het wel en wee van een van ’s werelds bekendste keizerinnen: Sissi. En om de release van die serie te vieren, geven Netflix en Airbnb een koninklijke overnachting weg!

Twee gelukkige duo’s mogen in juni 2023 een nachtje slapen in Paleis Weissenstein in het Duitse Beieren. Alle paleisscènes uit de serie werden er gefilmd, dus je zal ongetwijfeld veel herkennen.

De gastvrouw van dienst is gravin Benedicta. Haar familie woont al sinds de 18de eeuw in het paleis.

Inbegrepen in de prijs is een exclusieve rondleiding door het hele paleis en een op Sissi geïnspireerd diner en ontbijt.

Meer praktische info zal snel bekendgemaakt worden door Airbnb en Netflix!

Vierde seizoen 'You' komt eerder dan verwacht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:20

Netflix heeft goed nieuws voor fans van ‘You’. De streamingsdienst heeft bekendgemaakt dat het vierde seizoen van de serie eerder online komt te staan dan oorspronkelijk was gepland. De releasedatum is ietsje naar voren gehaald.

Toegegeven: het zijn geen rigoureuze veranderingen. Maar dat neemt niet weg dat iedere dag waarop we ‘You’ eerder kunnen bekijken, mooi is meegenomen.

Het vierde seizoen van ‘You’ wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel zou volgens de originele plannen op 10 februari verschijnen, het tweede deel zou op 10 maart volgen.

Maar daar is nu dus verandering in gebracht. Netflix maakt namelijk bekend dat de afleveringen niet op 10 februari gelanceerd worden, maar op 9 februari. Het tweede deel volgt op 9 maart in plaats van 10 maart.

Eerste ‘Avatar’ staat terug op Disney+

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 14:51

Nog een dikke twee weken en dan kan je in de bioscoop gaan kijken naar de langverwachte tweede ‘Avatar’-film. En om mensen al warm te maken voor deze release, heeft Disney de eerste ‘Avatar’ terug op Disney+ gezet.

‘Avatar: The Way of Water’ speelt zich 14 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af, en er is een hoop veranderd voor Jake en Neytiri. Zij hebben ondertussen hun plekje hebben gevonden in het regenwoud van Pandora dat ze thuis kunnen noemen. De twee hebben samen drie Na'vi kinderen en een geadopteerd vierde mensenkind genaamd Spider. Jake en Neytiri doen er alles aan om dit gezin bij elkaar te houden, maar wanneer ze opnieuw bedreigd worden door RDA-mijnwerkers zijn ze gedwongen hun thuis te verlaten. Zo komen ze terecht in een geheel andere omgeving bij een rif, waar de Metkayina clan woont. Deze omgeving komt echter niet zonder gevaar, zeker niet wanneer blijkt dat het gezin van Jake en Neytiri zich bevindt in een cultuur die ze niet kennen.

De eerste ‘Avatar’-film werd nu door Disney terug online beschikbaar gemaakt via Disney+. Zo willen ze mensen de kans geven om zich helemaal voor te bereiden op deel twee.

‘Avatar: The Way of Water’ speelt vanaf 14 december in de Belgische bioscopen. Check hieronder de trailer:

Ontdek meer