Maak deel uit van Team TAGMAG tijdens Belgian Week in Val Thorens!

Lola Obasuyi Van Acker-31 oktober 2022 om 12:30

Tijdens Belgian Week in Val Thorens is TAGMAG terug van de partij om er een groot feest van te maken. Samen met Deltaworx gaan we op zoek naar studenten die Team TAGMAG zullen versterken tijdens deze party week. De jobinhoud varieert van Instagram story's maken, riders brengen naar de DJ's tot shotjes uitdelen en promo maken.

Naast werken mag je natuurlijk ook genieten van de skivakantie, leer je nieuwe mensen kennen en kom je terecht in een team vol studenten. Daarbovenop verdien je ook een aantrekkelijk bedrag voor alle gepresteerde uren.

Klinkt deze job op jouw lijf geschreven en heb jij zin om mee te doen in een TAGMAG serie? Schrijf je dan in via het onderstaande formulier! Veel succes en wie weet tot binnenkort.

Disneyland Paris op zoek naar Nederlandstalige werkkrachten

Dieter Blarinckx-10 november 2022 om 08:09

Heb jij altijd al eens willen werken (en wonen) in the happiest place on earth? Ben je bovendien op zoek naar een job en een zotte Disney-fan? Dan is dit misschien wel jouw droomjob!

Disneyland Paris gaat nu namelijk op zoek naar Nederlandstalige werkkrachten voor hun parken en hotels. Zo houden ze binnenkort een groots rekruteringsevent in Amsterdam. En jij kan je daar nu voor inschrijven!

"Kom en ontmoet onze recruiters bij Amsterdam op 24 november en om onze teams van Disneyland Paris te versterken in toerisme, horeca en de verkoop! Dit evenement is bedoeld om talent te vinden voor verschillende functies in onze parken, hotels en Disney Village. Wij bieden contracten aan van bepaalde duur van 35 uur van 2 tot 8 maanden, tussen februari en september 2023 (waarvan juli en augustus inclusief) of voor onbepaalde duur", klinkt het in de vacature.

"Of dit nu je eerste baan is of je op zoek bent naar een nieuwe professionele ervaring bij Disneyland Paris, je motivatie en enthousiasme zijn het belangrijkst voor onze functies', gaan ze verder.

Zo zijn ze o.a. op zoek naar klantenservice medewerkers, mensen voor in de horeca, catering, receptie,...

Meer info kan je hier vinden.

Good luck!

TEST: met welke job word jij later rijk?

Karen Luiken-24 oktober 2022 om 06:45

Droom jij ervan om later heel rijk te worden? Dan moet je daar natuurlijk wel voor gaan werken. Run jij straks een razendpopulair OnlyFans-account, word jij een bekende influencer of ga jij in Hollywood acteren? Doe de test en kom erachter.

De test werkt als volgt: je krijgt steeds drie keuzes. Kies het plaatje waar jij hebt meest enthousiast van wordt en ga vervolgens verder met de volgende vraag. Na acht vragen tellen wij je behaalde punten bij elkaar op en aan de hand daarvan voorspellen we jouw future job

Is deze job niks voor jou en ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob? Kijk dan zeker eens op Deltaworx.eu.

Ontdek meer