Hebben: magische Harry Potter adventskalender

Dieter Blarinckx-25 oktober 2022 om 13:19

De gezelligste periode van het jaar staat weer voor de deur, en voor Potterheads hebben we online een leuke en magische adventskalender gevonden die gewoon een must-have is voor fans van all things Potter!

“Vier de feestdagen met Harry, Ron en Hermelien met dit magische adventskalenderboek vol met meer dan 25 Wizarding World-verrassingen”, luidt het in de officiële omschrijving.

Deze magische adventskalender neemt je mee naar de Wizarding World en toont iconische momenten uit de geliefde ‘Harry Potter’-films. Met 25 dagen vol verrassingen, unieke aandenkens en verzamelobjecten, variërend van feestelijke papieren ornamenten tot op Harry Potter geïnspireerde recepten en meer, is deze kalender een must-have voor ‘Harry Potter’-fans van alle leeftijden.

Je kan ‘m nu gewoon online kopen via Amazon. Voor een exemplaar betaal je zo’n 38 euro.

Lumos Nox!

1
2
3

Taylor Swift prijst Ryan Reynolds voor rol in 'Deadpool & Wolverine'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 10:22

Taylor Swift is een supportive bestie! Ze spoort iedereen aan om naar 'Deadpool & Wolverine' te gaan kijken in de cinema. In de film speelt haar long time best friend, Ryan Reynolds, een hoofdrol.

De popster plaatste een foto op haar Instagram Stories van zichzelf met de sterren van de film, Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Ook op de foto: Reynolds' vrouw en Swift's bestie Blake Lively, en regisseur Shawn Levy.

"In de afgelopen jaren heb ik gezien hoe een van mijn beste vrienden zijn hele hart, ziel, zweet, tijd, energie, grappen, pijn, vreugde, rebellie, duisternis en magie in deze film heeft gestopt", schreef Swift bij de foto. "Hij heeft echt het beste werk van zijn leven geleverd, en deze film is als een echt gelukspakket, een knallende ontsnapping uit de realiteit. Ik heb geen idee hoe hij het gedaan heeft."

"Maar zo is Hugh gewoon!" voegde ze toe, met een knipoog naar de vriendschap en de speelse rivaliteit tussen Reynolds en Jackman. "Deze andere randoms kwamen ook even langs voor de foto, en we waren te beleefd om ze te vragen te vertrekken. 🙃" Swift spoorde haar volgers aan om tickets te kopen voor 'Deadpool & Wolverine'. "Shout-out naar Wade Wilson, aka de vader van mijn peetkinderen", grapte ze, verwijzend naar Reynolds' personage in de film.

Swift en Reynolds zijn al jaren vrienden, dankzij Swift’s vriendschap met actrice Blake Lively. In de herfst van 2023 werd de popster ook closer met Jackman en filmmaker Levy. Ze gingen allemaal samen naar een NFL-wedstrijd om Swift’s vriend Travis Kelce te zien spelen voor de Kansas City Chiefs.

Er waren zelfs geruchten dat Swift misschien een cameo zou hebben in 'Deadpool & Wolverine'. Ondanks de marketing met posters waarop de personages van Jackman en Reynolds friendship bracelets dragen die lijken op die van Swift's Eras Tour, bevestigde Entertainment Weekly in juni dat de popster niet in de film verschijnt.

Op deze dag verschijnt 'Kingdom Of The Planet Of The Apes' op Disney+

Simon Smetryns-24 juli 2024 om 10:33

'Kingdom Of The Planet Of The Apes' heeft het publiek wereldwijd weten te bekoren. Het is een van de grootste wereldwijde box office-successen van het jaar geworden en markeert het begin van een nieuw tijdperk voor de epische 'Planet Of The Apes'-franchise.

Regisseur Wes Ball blaast nieuw leven in de wereldwijde, epische franchise. De film speelt zich af in de toekomst, enkele generaties na het bewind van Caesar. In deze tijd zijn de apen de dominante soort die in harmonie samenleeft en zijn het de mensen die een leven in de schaduw leiden. Terwijl een nieuwe, tyrannieke apenleider zijn imperium opbouwt, maakt een jonge aap een aangrijpende reis die er voor zorgt dat hij alles wat hij heeft geleerd over het verleden in twijfel trekt. De keuzes die hij maakt zal de toekomst voor zowel apen als mensen bepalen.

'Kingdom Of The Planet Of The Apes' verschijnt op 2 augustus '24 op Disney+. Stream nu al de volledige 'Planet Of The Apes'-franchise op de streamingdienst:

  • War for the Planet of the Apes (2017)
  • Dawn of the Planet of the Apes (2014)
  • Rise of the Planet of the Apes (2011)
  • Planet of the Apes (2001)
  • Battle for the Planet of the Apes (1973)
  • Conquest of the Planet of the Apes (1972)
  • Escape from the Planet of the Apes (1971)
  • Beneath the Planet of the Apes (1970)
  • Planet of the Apes (1968)

Ontdek meer