Hebben: magische Harry Potter adventskalender

Dieter Blarinckx-25 oktober 2022 om 13:19

De gezelligste periode van het jaar staat weer voor de deur, en voor Potterheads hebben we online een leuke en magische adventskalender gevonden die gewoon een must-have is voor fans van all things Potter!

“Vier de feestdagen met Harry, Ron en Hermelien met dit magische adventskalenderboek vol met meer dan 25 Wizarding World-verrassingen”, luidt het in de officiële omschrijving.

Deze magische adventskalender neemt je mee naar de Wizarding World en toont iconische momenten uit de geliefde ‘Harry Potter’-films. Met 25 dagen vol verrassingen, unieke aandenkens en verzamelobjecten, variërend van feestelijke papieren ornamenten tot op Harry Potter geïnspireerde recepten en meer, is deze kalender een must-have voor ‘Harry Potter’-fans van alle leeftijden.

Je kan ‘m nu gewoon online kopen via Amazon. Voor een exemplaar betaal je zo’n 38 euro.

Lumos Nox!

1
2
3

Zien: trailer van nieuwe oorlogsfilm 'Civil War'

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:53

Fan van oorlogsfilms? Dan staat er weer een mooi pareltje op je te wachten. Vanaf 17 april is de nieuwe film ‘Civil War’ te zien in de Belgische bioscopen. Dit is de trailer.

‘Civil War’ is een actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Maura en Kirsten Dunst. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland.

'Barbie' valt flink in de prijzen bij People's Choice Awards

Karen Luiken-19 februari 2024 om 07:47

‘Barbie’ heeft zondagavond flink wat prijzen in de wacht gesleept tijdens de uitreiking van de People’s Choice Awards in Los Angeles. De film won maar liefst vijf awards.

‘Barbie’ was voor acht prijzen genomineerd, waarvan er uiteindelijk vijf werden verzilverd. De film werd verkozen tot ‘Film van het jaar’ en ‘Comedy van het jaar’. Verder kreeg Ryan Gosling voor zijn rol als Ken de prijs voor ‘Mannelijke filmster van het jaar’ en deed Margot Robbie als Barbie hetzelfde voor ‘Vrouwelijke filmster van het jaar’. De vijfde prijs ging naar America Ferrera, die voor haar rol in ‘Barbie’ een prijs kreeg voor ‘Filmoptreden van het jaar’.

Andere prijswinnaars waren onder anderen Taylor Swift met twee beeldjes (‘Vrouwelijke artiest van het jaar’ en ‘Popartiest van het jaar’), BTS-zanger Jung Kook (‘Mannelijke artiest van het jaar’) en Beyoncé (‘R&B ster van het jaar’).

Ontdek meer