Deze vrouw werkt als professionele jointroller voor Snoop Dogg

Karen Luiken-21 oktober 2022 om 11:20

Als je zo beroemd en rijk als Snoop Dogg bent, kun je je alles veroorloven. Dure huizen, een schoonmaakster, meerdere auto’s en ja: zelfs een hulpje dat de hele dag door joints voor je draait. Maak kennis met Renegade Piranha.

Een paar jaar geleden gaf Snoop Dogg in een aflevering van ‘The Howard Stern Show’ aan dat hij op zoek was naar iemand die joints voor hem wilde rollen. Hij beloofde een salaris van 40.000 tot 50.000 dollar per jaar en een aantal ‘extraatjes’.

Inmiddels is bekend dat de rapper zijn hulpje heeft gevonden. En wel in Renegade Piranha, een dame die toevallig ook joints rolt voor Kid Cudi en andere beroemdheden. In de podcast ‘The Review’ vertelt ze over hoe ze het baantje bij Snoop Dogg wist te veroveren.

“In eerste instantie dacht ik dat het een grapje was”, vertelt Renegade. “Ik bleef maar zeggen: ik ga niet, dit is oplichterij. Ik dacht dat het niet echt was.” Maar haar nieuwsgierigheid won het toch en dus ging ze op sollicitatiegesprek. Geen alledaags sollicitatiegesprek met vragen over je zwakke en sterke punten, maar een sollicitatiegesprek waarbij het draaien van jointjes centraal stond.

“Ze lieten me een joint rollen”, vertelt de vrouw. “Ze zeiden dat ik de volgende dag terug moest komen en toen had ik een roll-off.” In die roll-off, een wedstrijdje wie-draait-de-beste-joint, moest de vrouw het opnemen tegen de geluidstechnicus van Snoop en een Venezolaanse sigarenroller. Renegade ging er met de winst en dus met het baantje vandoor. “Sinds die dag ben ik de beste roller van de planeet.”

Bij dit bedrijf krijg je 90 euro per uur voor het kijken naar TikTok-filmpjes

Karen Luiken-17 mei 2023 om 11:56- Foto:

Photo by Amanda Vick on Unsplash

De beste vacature ooit staat online. Een marketingbedrijf is op zoek naar mensen die tegen betaling naar TikTok-filmpjes willen kijken en is bereid daar maar liefst negentig euro per uur voor te betalen.

Ubiquitous, het bedrijf in kwestie, zoekt drie kandidaten die tien uur lang naar TikTok-video’s willen kijken om opkomende trends te ontdekken. Voor de functie is geen ervaring nodig, maar het is wel van belang dat je een TikTok-account hebt.

“Absoluut iedereen kan zich aanmelden”, zegt Jeremy Boudinet van Ubiquitous volgens LadBible. “We zijn niet op zoek naar een expert of TikTok-kenner, we zoeken gewoon iemand die TikTok redelijk vaak gebruikt en zelf actief aanwezig is op social media.”

Wie wil solliciteren moet minstens achttien jaar oud zijn. Voldoe jij aan die eis? Dan kun je je hier aanmelden door te zeggen waarom jij perfect bent voor deze rol.

Dreamjob alert: bedrijf zoekt Pokémon-expert

Karen Luiken-27 februari 2023 om 08:06

Weet jij alles over Pikachu, Charizard, Eevee en alle andere Pokémon? Deel jij de droom van Ash Ketchum om de ultieme Pokémon Master te worden? En ben je heel toevallig ook nog op zoek naar een nieuwe job? We hebben je droombaan gevonden.

Catawiki, het online veilingplatform voor bijzondere objecten, is op zoek naar een fulltime Pokémon-expert. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van Pokémon-veilingen en -verzamelingen met unieke ruilkaarten. Je moet de meest bijzondere kaarten die op Catawiki worden aangeboden beoordelen en selecteren, je moet contacten onderhouden met belangrijke verzamelaars uit de hele wereld, bezoekt toonaangevende beurzen en onderhoudt je netwerk om de Pokémon-veilingen op het platform uit te breiden.

Bij deze baan komt het beste van twee werelden samen. Je mag zelf weten vanaf welke plek je werkt én je krijgt betaald terwijl je met Pokémon bezig bent. Kan het nog beter? Nee. Solliciteren doe je hier.

Ontdek meer