Deze vrouw werkt als professionele jointroller voor Snoop Dogg

Karen Luiken-21 oktober 2022 om 11:20

Als je zo beroemd en rijk als Snoop Dogg bent, kun je je alles veroorloven. Dure huizen, een schoonmaakster, meerdere auto’s en ja: zelfs een hulpje dat de hele dag door joints voor je draait. Maak kennis met Renegade Piranha.

Een paar jaar geleden gaf Snoop Dogg in een aflevering van ‘The Howard Stern Show’ aan dat hij op zoek was naar iemand die joints voor hem wilde rollen. Hij beloofde een salaris van 40.000 tot 50.000 dollar per jaar en een aantal ‘extraatjes’.

Inmiddels is bekend dat de rapper zijn hulpje heeft gevonden. En wel in Renegade Piranha, een dame die toevallig ook joints rolt voor Kid Cudi en andere beroemdheden. In de podcast ‘The Review’ vertelt ze over hoe ze het baantje bij Snoop Dogg wist te veroveren.

“In eerste instantie dacht ik dat het een grapje was”, vertelt Renegade. “Ik bleef maar zeggen: ik ga niet, dit is oplichterij. Ik dacht dat het niet echt was.” Maar haar nieuwsgierigheid won het toch en dus ging ze op sollicitatiegesprek. Geen alledaags sollicitatiegesprek met vragen over je zwakke en sterke punten, maar een sollicitatiegesprek waarbij het draaien van jointjes centraal stond.

“Ze lieten me een joint rollen”, vertelt de vrouw. “Ze zeiden dat ik de volgende dag terug moest komen en toen had ik een roll-off.” In die roll-off, een wedstrijdje wie-draait-de-beste-joint, moest de vrouw het opnemen tegen de geluidstechnicus van Snoop en een Venezolaanse sigarenroller. Renegade ging er met de winst en dus met het baantje vandoor. “Sinds die dag ben ik de beste roller van de planeet.”

Disneyland Paris op zoek naar Nederlandstalige werkkrachten

Dieter Blarinckx-10 november 2022 om 08:09

Heb jij altijd al eens willen werken (en wonen) in the happiest place on earth? Ben je bovendien op zoek naar een job en een zotte Disney-fan? Dan is dit misschien wel jouw droomjob!

Disneyland Paris gaat nu namelijk op zoek naar Nederlandstalige werkkrachten voor hun parken en hotels. Zo houden ze binnenkort een groots rekruteringsevent in Amsterdam. En jij kan je daar nu voor inschrijven!

"Kom en ontmoet onze recruiters bij Amsterdam op 24 november en om onze teams van Disneyland Paris te versterken in toerisme, horeca en de verkoop! Dit evenement is bedoeld om talent te vinden voor verschillende functies in onze parken, hotels en Disney Village. Wij bieden contracten aan van bepaalde duur van 35 uur van 2 tot 8 maanden, tussen februari en september 2023 (waarvan juli en augustus inclusief) of voor onbepaalde duur", klinkt het in de vacature.

"Of dit nu je eerste baan is of je op zoek bent naar een nieuwe professionele ervaring bij Disneyland Paris, je motivatie en enthousiasme zijn het belangrijkst voor onze functies', gaan ze verder.

Zo zijn ze o.a. op zoek naar klantenservice medewerkers, mensen voor in de horeca, catering, receptie,...

Meer info kan je hier vinden.

Good luck!

Maak deel uit van Team TAGMAG tijdens Belgian Week in Val Thorens!

Lola Obasuyi Van Acker-31 oktober 2022 om 12:30

Tijdens Belgian Week in Val Thorens is TAGMAG terug van de partij om er een groot feest van te maken. Samen met Deltaworx gaan we op zoek naar studenten die Team TAGMAG zullen versterken tijdens deze party week. De jobinhoud varieert van Instagram story's maken, riders brengen naar de DJ's tot shotjes uitdelen en promo maken.

Naast werken mag je natuurlijk ook genieten van de skivakantie, leer je nieuwe mensen kennen en kom je terecht in een team vol studenten. Daarbovenop verdien je ook een aantrekkelijk bedrag voor alle gepresteerde uren.

Klinkt deze job op jouw lijf geschreven en heb jij zin om mee te doen in een TAGMAG serie? Schrijf je dan in via het onderstaande formulier! Veel succes en wie weet tot binnenkort.