IKEA brengt flashy collectie uit: "Be bold, be fabulous, be you"

Christophe Moons-31 augustus 2021 om 04:46

Samen met de 80-jarige Britse modeontwerpster Zandra Rhodes ontwierp IKEA de gewaagde en felle KARISMATISK-collectie. "Een statement om liefhebbers van kleuren aan te moedigen hun onbevreesde zelfexpressie in huis te tonen", klinkt het.

"Be bold, be fabulous, be you", klinkt het ("Wees moedig, wees fantastisch, wees jezelf"). En dat is met deze collectie goed gelukt: 26 opvallende stukken van de hand van de revolutionaire Zandra. "Samen met haar is het IKEA-team op zoek gegaan naar de kracht van kleuren en patronen om karakter en charisma aan een huis toe te voegen. Deze collectie staat voor een onbevreesde benadering van leven en stijl en is een uiting van persoonlijkheid, talent en lokale cultuur."

"Het mooie aan deze collectie is dat het niet uitmaakt of je er één of meerdere stukken van koopt", vertelt Zandra. "Daarnaast is KARISMATISK ook functioneel. De collectie biedt speelse oplossingen voor alledaagse behoeften, is duurzaam (er werd zo veel mogelijk gerecycleerd materiaal gebruikt, n.v.d.r.) én betaalbaar."

De limited edition KARISMATISK-collectie is vanaf volgende maand wereldwijd verkrijgbaar bij IKEA, alleen is nog niet helemaal duidelijk welke landen ze wanneer zullen aanbieden.

NikkieTutorials dropt nieuwe NIMYA-producten

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:50

NikkieTutorials heeft als sinds een dik jaar haar eigen beautymerk NIMYA, en daar dropt ze nu nieuwe items van!

Voor haar eigen brand NIMYA lanceerde Nikkie zopas de gloednieuwe 'Spill The Juice'-collectie. Het gaat om een speciale lippenbalsem en lipgloss! En ze zijn volledig vegan en cruelty free!

Voor de balsem betaal je zo'n 13,99 euro, voor de gloss 15,99 euro.

Benieuwd naar meer? Check hier haar site of bekijk haar laatste video hieronder:

Amazon komt (eindelijk) naar België

Dieter Blarinckx-21 juni 2022 om 06:37

De kogel is door de kerk: vanaf september lanceert de Amerikaanse online shop Amazon eindelijk een Belgische afdeling. Wie nu via Amazon wil komen moet langs de Nederlandse, Duitse of Franse divisie gaan. Maar daar komt nu dus verandering in.

Onder de noemer "Operation Red Devil", kwam het Amerikaanse Business Insider te weten dat Amazon een Belgische release plant van hun populaire online webshop. Het bedrijf van Jeff Bezos is wereldwijd een van de pioniers op het vlak van online shopping. Nederland, Duitsland en Frankrijk hadden al hun eigen webshop, maar wij bleven achter. Tot nu...

Uit de documenten van Business Insider valt af te leiden dat Amazon tegen eind september een eigen Belgische webshop wil lanceren. Maar een officieel bericht van Amazon blijft voorlopig nog uit...

Stay tuned!

Ontdek meer