Koninklijke job: Prins William zoekt Social Media Manager

Dieter Blarinckx-23 juli 2022 om 21:18- Foto:

Instagram - Duke and Duchess of Cambridge

Ben jij helemaal zot van sociale media en ben je klaar voor een nieuwe, koninklijke stap in je carrière? Dan is deze vacature misschien écht wel iets voor jou! Prins William & Kate zijn namelijk op zoek naar een Social Media Manager!

Het prinselijke koppel is op zoek naar iemand in hun team te Kensington Palace, die hen kan helpen met allerlei sociale media en de overall digitale communicatie. Dat werd bekendgemaakt door het Britse hof zelf.

“Je bedenkt de strategie en staat in voor het beheer van de officiële social media-accounts op Instagram, Twitter, YouTube en Facebook”, klinkt het in de vacature. De ideale kandidaat heeft bakken ervaring met digitale platformen, is creatief en communicatief vaardig.

Voor de job moet je zo’n 37,5 uur per week werken in Kensington Palace, de woonst van William en zijn kroost.

Benieuwd naar meer? Details en meer info zijn hier terug te vinden.

Er is nog steeds een personeelstekort in horeca

Sofie Verbeeck-08 augustus 2022 om 12:30- Foto:

Photo by Jay Wennington on Unsplash

We weten al langer dat er een personeelstekort in horeca is maar dat probleem lijkt maar niet opgelost te raken. In vier op de vijf horecazaken in ons land is er een tekort aan personeel, volgens VTM NIEUWS.

Het personeelstekort in horecazaken is zelfs zo schrijnend dat verschillende zaken hebben besloten om hun terrassen te sluiten en dat terwijl het net een winstgevende periode is voor horeca. Het probleem is vooral te wijten aan de pandemie. Daarbij zagen veel horecazaken hun vast personeel vertrekken.

Ze moeten dus nu vooral vertrouwen op jobstudenten, maar dat is niet zo evident in de zomervakantie. Want ook zij willen genieten van de vakantie en niet constant werken. Op de site van VDAB staan nu ongeveer 9.000 vacatures voor personeel in horeca. Ben jij dus nog opzoek naar een vakantiejob? Dan is dit misschien wel de ideale kans!

Bij deze baan slaap je de hele dag tegen betaling

Karen Luiken-08 augustus 2022 om 06:59- Foto:

Photo by Gaelle Marcel on Unsplash

Als slapen helemaal jouw ding is en je het ’t liefst de hele dag door doet, dan is dit a great time to be alive. Een matrassenmerk is op zoek naar een nieuwe medewerker die tijdens werktijden wil slapen. Tegen betaling!

Casper, een in New York gevestigd bedrijf, is volgens CNN op zoek naar zogenoemde ‘Casper Sleepers’. Uit de vacature blijkt dat deze medewerkers betaald krijgen om te slapen in ‘in de winkels van Casper en in onverwachte omgevingen in de wereld’.

Is dat het enige wat je hoeft te doen? Niet helemaal. Als je eenmaal wakker bent is het de bedoeling dat je je slaapervaringen op papier zet en zo content voor social media creëert. Mocht dat geen probleem zijn voor jou, dan zijn er verschillende eisen waar je als nieuwe medewerker aan moet voldoen. Zo wordt er van je verwacht dat je een uitzonderlijk slaapvermogen hebt, heel veel kan slapen en overal doorheen snurkt.

Check, check, dubbelcheck? Solliciteren kan tot 11 augustus!

Ontdek meer