Droomjob: Intratuin zoekt kerstdecorateurs!

Dieter Blarinckx-21 juli 2022 om 18:57

Wie nog op zoek is naar een job en helemaal zot is van de leukste feestdag van het jaar, Kerstmis, hebben we misschien wel dé droomjob gevonden. Intratuin gaat namelijk op zoek naar mensen die willen helpen bij de opbouw van hun kerstshows!

Hoewel het nog maar juli is, zijn ze bij Intratuin al volop bezig met de plannen voor Kerstmis. Ieder jaar zetten ze een grootse kerstshow op poten, en dat vraagt natuurlijk wel wat werk. Daarom gaan ze nu dus op zoek naar nieuwe werkkrachten met de kerstspirit!

Maar voor we jou helemaal opjutten: het gaat om Intratuin Nederland en niet in België. Maar hey, wie moeite wil doen om voor die job de grens over te steken, kijkt best eens over op hun website.

Concreet moet je vrij zijn tussen 21 augustus en 1 oktober om te helpen bouwen aan “de grootste kerstshow van Nederland”

Ho ho ho!

Bewezen: Jack kon overleven in ‘Titanic’

Dieter Blarinckx-04 februari 2023 om 08:21

Het is al een discussie die ettelijke jaren aan de gang is: kon Jack overleven op de drijvende deur naast Rose? Velen waren overtuigd van wel en nu neemt regisseur James Cameron zelf de proef op de som.

Aan het einde van de Oscarwinnende film ‘Titanic’ is te zien hoe Jack sterft door het ijskoude water, terwijl zijn geliefde Rose droog weet te overleven op een drijvend stuk hout. Maar had Jack toch gered kunnen worden? James Cameron zocht het even zelf uit.

Voor National Geographic onderzocht de regisseur samen met twee stuntacteurs of Jack inderdaad naast Rose kon liggen. Op de beelden is te zien hoe de stuntmannen in ijskoud water verschillende scenario’s uittesten op een drijvende deur. Er werd ook rekening gehouden met de inspanningen die Jack en Rose daarvoor hebben moeten leveren in vorige scènes. Maar James Cameron kon wel degelijk concluderen dat Jack het in sommige scenario’s kon overleven:

“Jack had het kunnen overleven, maar er zijn veel factoren die een rol spelen. Ik denk dat Jack vooral niets wou doen om Rose in gevaar te brengen. En dat past 100% bij zijn karakter”.

Check de beelden hier:

'The Sims 4' heeft nu ook transgender-Sims

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:09

Groot nieuws uit de gamingwereld want een van de meest succesvolle en populaire franchises, 'The Sims', heeft nu ook transgender-Sims toegevoegd aan 'The Sims 4'.

Wie vanaf deze week ‘The Sims 4’ speelt, kan er dus voor kiezen om zijn/haar/hun Sim transgender te maken. Het zat er al langer aan te komen, maar eindelijk heeft de populaire franchise de nodige update doorgevoerd.

Wie voor een transgender-Sim kiest, zal merken dat de transgender-mannen dan ook littekens hebben nadat ze hun borsten lieten verwijderen. Maar dat is niet alles, want vanaf de update kan je bij de kledij nu ook borstbinders en shapewear kiezen.

De makers van de gamefranchise willen zo inclusiever zijn en er zijn voor écht iedereen. Zo voegden ze ook hoorapparaten voor slechthorenden en glucosemeters voor mensen met diabetes toe aan de update.

Well done guys!

Ontdek meer