Droomjob: Intratuin zoekt kerstdecorateurs!

Dieter Blarinckx-21 juli 2022 om 18:57

Wie nog op zoek is naar een job en helemaal zot is van de leukste feestdag van het jaar, Kerstmis, hebben we misschien wel dé droomjob gevonden. Intratuin gaat namelijk op zoek naar mensen die willen helpen bij de opbouw van hun kerstshows!

Hoewel het nog maar juli is, zijn ze bij Intratuin al volop bezig met de plannen voor Kerstmis. Ieder jaar zetten ze een grootse kerstshow op poten, en dat vraagt natuurlijk wel wat werk. Daarom gaan ze nu dus op zoek naar nieuwe werkkrachten met de kerstspirit!

Maar voor we jou helemaal opjutten: het gaat om Intratuin Nederland en niet in België. Maar hey, wie moeite wil doen om voor die job de grens over te steken, kijkt best eens over op hun website.

Concreet moet je vrij zijn tussen 21 augustus en 1 oktober om te helpen bouwen aan “de grootste kerstshow van Nederland”

Ho ho ho!

Domino's-pizza's weg uit Italië wegens gebrek aan klanten

Sofie Verbeeck-10 augustus 2022 om 20:53- Foto:

Photo by Alan Hardman on Unsplash

Domino's-pizza's zal binnenkort niet meer te vinden zijn in Italië. De reden? Ze hebben niet genoeg klanten. Dat lijkt raar voor een land waar pizza zo populair is, maar de Italianen zullen niet zo'n fan zijn van het concept om speciale toppings op je pizza te doen.

De Amerikaanse keten Domino's-pizza's blijkt dan toch niet zo populair te zijn in het land van de pizza en pasta. Domino's-pizza's bestond nog maar 7 jaar in Italië. Met hun concept om speciale toppings op pizza's te doen, wilden ze zich onderscheiden van de typische pizza's. Dat idee heeft dus niet gewerkt want de Italianen lusten ze niet.

Ook met de coronapandemie kregen ze het moeilijk doordat er meer restaurants ook kozen voor aan huis leveringen. Domino's-pizza's kreeg heel wat schulden en dus hebben ze nu beslist om weg uit Italië te trekken.

Dodentocht ingekort door extreme hitte

Dieter Blarinckx-10 augustus 2022 om 13:00- Foto:

Dodentocht.be

Deze vrijdagavond start de jaarlijkse Dodentocht, een wandeltocht (je kan ook kiezen om te joggen) van 100 kilometer. Maar gezien de warme temperaturen heeft de organisatie beslist om de tocht in te korten naar 65 kilometer.

Zo’n 13.000 fervente wandelaars en joggers wagen zich terug aan de Dodentocht dit jaar, maar het zal puffen zijn met deze zotte temperaturen. Daarom wordt de tocht voor het eerst in de geschiedenis ingekort tot 65 kilometer. Na de middag is het te heet om nog verantwoord door de hitte te wandelen, klinkt het bij de overheidsdienst Volksgezondheid.

Naast de inkorting van de tocht, zullen er ook bijkomende maatregelen getroffen worden. Denk bijvoorbeeld aan gratis zonnecrème, extra waterbedeling en extra schaduwzones.

Veel succes aan alle wandelaars en joggers!

Ontdek meer