TAGMAG zkt. studentenjob confessions

Jelle Joly-01 augustus 2022 om 13:01

Samen met Deltaworx zijn we op zoek naar jouw gekste, grappigste en/of raarste studentenjob-verhalen. Ben jij die persoon die vanalles uitsteekt, al enkele keren ontslagen bent of gewoonweg eens iets grappigs heeft meegemaakt op de werkvloer? Dan zoeken we jouw verhalen.

Vul onderstaand formulier in.

Gezocht: professionele hondenwandelaars

Dieter Blarinckx-28 januari 2023 om 10:02- Foto:

Photo by Matthew Henry on Unsplash

Ben jij nog op zoek naar een leuke bijverdienste en ben je bovendien ook zot van honden? Dan kan je misschien wel aan de slag als professionele hondenwandelaar.

Het aantal geregistreerde honden in ons land blijft maar stijgen. Tussen 2019 en 201 steeg het aantal honden zelfs met 14.000. En dat wordt natuurlijk ook weerspiegeld in de vraag naar professionele hondenwandelaars.

"Heel veel mensen hebben tijdens corona een hond in huis gehaald, vaak een pup. Die is niet gewend om alleen te zitten, want mensen waren altijd thuis. Daarom huren ze ons in om met hen te wandelen en te spelen”, aldus hondenwandelaar Marijke Bisschops aan de Vlaamse pers.

Je hoeft helemaal geen diploma te hebben, maar moet vooral wel een hart hebben voor hondjes.

Disneyland Paris is op zoek naar nieuwe medewerkers

Karen Luiken-04 januari 2023 om 07:37

Ben jij hard op zoek naar een nieuwe job en zou jij het niet erg vinden om iedere dag in Parijs te moeten zijn? Misschien is een baan bij Disneyland Paris iets voor jou. Het park is op zoek naar nieuwe medewerkers.

Er wordt gezocht naar mensen die zowel in de parken als hotels van Disneyland Paris willen werken. Voor Vlaamse sollicitanten gaat het vooral om jobs in de horeca, de hotels en aan de receptie. Denk aan functies als ober, serveerster, barman, gastvrouw of restaurantmedewerker.

Geïnteresseerden zijn op 7 februari welkom in Lille. Daar organiseert Disneyland Paris een evenement, in de hoop zoveel mogelijk talent te vinden voor verschillende functies. ‘Sommige kandidaten kunnen zelfs ter plekke worden aangenomen’, zo klinkt het in een aankondiging. ‘Wil je deel uitmaken van het avontuur? Of het nu je eerste baan is of een nieuwe professionele ervaring bij Disneyland Paris, je motivatie en enthousiasme zijn essentieel.’

Meer info vind je hier.

Ontdek meer