Niels Destadsbader gaat padelvelden aanleggen!

Dieter Blarinckx-27 augustus 2021 om 11:34

Zanger, presentator en acteur Niels Destadsbader heeft vanmorgen bekendgemaakt dat hij verschillende padelvelden en clubs zal aanleggen. Dat vertelde hij in het Eén-programma ‘Vlaanderen Herleeft’: “Slimme investering en weinig risico, want padel is een blijver”, klinkt het bij Niels.

"Ik heb er vroeger altijd van gedroomd om een eigen tennisclub te hebben. En nu heb ik een nieuw ideetje: ik ga zelf enkele padelclubs beginnen. We willen bekijken om het op verschillende plaatsen te doen: dat is de ambitie. Onder de naam "Viva Padel", met 8 veldjes per locatie", ging hij verder.

Wanneer de eerste velden net zullen openen, is helaas nog niet geweten.

"Ik hoop dat ik de rest van mijn leven kan blijven zingen. Maar af en toe een risico nemen is niet verkeerd, toch? In mijn eerste Sportpaleisconcert heb ik ook het grootste deel van mijn spaargeld gestoken, en dat was toen een risico", voegde Niels er nog aan toe.

Succes Niels!

'Love Island'-ster Jules is verliefd

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 16:31

Het is Jules na zijn mislukte ‘Love Island’-avontuur toch gelukt om de liefde te vinden. Niet in Lisa, met wie hij Casa Amor verliet, maar in zijn oude vlam Amandine. Dat geeft hij toe in een gesprek met Grazia.

Ondanks de tegenslagen die Jules in ‘Love Island’ heeft gehad, is hij toch positief over zijn avontuur. En daar heeft hij een heel goede reden voor. “Ik heb gevonden wat ik zocht: de liefde bij Amandine”, vertelt hij.

“Afgelopen vrijdag hebben we elkaar voor het eerst weer gezien”, gaat hij verder. “En dat ging heel goed. We hadden afgesproken in een restaurant en het was superfijn om haar weer te zien, al vond ik het ook wel spannend. We hadden nog niet veel kunnen praten over de manier waarop we uit elkaar waren gegaan, maar het ging allemaal heel goed!”

Jules en Amandine hebben afgesproken hun relatie een tweede kans te geven. “Het is aan mij om te bewijzen dat ik volledig voor haar wil gaan. Ik wil echt laten zien dat ik geen interesse heb in andere dames en alleen maar oog voor haar heb.”

Vooralsnog lijkt het goed te gaan. Jules heeft zelfs de familie van Amandine al ontmoet. “Ik heb heel sterke gevoelens voor haar. Ik kan zeker zeggen dat ik verliefd ben.”

Brooklyn Beckham onder vuur door nieuwe TikTok

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 14:29

Brooklyn Beckham, de zoon van David en Victoria, krijgt momenteel bakken kritiek over zich heen nadat een nieuwe TikTok werd gedropt waarin hij een beetje opschept met het feit dat hij “chef-kok” is.

TikTokker Daniel Mac maakt geregeld video’s waarin hij opvallende wagens tegenhoudt om zo ook de chauffeurs in beeld te brengen. In zijn laatste video zit niemand minder dan de 23-jarige Brooklyn Beckham achter het stuur. Hij reed rond in een McLaren P1, met een prijskaartje van zo’n 1,2 miljoen dollar (ongeveer 1,8 miljoen euro). Daniel vraagt Brooklyn naar zijn werk, waarop hij antwoordt “chef-kok”. En daar is het internet niet zo happy mee, meer zelfs, ze lachen hem gewoon vierkant uit.

“Hij maakte spek met eieren en hij denkt dat hij een chef is”, “Het belachelijkste dat ik ook heb gezien” en “Wat een clown”, zijn maar een fractie van wat er online te lezen valt.

Check de TikTok hier:

Ontdek meer