Niels Destadsbader gaat padelvelden aanleggen!

Dieter Blarinckx-27 augustus 2021 om 11:34

Zanger, presentator en acteur Niels Destadsbader heeft vanmorgen bekendgemaakt dat hij verschillende padelvelden en clubs zal aanleggen. Dat vertelde hij in het Eén-programma ‘Vlaanderen Herleeft’: “Slimme investering en weinig risico, want padel is een blijver”, klinkt het bij Niels.

"Ik heb er vroeger altijd van gedroomd om een eigen tennisclub te hebben. En nu heb ik een nieuw ideetje: ik ga zelf enkele padelclubs beginnen. We willen bekijken om het op verschillende plaatsen te doen: dat is de ambitie. Onder de naam "Viva Padel", met 8 veldjes per locatie", ging hij verder.

Wanneer de eerste velden net zullen openen, is helaas nog niet geweten.

"Ik hoop dat ik de rest van mijn leven kan blijven zingen. Maar af en toe een risico nemen is niet verkeerd, toch? In mijn eerste Sportpaleisconcert heb ik ook het grootste deel van mijn spaargeld gestoken, en dat was toen een risico", voegde Niels er nog aan toe.

Succes Niels!

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Ontdek meer