Niels Destadsbader gaat padelvelden aanleggen!

Dieter Blarinckx-27 augustus 2021 om 11:34

Zanger, presentator en acteur Niels Destadsbader heeft vanmorgen bekendgemaakt dat hij verschillende padelvelden en clubs zal aanleggen. Dat vertelde hij in het Eén-programma ‘Vlaanderen Herleeft’: “Slimme investering en weinig risico, want padel is een blijver”, klinkt het bij Niels.

"Ik heb er vroeger altijd van gedroomd om een eigen tennisclub te hebben. En nu heb ik een nieuw ideetje: ik ga zelf enkele padelclubs beginnen. We willen bekijken om het op verschillende plaatsen te doen: dat is de ambitie. Onder de naam "Viva Padel", met 8 veldjes per locatie", ging hij verder.

Wanneer de eerste velden net zullen openen, is helaas nog niet geweten.

"Ik hoop dat ik de rest van mijn leven kan blijven zingen. Maar af en toe een risico nemen is niet verkeerd, toch? In mijn eerste Sportpaleisconcert heb ik ook het grootste deel van mijn spaargeld gestoken, en dat was toen een risico", voegde Niels er nog aan toe.

Succes Niels!

Vlaanderen krijgt eerste straatvoetbaltoernooi speciaal voor meisjes

Karen Luiken-21 september 2021 om 07:58

Voetbal een sport voor jongens? Dat is het al heel lang niet meer. Ook mensen van het andere geslacht doen het graag en dat is dan ook precies de reden waarom er speciaal voor hen in Vlaanderen het allereerste ‘real life’ straatvoetbaltoernooi voor meisjes wordt georganiseerd. Genaamd: ‘Soccer Sisters Cup’.

Met het evenement, georganiseerd door Play Sports, worden meisjes met een voorliefde voor (straat)voetbal aangemoedigd hun passie te volgen. En dat komt precies op het juiste moment, want damesvoetbal is populairder dan ooit. Het aantal meisjes en vrouwen dat zich inschreef bij voetbalclubs steeg tussen 2016 en 2020 met maar liefst 35 procent.

De ‘Soccer Sisters Cup’ gaat van start met verschillende voorrondes in Antwerpen en Vilvoorde (23 en 24 oktbober) en in Ronse en Genk (31 oktober en 1 november). De wedstrijden - twee tegen twee – duren drie minuten en worden telkens georganiseerd op een van de lokale straatvoetbalpleintjes. Scoren doe je door het maken van gewone goals (één punt) en panna goals (twee punten). Die laatste scoor je door de bal door de benen van je tegenstander te trappen. De bal belandt vervolgens rechtstreeks in het doel. Het duo met de meeste punten wint de game.

Meisjes kunnen zich per twee inschrijven in de categorieën U15, U17 of U19. Per stad gaat voor elke categorie telkens een duo door naar de finale op 6 november in Antwerpen. In totaal twaalf duo’s nemen het daar tegen elkaar op. Inschrijven kan vanaf woensdag 22 september via https://www2.telenet.be/ssc, waar ook meer informatie en het wedstrijdreglement zal te vinden zijn.

EOTB-ster Sander nu alweer vrijgezel

Karen Luiken-21 september 2021 om 07:40

Het wil maar niet lukken met het liefdesleven van Sander. Tijdens de opnames van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ kreeg hij genoeg aandacht van zijn vrouwelijke medekandidaten, maar een relatie zat er niet in. Eenmaal terug in Nederland leek hij in Nicole Kawalkowski dan toch zijn ware te hebben gevonden, maar ook met dat meisje is het nu alweer over en uit. Sander is opnieuw vrijgezel.

Nog geen maand geleden maakte Sander bekend zijn hart te hebben verloren aan Nicole. Maar nu blijkt dat ze er alweer een punt achter hebben gezet. De relatie heeft welgeteld drie weken geduurd. Reden van de breuk? “Niets bijzonders”, zegt Sander tegen LoveReality. “In het begin leek het perfect maar er kwamen snel al wat scheurtjes in.”

Hoewel ze nu geen setje meer vormen, wenst Sander zijn ex toch het allerbeste. Er is volgens hem geen sprake van ruzie of haat.

Ontdek meer