Eliza en Bob maken naam en geslacht van hun kindje bekend

Nico De Greef-23 mei 2022 om 15:10

Na weken speculeren en gissen van fans, hebben 'The 100'-sterren Eliza Taylor (32) en Bob Morley (37) het geslacht en de naam van hun eerste kindje onthuld.

Ruim twee maanden geleden kondigde het koppel nog met trots aan ouders te zijn geworden van hun eerste kindje samen, maar meer dan dat, zoals een naam en het geslacht van het kindje, waren ze destijds nog niet bereid om met het grote publiek te delen.

Daar is nu verandering in gekomen, want speciaal voor hun huwelijksjubileum (de sterren zijn deze maand alweer drie jaar getrouwd) zijn de acteurs dan toch eindelijk overstag gegaan met de bekendmaking van de naam en het geslacht van hun kindje. Het was Taylor die de details openbaar maakte via een zogenaamde photo-dump (een populaire trend op social media waarbij gebruikers meerdere foto's tegelijk posten in eenzelfde bericht) op Instagram.

Onder een reeks foto's van haarzelf met haar man schreef ze:

"Vandaag is het drie jaar geleden dat we op een grote groene berg stonden en elkaar het ja-woord gaven. Er is zoveel gebeurd in die drie jaar. Ons thuisland werd geteisterd door een natuurbrand, een pandemie legde de wereld plat, en we kregen een prachtige jongen. Ondanks alles, is onze liefde alleen maar sterker geworden. Je bent een geweldige papa en een spectaculaire echtgenoot. Henry en ik hebben zoveel geluk. Wij houden van jou!".

We zijn er alvast van overtuigd dat kleine Henry zich geen betere mama en papa had kunnen wensen. ❤️

Jade en Gio zijn uit elkaar

Karen Luiken-08 december 2022 om 17:50

Verdriet in YouTube-land. Jade en Gio hebben een punt achter hun relatie gezet. Dat maken de twee bekend via social media.

“Wat met een hele fijne vriendschap is begonnen en is uitgebloeid tot een relatie, gaat nu weer terug naar vrienden, tenminste; daar gaan we voor met elkaar. We hebben besloten om uit elkaar te gaan”, aldus Jade op Instagram.

Het was volgens de YouTubers geen makkelijke beslissing, maar wel eentje die voor zowel Jade als Gio beter zal zijn. “We houden nog steeds super veel van elkaar”, zo klinkt het. “En ik ben heel dankbaar voor de bijzondere tijd die we met elkaar hebben gehad so far.”

Gio heeft ook een video over de break-up op YouTtube gezet. Daarin zegt hij dat het al een tijdje niet meer lekker liep tussen de twee.

'Stranger Things'-acteur denkt niet dat zijn personage terugkeert

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:57

Eddie mag dan wel dood zijn gegaan in het laatste seizoen van ‘Stranger Things’, fans hopen nog steeds op een wonder. Ze schreeuwen om een terugkeer van het personage, maar of daar naar geluisterd zal worden? Joseph Quinn, de acteur die Eddie speelt, vreest van niet.

Het personage van Joseph was misschien wel de grootste verrassing van het afgelopen seizoen van ‘Stranger Things’. Eddie ontpopte zich van een irritante gast naar een van de meest geliefde karakters van de show. Heel groot was de schok dan ook toen hij aan het einde van het seizoen overleed.

Fans vonden het verschrikkelijk en startten zelfs een petitie om het karakter terug te krijgen. De kans dat het heeft geholpen, is echter klein. Jospeh zegt in een interview met British GQ dat hij de vraag om terug te keren in ieder geval nog niet heeft gekregen. “Ik denk dat zijn terugkeer zeer, zeer, zeer onwaarschijnlijk is. Hij lijkt me behoorlijk dood”, aldus de acteur.

Ontdek meer