Eliza en Bob maken naam en geslacht van hun kindje bekend

Nico De Greef-23 mei 2022 om 15:10

Na weken speculeren en gissen van fans, hebben 'The 100'-sterren Eliza Taylor (32) en Bob Morley (37) het geslacht en de naam van hun eerste kindje onthuld.

Ruim twee maanden geleden kondigde het koppel nog met trots aan ouders te zijn geworden van hun eerste kindje samen, maar meer dan dat, zoals een naam en het geslacht van het kindje, waren ze destijds nog niet bereid om met het grote publiek te delen.

Daar is nu verandering in gekomen, want speciaal voor hun huwelijksjubileum (de sterren zijn deze maand alweer drie jaar getrouwd) zijn de acteurs dan toch eindelijk overstag gegaan met de bekendmaking van de naam en het geslacht van hun kindje. Het was Taylor die de details openbaar maakte via een zogenaamde photo-dump (een populaire trend op social media waarbij gebruikers meerdere foto's tegelijk posten in eenzelfde bericht) op Instagram.

Onder een reeks foto's van haarzelf met haar man schreef ze:

"Vandaag is het drie jaar geleden dat we op een grote groene berg stonden en elkaar het ja-woord gaven. Er is zoveel gebeurd in die drie jaar. Ons thuisland werd geteisterd door een natuurbrand, een pandemie legde de wereld plat, en we kregen een prachtige jongen. Ondanks alles, is onze liefde alleen maar sterker geworden. Je bent een geweldige papa en een spectaculaire echtgenoot. Henry en ik hebben zoveel geluk. Wij houden van jou!".

We zijn er alvast van overtuigd dat kleine Henry zich geen betere mama en papa had kunnen wensen. ❤️

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer