OMG: Eliza Taylor en Bob Morley zijn in het geheim getrouwd!

Nico De Greef-08 juni 2019 om 13:48

'The 100'-acteurs Eliza Taylor (29) en Bob Morley (34) zijn officieel man en vrouw. De twee stiekeme lovebirds maakten het heuglijke nieuws gisteren bekend via hun sociale media-kanalen.

"Met volle trots kan ik Eliza Taylor mijn vrouw noemen. Dit is iets dat we allebei heel diep koesteren en we zijn zeer gelukkig samen", schreef Bob op Twitter.

"Onlangs trouwde ik met mijn beste vriend en soulmate Bob Morley. We zijn dolgelukkig en willen jullie vragen om opmerkingen vriendelijk te houden en onze privacy voor nu te respecteren", schreef Eliza op haar beurt onder een foto van hun onverwachte huwelijk.

Het nieuws dat Eliza en Bob in het diepste geheim elkaar het ja-woord hebben gegeven, komt als een grote verrassing voor fans van 'The 100'. Aangezien beide acteurs eerder nooit met hun relatie naar buiten zijn gekomen.

Eliza en Bob spelen al sinds 2014 de hoofdrollen van Clarke Griffin en Bellamy Blake in de postapocalyptische dramaserie 'The 100'. Hoewel hun personages in de reeks nooit een romantisch setje zijn geworden, blijven fans tot op de dag van vandaag nog steeds hopen dat de twee ook in de reeks bij elkaar zullen komen.

'The 100' is momenteel bezig aan zijn zesde seizoen en een zevende seizoen werd al besteld.

1
2

Sylvester Stallone lanceert eigen realityreeks

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:34

Goed nieuws voor de fans van Sylvester Stallone! Wie dacht het allemaal gezien te hebben van de 76-jarige legendarische acteur, kan binnenkort maar beter voor het scherm gaan zitten. De levende legende en zijn familie openen hun huis en leven voor de camera's van MTV Entertainment Studios.

In 'The Family Stallone' kan je acht afleveringen lang de avonturen van Sylvester, zijn vrouw Jennifer en dochters Sophia, Sistine en Scarlet volgen.

"Deze nieuwe serie met Stallone's drie dochters, vrouw en hijzelf biedt een zitplaats aan de tafel van één van Hollywoods meest beroemde families", staat te lezen in het persbericht. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar deze lente zou de serie te zien moeten zijn.

Vanessa Hudgens is verloofd

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:00

Na een relatie van drie jaar, stappen actrice Vanessa Hudgens (34) en honkballer Cole Tucker (26) binnenkort in het huwelijksbootje. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'TMZ'.

Het koppel heeft elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een meditatiesessie op Zoom. “Het was heel random, maar hij is gewoon perfect voor mij”, vertelde de Amerikaanse actrice daarover.

Sinds 2020 is het duo onafscheidelijk, ze delen regelmatig liefdevolle foto's met elkaar op sociale media. Volgens 'TMZ' heeft Cole in november 2022 een huwelijksaanzoek gedaan, tijdens de romantische reis van het paar naar Parijs.

Hudgens was eerder vier jaar samen met Zac Efron, die ze leerde kennen tijdens de opnames van de populaire 'High School Musical' films. Een jaar later kreeg ze een relatie met 'Elvis'-ster Austin Butler, die duurde maar liefst negen jaar.

Ontdek meer