Say What?! Eliza Taylor en Bob Morley zijn in het geheim getrouwd!

Nico De Greef-08 juni 2019 om 13:48

'The 100'-acteurs Eliza Taylor (29) en Bob Morley (34) zijn officieel man en vrouw. Dat maakten de twee stiekeme lovebirds gisteren bekend via hun sociale media-kanalen.

"Met volle trots kan ik Eliza Taylor mijn vrouw noemen. Dit is iets dat we allebei heel diep koesteren en we zijn zeer gelukkig samen", schreef Bob op Twitter.

"Onlangs trouwde ik met mijn beste vriend en soulmate Bob Morley. We zijn dolgelukkig en willen jullie vragen om opmerkingen vriendelijk te houden en onze privacy voor nu te respecteren", schreef Eliza dan weer onder een foto van hun huwelijk.

Het nieuws dat Eliza en Bob in het diepste geheim elkaar het ja-woord hebben gegeven, komt natuurlijk als een grote verrassing voor fans van 'The 100'. Aangezien beide acteurs eerder nooit met hun relatie naar buiten zijn gekomen.

Eliza en Bob spelen al sinds 2014 de hoofdrollen van Clarke Griffin en Bellamy Blake in de postapocalyptische dramaserie The 100. Hoewel hun personages in de reeks nooit een romantisch setje zijn geworden, blijven fans tot op de dag van vandaag nog steeds hopen dat de twee ook in de televisieserie bij elkaar zullen komen.

'The 100' is momenteel bezig aan zijn zesde seizoen en ook een zevende seizoen werd al besteld.

1
2

'Sex Education'-acteur niet blij met fans

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:47

Hoewel veel mensen er een moord voor zouden doen om beroemd te worden, zouden sommige sterren er juist heel veel over hebben om eens níét herkend te worden. Asa Butterfield bijvoorbeeld. Hij is er he-le-maal klaar mee dat fans ongevraagd foto’s van hem maken.

De acteur kan sinds het grote succes van ‘Sex Education’ niet meer normaal over straat. Als hij zich in het openbaar bevindt, zijn er vaak mensen die iets van hem willen. En daar heeft hij niet altijd zin in. Op Twitter vraagt hij zijn fans dan ook of ze hem alsjeblieft met rust willen laten.

“Ik word zo moe van mensen die foto’s van me maken als ik een avondje uit ben. Het verpest niet alleen humeur, maar ook mijn avond. Fuck off. Laat me”, aldus Asa, die momenteel in het derde seizoen van ‘Sex Education’ te zien is als Otis. “Ik tweet dit terwijl ik in een taxi zit na een avond waarbij ik meerdere telefoons uit mijn gezicht heb moeten slaan.”

Delphine ontslagen na deelname 'Temptation Island'

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:32

Haar deelname aan ‘Temptation Island’ is Delphine duur komen te staan. Hoewel het nog niet duidelijk is of haar relatie met Bert de ultieme test zal overleven – zo ziet het er nu in ieder geval niet naar uit – is er in ieder geval wel iets anders dat ze kwijt is geraakt: haar baan.

De realityster laat via Instagram weten na tien jaar ontslagen te zijn bij Delhaize. En de reden is best heftig. “Na tien jaar ontslag gekregen op mijn werk. Omdat ik meedoe aan Temptation”, aldus Delphine. “Ze hebben mij verplicht een onderling akkoord te tekenen.”

Het is de zoveelste klap die de brunette te verduren krijgt. Kijkers van Tempa hebben afgelopen week al kunnen zien hoe ze een geheim van Bert onthulde, nadat iedereen haar ervan beschuldigde ‘ziekelijk jaloers’ te zijn. “Ik mocht het niet vertellen van Bert, maar ik kan niet anders. Hij is al twee keer naar een prostituee geweest”, zo klonk het.

Bert ontkent dat hij seks heeft gehad en geeft aan dat het enkel om een massage ging. “Er is niets anders gebeurd dan dat.”

Ontdek meer