Say What?! Eliza Taylor en Bob Morley zijn in het geheim getrouwd!

Nico De Greef-08 juni 2019 om 13:48

'The 100'-acteurs Eliza Taylor (29) en Bob Morley (34) zijn officieel man en vrouw. Dat maakten de twee stiekeme lovebirds gisteren bekend via hun sociale media-kanalen.

"Met volle trots kan ik Eliza Taylor mijn vrouw noemen. Dit is iets dat we allebei heel diep koesteren en we zijn zeer gelukkig samen", schreef Bob op Twitter.

"Onlangs trouwde ik met mijn beste vriend en soulmate Bob Morley. We zijn dolgelukkig en willen jullie vragen om opmerkingen vriendelijk te houden en onze privacy voor nu te respecteren", schreef Eliza dan weer onder een foto van hun huwelijk.

Het nieuws dat Eliza en Bob in het diepste geheim elkaar het ja-woord hebben gegeven, komt natuurlijk als een grote verrassing voor fans van 'The 100'. Aangezien beide acteurs eerder nooit met hun relatie naar buiten zijn gekomen.

Eliza en Bob spelen al sinds 2014 de hoofdrollen van Clarke Griffin en Bellamy Blake in de postapocalyptische dramaserie The 100. Hoewel hun personages in de reeks nooit een romantisch setje zijn geworden, blijven fans tot op de dag van vandaag nog steeds hopen dat de twee ook in de televisieserie bij elkaar zullen komen.

'The 100' is momenteel bezig aan zijn zesde seizoen en ook een zevende seizoen werd al besteld.

1
2

Zien: Amy blij met vertrek uit 'Big Brother'

Karen Luiken-23 januari 2022 om 11:15

Amy zal er geen nacht wakker van liggen dat ze door het publiek uit ‘Big Brother’ is gestemd. De blondine laat in haar exit-interview weten blij te zijn. “Ik had al snel door dat dit niks voor mij is.”

De ‘Big Brother’-bewoners werden anderhalve week geleden verrast met de komst van Amy en Eveline. Eerstgenoemde alles behalve een gemakkelijke start. Ze had niet het gevoel dat ze in de groep paste en werd vaak wenend op beeld vastgelegd. “Het was een superzwaar experiment”, zegt Amy nu.

“Ik begon er volle moed aan, maar ik kreeg al snel door dat dit ‘m niet ging worden. Achteraf gezien heb ik nul fysieke prikkels gekregen. Dat maakte het voor mij heel moeilijk, want ik heb elf dagen niks kunnen doen buiten nadenken en praten. Een dag wordt heel lang als je helemaal niks te doen hebt. Je zit met veertien mensen in één huis. Dat is intens, ik kan het niet anders zeggen.”

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Ontdek meer