OMG: Eliza Taylor en Bob Morley zijn in het geheim getrouwd!

Nico De Greef-08 juni 2019 om 13:48

'The 100'-acteurs Eliza Taylor (29) en Bob Morley (34) zijn officieel man en vrouw. De twee stiekeme lovebirds maakten het heuglijke nieuws gisteren bekend via hun sociale media-kanalen.

"Met volle trots kan ik Eliza Taylor mijn vrouw noemen. Dit is iets dat we allebei heel diep koesteren en we zijn zeer gelukkig samen", schreef Bob op Twitter.

"Onlangs trouwde ik met mijn beste vriend en soulmate Bob Morley. We zijn dolgelukkig en willen jullie vragen om opmerkingen vriendelijk te houden en onze privacy voor nu te respecteren", schreef Eliza op haar beurt onder een foto van hun onverwachte huwelijk.

Het nieuws dat Eliza en Bob in het diepste geheim elkaar het ja-woord hebben gegeven, komt als een grote verrassing voor fans van 'The 100'. Aangezien beide acteurs eerder nooit met hun relatie naar buiten zijn gekomen.

Eliza en Bob spelen al sinds 2014 de hoofdrollen van Clarke Griffin en Bellamy Blake in de postapocalyptische dramaserie 'The 100'. Hoewel hun personages in de reeks nooit een romantisch setje zijn geworden, blijven fans tot op de dag van vandaag nog steeds hopen dat de twee ook in de reeks bij elkaar zullen komen.

'The 100' is momenteel bezig aan zijn zesde seizoen en een zevende seizoen werd al besteld.

1
2

Jaimie Vaes weer verliefd

Karen Luiken-08 augustus 2022 om 04:55

Het gaat stukken beter met Jaimie Vaes. De realityster heeft zich na de breuk met Lil Kleine lange tijd op zichzelf en haar zoontje gefocust, maar heeft inmiddels weer ruimte voor een nieuwe liefde. Ze is verliefd!

Jaimie heeft een nieuwe man leren kennen. Of nou ja, nieuw... Ze kent hem al twaalf jaar, maar de vonken zijn nu pas overgesprongen. “Ik vind hem heel erg leuk”, zegt ze in een gesprek met RTL Boulevard. De gelukkige in kwestie: dj en modeondernemer Afshin Momadi.

“We kennen elkaar al heel lang, een jaartje of twaalf. Hij is eigenlijk een hele goede vriend van mij", legt Jaimie uit. "Ik had geen behoefte aan een relatie, maar het is zo gelopen. Als je partner ook je beste vriend is, voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem. Hij is er met heel veel fases in mijn leven geweest. De leuke maar ook de minder leuke dingen. Hij voelt me heel goed aan."

Khloé Kardashian en ex Tristan Thompson verwelkomen zoontje via draagmoeder

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 14:00- Foto:

Instagram Khloé Kardashian

Realityster Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson zijn opnieuw ouders geworden, een draagmoeder is bevallen van een zoontje. Wanneer hij ter wereld kwam is niet geweten en hij zou nog geen naam hebben.

Fantastisch nieuws voor Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson die er een kleine jongen bij hebben. De twee hebben al een dochtertje van vier jaar, True heeft er dus nu een kleine broer bij.

Khloé en Tristan maakten vorige maand bekend dat ze in verwachting waren van een kindje via een draagmoeder. Toen lieten ze weten dat het kindje in november werd verwekt. Het koppel was toen dus nog samen, want in januari kondigden ze een relatiebreuk aan nadat Tristan een zoveelste misstap had begaan.

Ontdek meer