'The 100'-actrice Eliza Taylor bevallen van eerste kindje

Nico De Greef-20 maart 2022 om 12:04

Actrice Eliza Taylor (32) en haar echtgenoot Bob Morley (37) zijn officieel mama en papa geworden. Het koppel plaatste het nieuws dat hun eerste kindje is geboren gisterenavond op Instagram.

Het nieuws kwam in de vorm van een foto waarop kleine babyvoetjes te zien zijn. "Hoewel slaap nu tot het verleden hoort, kunnen we niet gelukkiger zijn", schrijft kersverse mama Eliza bij de foto. Eliza en Bob kondigden niet aan wanneer hun kindje geboren werd. Ook het geslacht en de naam van hun kleine spruit blijft voorlopig nog een mysterie.

De geboorte komt net iets meer dan een maand nadat Bob en Eliza aankondigden in verwachting te zijn. Op 7 februari deelde het koppel toen een foto van drie paar pantoffels op sociale media met daarop de tekst "Mama Bear", "Papa Bear" en "Baby Bear", waarmee werd gehint naar een toekomstige familie-uitbreiding.

Eliza en Bob leerden elkaar kennen op de opnameset van de serie 'The 100' waarin ze zeven seizoenen lang de hoofdrollen vertolkten van de personages Clarke Griffin en Bellamy Blake. De twee waren jarenlang met elkaar bevriend totdat ze in 2019 uiteindelijk ontdekten meer dan enkel vriendschap voor elkaar te voelen. In juni van datzelfde jaar bevestigden ze voor het eerst publiekelijk hun relatie met de verrassende aankondiging van hun huwelijk.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer