'The 100'-actrice Eliza Taylor bevallen van eerste kindje

Nico De Greef-20 maart 2022 om 12:04

Actrice Eliza Taylor (32) en haar echtgenoot Bob Morley (37) zijn officieel mama en papa geworden. Het koppel plaatste het nieuws dat hun eerste kindje is geboren gisterenavond op Instagram.

Het nieuws kwam in de vorm van een foto waarop kleine babyvoetjes te zien zijn. "Hoewel slaap nu tot het verleden hoort, kunnen we niet gelukkiger zijn", schrijft kersverse mama Eliza bij de foto. Eliza en Bob kondigden niet aan wanneer hun kindje geboren werd. Ook het geslacht en de naam van hun kleine spruit blijft voorlopig nog een mysterie.

De geboorte komt net iets meer dan een maand nadat Bob en Eliza aankondigden in verwachting te zijn. Op 7 februari deelde het koppel toen een foto van drie paar pantoffels op sociale media met daarop de tekst "Mama Bear", "Papa Bear" en "Baby Bear", waarmee werd gehint naar een toekomstige familie-uitbreiding.

Eliza en Bob leerden elkaar kennen op de opnameset van de serie 'The 100' waarin ze zeven seizoenen lang de hoofdrollen vertolkten van de personages Clarke Griffin en Bellamy Blake. De twee waren jarenlang met elkaar bevriend totdat ze in 2019 uiteindelijk ontdekten meer dan enkel vriendschap voor elkaar te voelen. In juni van datzelfde jaar bevestigden ze voor het eerst publiekelijk hun relatie met de verrassende aankondiging van hun huwelijk.

Sylvester Stallone lanceert eigen realityreeks

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:34

Goed nieuws voor de fans van Sylvester Stallone! Wie dacht het allemaal gezien te hebben van de 76-jarige legendarische acteur, kan binnenkort maar beter voor het scherm gaan zitten. De levende legende en zijn familie openen hun huis en leven voor de camera's van MTV Entertainment Studios.

In 'The Family Stallone' kan je acht afleveringen lang de avonturen van Sylvester, zijn vrouw Jennifer en dochters Sophia, Sistine en Scarlet volgen.

"Deze nieuwe serie met Stallone's drie dochters, vrouw en hijzelf biedt een zitplaats aan de tafel van één van Hollywoods meest beroemde families", staat te lezen in het persbericht. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar deze lente zou de serie te zien moeten zijn.

Vanessa Hudgens is verloofd

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:00

Na een relatie van drie jaar, stappen actrice Vanessa Hudgens (34) en honkballer Cole Tucker (26) binnenkort in het huwelijksbootje. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'TMZ'.

Het koppel heeft elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een meditatiesessie op Zoom. “Het was heel random, maar hij is gewoon perfect voor mij”, vertelde de Amerikaanse actrice daarover.

Sinds 2020 is het duo onafscheidelijk, ze delen regelmatig liefdevolle foto's met elkaar op sociale media. Volgens 'TMZ' heeft Cole in november 2022 een huwelijksaanzoek gedaan, tijdens de romantische reis van het paar naar Parijs.

Hudgens was eerder vier jaar samen met Zac Efron, die ze leerde kennen tijdens de opnames van de populaire 'High School Musical' films. Een jaar later kreeg ze een relatie met 'Elvis'-ster Austin Butler, die duurde maar liefst negen jaar.

Ontdek meer