Dan toch Johnny Depp in zesde ‘Pirates’-film??

Dieter Blarinckx-16 mei 2022 om 16:55

Hoewel de afgelopen weken duidelijk werd ontkend dat Johnny Depp te zien zou zijn als Jack Sparrow in de opkomende ‘Pirates of the Caribbean’-film, lijkt er toch nog hoop te zijn!

Jerry Bruckheimer, de producent van de ‘Pirates’-films, heeft immers laten weten dat de toekomst van de acteur in de ‘Pirates of the Caribbean’-franchise nog onbeslist is. Dat wil dus zeggen dat er tóch nog hoop is dat we ‘m zullen spotten als Captain Jack Sparrow in ‘Pirates 6’.

Momenteel zouden er concrete plannen zijn voor een zesde ‘Pirates’-film, met al eerder het bevestigde nieuws dat ook actrice Margot Robbie te zien zou zijn in het nieuwe hoofdstuk.

Wordt waarschijnlijk snel vervolgd!

Kerstfilm 'The Holiday' krijgt een vervolg

Karen Luiken-06 december 2022 om 07:19

Wie kent ‘m niet: ‘The Holiday’, een van de meest klassieke kerstfilms ooit. De titel verscheen zeventien jaar geleden en maakt nu – eindelijk – een comeback. The Sun meldt dat er een sequel in de maak is.

‘The Holiday’ gaat over twee liefdesverhalen die door elkaar lopen. Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law en Jack Black spelen de hoofdrollen. Volgens een bron zijn ‘de belangrijkste talenten allemaal aanwezig bij het vervolg’.

“Het plan is om volgend jaar te beginnen met filmen. De opnames zullen voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk en Europa plaatsvinden”, aldus een insider. “Het wordt grappig, aangrijpend en hartverwarmend. Precies wat iedereen wil voor kerstmis.”

Officiële trailer van 'Teen Wolf'-film is hier

Karen Luiken-06 december 2022 om 06:53

Het zal nu niet lang meer duren voor een groot deel van de cast van de MTV-serie ‘Teen Wolf’ bij elkaar komt voor het langverwachte vervolg. Er is een film op komst. En dit zijn de nieuwste beelden!

In de film van Paramount+ worden de kijkers terug gebracht naar Beacon Hills. Met een volle maan op komst is er een angstaanjagend kwaad ontstaan. De wolven janken en roepen op tot de terugkeer van allerlei wezens die in het holst van de nacht van gedaante verwisselen. Maar alleen een weerwolf als Scott McCall kan zowel nieuwe bondgenoten verzamelen als vertrouwde vrienden herenigen om terug te vechten tegen de dodelijkste vijand ooit.

De cast bestaat uit een aantal bekende gezichten, waaronder Tyler Hoechlin, Tyler Posey, Holland Roden, Shelley Hennig, Crystal Reed, Orny Adams, Linden Ashby, JR Bourne, Colton Haynes, Ryan Kelley, Melissa Ponzio, Ian Bohen, Vince Mattis, Nobi Nakanishi, Khylin Rhambo, Amy Workman en Dylan Sprayberry.

Ontdek meer