Deze twee acteurs maken comeback in 'Bridget Jones'

Karen Luiken-10 april 2024 om 06:37

We hadden natuurlijk niet anders verwacht, maar Renée Zellweger kruipt in de volgende ‘Bridget Jones’-film opnieuw in de huid van haar oude vertrouwde personage. Hugh Grant, die Daniel Cleaver speelde in twee van de drie films, keert ook terug. Dat melden verschillende media.

De eerste ‘Bridget Jones’ verscheen in 2001, de tweede in 2004 en de derde in 2016. Renée Zellweger was in alle drie de films te zien, Hugh Grant alleen in de eerste twee. Maar nu maakt hij dus weer een comeback voor ‘Mad About the Boy’.

Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van auteur Helen Fielding en start veertien jaar nadat Bridget Jones eindigt met Mark Darcy, die in de films gespeeld wordt door Colin Firth.

‘Bridget Jones: Mad About the Boy’ gaat op 14 februari 2025 in première.

'Too Hot To Handle'-ster Harry Jowsy heeft huidkanker

Karen Luiken-30 april 2024 om 08:43

Harry Jowsey gaat door een pittige periode. Bij de ‘Too Hot To Handle’-ster is op 26-jarige leeftijd huidkanker vastgesteld. Dat laat hij weten in een video op TikTok.

Harry kwam erachter toen hij zijn huid liet laten checken bij een dermatoloog. Hij bleek al twee jaar een plekje op zijn schouders te hebben zitten dat niet goed was. De realityster ondergaat nu behandelingen en weet naar eigen zeggen zeker dat het goed komt.

“Als je net als ik heel veel sproetjes hebt, laat je lichaam dan controleren. Je weet maar nooit”, waarschuwt hij zijn volgers in aanloop naar de zomer. “Draag zonnebrandcrème en wees een beetje verantwoordelijk, want dat is wat ik nu moet doen.”

Andromedik kondigt eigen indoorrave aan

Karen Luiken-30 april 2024 om 08:08

Andromedik heeft iets leuks in petto. De 25-jarige dj en producer doopt zijn populaire ‘Andromedik Invites’-concept dit najaar om tot een negen uur durende rave.

Andromedik gaat als een trein. Het uit Edegem afkomstige talent geeft optredens over de hele wereld en verkocht deze week maar liefst twee keer de Trix uit. Hij heeft al flink wat mijlpalen bereikt en doet er daar begin november nog een schepje bovenop met zijn eigen indoorrave.

Het feest krijgt de naam ‘Andromedik Invites – Antwerp Expo' en vindt plaats op 2 november in de – je raadt het al – Antwerp Expo. Zowel muzikale vrienden als familieleden en fans van Andromedik zijn uitgenodigd. Binnenkort wordt de complete line-up van de rave bekendgemaakt.

Kaartjes gaan vanaf donderdag 2 mei om 16.00 uur in de verkoop via de website van de dj.

Ontdek meer