Deze twee acteurs maken comeback in 'Bridget Jones'

Karen Luiken-10 april 2024 om 06:37

We hadden natuurlijk niet anders verwacht, maar Renée Zellweger kruipt in de volgende ‘Bridget Jones’-film opnieuw in de huid van haar oude vertrouwde personage. Hugh Grant, die Daniel Cleaver speelde in twee van de drie films, keert ook terug. Dat melden verschillende media.

De eerste ‘Bridget Jones’ verscheen in 2001, de tweede in 2004 en de derde in 2016. Renée Zellweger was in alle drie de films te zien, Hugh Grant alleen in de eerste twee. Maar nu maakt hij dus weer een comeback voor ‘Mad About the Boy’.

Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van auteur Helen Fielding en start veertien jaar nadat Bridget Jones eindigt met Mark Darcy, die in de films gespeeld wordt door Colin Firth.

‘Bridget Jones: Mad About the Boy’ gaat op 14 februari 2025 in première.

Reünie 'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-20 mei 2024 om 07:34

Na de finale van ‘De Mol’ die vorige week plaatsvond, was het gisteren tijd voor de reünie. Daarin zagen we hoe de mol Senne er stiekem op los stapte tijdens de stappenteller-proef, een tip die naar hem verwees als mol én hoe Bernard een deel van de groepspot aan het goede doel schenkt. Deze fragmenten mag je niet gemist hebben.

De mol Senne stapte er stiekem op los tijdens de stappenteller-proef

Eén van de eerste tips die verwijst naar Senna als de mol: "De kleuren van Westerlo"

Winnaar Bernard schenkt deel van de groepspot aan fonds dat Michaëls dochtertje steunde

Selena Gomez emotioneel na staande ovatie van 9 (!) minuten

Karen Luiken-19 mei 2024 om 13:01

Selena Gomez heeft tijdens het filmfestival van Cannes een staande ovatie van maar liefst negen minuten gekregen voor de film ‘Emilia Pérez’, waar ze samen met Zoe Saldaña en Karla Sofía Gascón in te zien is. Volgens Variety is het de grootste staande ovatie ooit op het filmfestival.

Selena hield het tijdens de staande ovatie niet droog. Terwijl het publiek negen minuten lang klapte, toeterde, floot en juichte, veegde de zangeres haar tranen weg. Haar collega’s Zoe en Karla gaven elkaar een emotionele knuffel.

De film ‘Emilia Pérez’ gaat over Rita, een advocaat wiens kantoor eerder geneigd is criminelen te helpen dan gerechtigheid te vinden. Ze vindt een onverwachte uitweg wanneer Manitas, de gevreesde leider van een drugskartel, haar rekruteert om hem te helpen bij het voltooien van een geslachtsveranderende operatie om de vrouw te worden die hij altijd al wilde zijn. Selena speelt zijn nietsvermoedende vrouw.

Ontdek meer