Nu ook film over Monopoly in de maak

Karen Luiken-11 april 2024 om 08:23- Foto:

Photo by Joshua Hoehne on Unsplash

Films over speelgoed blijken een grote hit. Na ‘Barbie’ werkt Margot Robbie nu niet alleen aan een film over The Sims, zoals eerder al bekend werd gemaakt, maar ook aan een film over het spel Monopoly. Dat meldt Variety.

Zowel de film over The Sims als de film over Monopoly wordt geproduceerd door LuckyChap, het productiebedrijf van Margot Robbie dat ook verantwoordelijk was voor de succesvolle film 'Barbie'. Het worden allebei live action-films, maar meer is er nog niet over bekend. Niet over de cast, ook niet over de invulling van het script.

Volgens Lionsgate is Monopoly het populairste bordspelmerk ter wereld, met een wereldwijde bekendheid van 99 procent. Het is verkrijgbaar in meer dan honderd landen en over de hele wereld zijn er sinds 1936 bijna een half miljard exemplaren van verkocht.

Joost Klein kreeg 'slechts' 58 jurypunten bij Eurovisiesongfestival

Karen Luiken-17 mei 2024 om 09:06

Als Joost Klein wél mee had mogen doen aan de finale van het Eurovisiesongfestival, zou hij dan kans hebben gemaakt op de eerste plek? Waarschijnlijk niet. De zanger zou ‘slechts’ 58 jurypunten hebben gekregen.

Uit een post van X-account Eurovisionario blijkt dat Nederland van geen enkel land het maximale jurypuntenaantal van twaalf zou hebben gekregen. Sterker nog: Joost Klein had het in het totaal met 58 punten moeten doen. Hij zou daarmee op de twaalfde plek zijn geëindigd – de punten van het publiek niet meegerekend.

Maar zover kwam het niet, want Joost Klein werd vorige week vlak voor de finale gediskwalificeerd na een incident met een televisiemedewerker. Zweden won het Eurovisiesongfestival, Kroatië werd tweede, Oekraïne derde, Frankrijk vierde en Israël vijfde.

'Love Island'-Naomi twijfelt aan oprechtheid Nycole

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 08:51

Naomi, die bekend is van haar deelname aan 'Love Island', heeft haar bedenkingen bij enkele medekandidaten van het programma. In de nieuwste aflevering van 'Realitea' onthult ze dat er twee kandidaten zijn die ze liever niet meer zou tegenkomen.

"Wat kan ik hierover zeggen?" vroeg Naomi zich eerst af toen haar werd gevraagd welke islanders ze liever niet meer zou zien. Uiteindelijk zei ze: "Nou, ik zou Nycole en niet tegen willen komen." Wat er precies is voorgevallen, wil ze niet in detail bespreken. "Ik vind hen gewoon niet aardig. Geen aardige meiden. Niet mijn type personen. Alles lijkt om hen te draaien," legt ze uit. "Ik betwijfel zelfs of Nycole oprecht is geweest. Maar dat durf ik bij niemand te zeggen." Yikes!

Naomi deed in 2023 mee aan 'Love Island'. Ze vond eerst de liefde bij Kluuk, dan bij Job en tenslotte bij Thijn, maar verliet uiteindelijk als vrijgezel de villa. Intussen heeft ze een relatie met ‘Ex On The Beach’-deelnemer Quintin.

Ontdek meer