'The 100'-koppel in verwachting van eerste kindje

Nico De Greef-17 februari 2022 om 19:09

Hun karakters mogen in de serie ‘The 100’ dan geen happy ending hebben gekregen, in het echt is het dik aan tussen acteertalenten Bob Morley (37) en Eliza Taylor (32). Want het gehuwde koppel is in verwachting van hun eerste kindje!

Morley en Taylor kondigden het heuglijke nieuws aan op Instagram met het meest schattige fotokiekje ever. Op de bewuste foto draagt het koppel namelijk pantoffels met daarop de tekst 'Papa Bear' en 'Mama Bear'. Ook is een paar mini-pantoffeltjes te zien met de tekst 'Baby Bear' op.

"Onze reis naar zwangerschap verliep niet altijd van een leien dakje, maar we zijn verheugd om aan te kondigden dat onze kleine spruit officieel onderweg is", schrijft Taylor bij het kiekje.

De actrice verwijst daarmee naar een miskraam die het koppel drie jaar geleden doormaakte. De sterren waren toen volop bezig met de opnames van het laatste seizoen van 'The 100'. Morley, die het destijds erg zwaar had, liet hun ongeboren kindje vereeuwigen met een tattoo (een afbeelding van een moederpinguïn met haar kleintje) op zijn rechteronderarm.

Ondanks deze verschrikkelijke tegenslag ziet de acteur het ouderschap gelukkig nog steeds helemaal zitten. "Voorbereidingen maken op de beste rollen ooit. Het zijn grote - en kleine - schoenen om te vullen, maar we kunnen niet wachten!", schrijft Morley dolenthousiast.

Bob Morley en Eliza Taylor speelden zeven seizoenen lang de hoofdrollen in de dramaserie 'The 100'. Later dit jaar is het duo samen te zien in de sci-fi thriller 'I'll Be Watching', waarin ze een getrouwd koppel spelen. Niet dat ze daar veel moeite voor hoeven te doen natuurlijk.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer