'The 100'-koppel in verwachting van eerste kindje

Nico De Greef-17 februari 2022 om 19:09

Hun karakters mogen in de serie ‘The 100’ dan geen happy ending hebben gekregen, in het echt is het dik aan tussen acteertalenten Bob Morley (37) en Eliza Taylor (32). Want het gehuwde koppel is in verwachting van hun eerste kindje!

Morley en Taylor kondigden het heuglijke nieuws aan op Instagram met het meest schattige fotokiekje ever. Op de bewuste foto draagt het koppel namelijk pantoffels met daarop de tekst 'Papa Bear' en 'Mama Bear'. Ook is een paar mini-pantoffeltjes te zien met de tekst 'Baby Bear' op.

"Onze reis naar zwangerschap verliep niet altijd van een leien dakje, maar we zijn verheugd om aan te kondigden dat onze kleine spruit officieel onderweg is", schrijft Taylor bij het kiekje.

De actrice verwijst daarmee naar een miskraam die het koppel drie jaar geleden doormaakte. De sterren waren toen volop bezig met de opnames van het laatste seizoen van 'The 100'. Morley, die het destijds erg zwaar had, liet hun ongeboren kindje vereeuwigen met een tattoo (een afbeelding van een moederpinguïn met haar kleintje) op zijn rechteronderarm.

Ondanks deze verschrikkelijke tegenslag ziet de acteur het ouderschap gelukkig nog steeds helemaal zitten. "Voorbereidingen maken op de beste rollen ooit. Het zijn grote - en kleine - schoenen om te vullen, maar we kunnen niet wachten!", schrijft Morley dolenthousiast.

Bob Morley en Eliza Taylor speelden zeven seizoenen lang de hoofdrollen in de dramaserie 'The 100'. Later dit jaar is het duo samen te zien in de sci-fi thriller 'I'll Be Watching', waarin ze een getrouwd koppel spelen. Niet dat ze daar veel moeite voor hoeven te doen natuurlijk.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer