Gezocht: redacteur(s) voor de TAGMAG nieuwssite

Simon Smetryns-04 augustus 2021 om 15:09

TAGMAG is op zoek naar nieuwe redacteurs die dagelijks of in het weekend lifestyle- en entertainment-nieuws willen schrijven voor de TAGMAG nieuwssite.

Heb je interesse in onderwerpen die jongeren boeien? Heb je een jonge en vlotte pen? Laat dan zeker iets van je horen!

Photo by Windows on Unsplash.

Kerstfreaks, opgelet: bedrijf zoekt opbouwers voor kerstshows

Karen Luiken-15 augustus 2021 om 08:27

Dacht je dat de perfecte baan niet bestond? Think again. We hebben een vacature gevonden die als een droom zal klinken voor alle kerstfreaks onder ons. Tuincentrum Intratuin is op zoek naar mensen die een handje willen helpen bij het opbouwen van een jaarlijkse kerstshow. En dat middenin de zomer!

De meeste mensen beginnen rond december met het in kerstsferen brengen van hun huis. Ben jij iemand die het liefst in augustus alle lampjes al ophangt? Dan is dit absoluut jouw time to shine. Intratuin wil in zee gaan met freelancers die zes weken lang veertig uur per week komen helpen met wat het bedrijf noemt ‘de grootste en mooiste kerstshow van Nederland’.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit decoreren, timmeren en schilderen. Je begint op 23 augustus en hebt werk tot en met 1 oktober. Interesse? Solliciteren kan hier!

(Photo by Rodion Kutsaev on Unsplash)

Op puppy's passen en daarvoor betaald krijgen? Het kan!

Karen Luiken-20 juli 2021 om 07:40

​De perfecte baan bestaat. Zeker voor hondenliefhebbers. Er is namelijk een bedrijf dat op zoek is naar iemand die de hele dag op een paar schattige puppy’s wil passen. Tegen betaling!​

Yappy.com, een online cadeauwinkel voor huisdieren, heeft een vacature uitstaan voor een nieuwe ‘chief puppy officer’. Dat is de officiële functietitel, die eigenlijk niet meer betekent dan hondenoppasser. Terwijl de medewerkers van de webwinkel aan het werk zijn, speelt de chief puppy officer met de honden van het team. En alsof dat nog niet geweldig genoeg klinkt, gaat de job gepaard met een salaris van bijna 28.000 euro.

De perfecte werknemer van Yappy.com moet aan een aantal eisen voldoen. Ten eerste is het belangrijk dat je geobsedeerd bent door honden. Je moet ervaring hebben met de viervoeters en je moet volgens Ladbible een expert zijn in buik kietelen. Ook moet je de pups uitlaten, ze een veilige omgeving kunnen bieden, blij maken en vermaken. Terwijl je dat doet, voer je marktonderzoek uit door nieuwe speeltjes en traktaties uit te testen.

Klinkt dit als de ideale baan voor jou? Aanmelden kan tot 31 augustus, maar je zal er wel naar Manchester voor moeten verhuizen. Dat is namelijk de plek waar het bedrijf gevestigd zit.

(Photo by Bharathi Kannan on Unsplash)

Ontdek meer

Geen gerelateerde artikels gevonden...