BLACK FRIDAY: wij zochten voor jullie de beste deals!

Samuel Wornoo-22 november 2021 om 16:17

De Amerikaanse traditie Black Friday is ook dit jaar naar België overgewaaid. Heel de komende week, maar vooral op vrijdag 26 november, zijn er overal zotte kortingen te verkrijgen. Wij zetten voor jou de beste deals op een rijtje.

1. Crazy kortingen op deze sex toys!

Sex toys, ze zijn ò zo fijn, maar ò zo duur. Het is dus op momenten als Black Friday dat je een voorraad kan inslaan voor het komende jaar! Easytoys.be geeft heel deze week zotte kortingen op die brengers van plezier. Hier zijn onze picks:

Voor de boys: Teazers Masturbator – van 54.95 voor 19.95 – 64% korting -

Voor de girls: Womanizer Premium Black & Gold – van 189.00 voor 129.95 – 31% korting -

Voor iedereen: Naughty and Nice Adventskalender – van 500.00 voor 99.00 – 80% korting -

2. De OPPO Reno6 en Reno6 pro

Deze innovatie smartphone-reeks met krachtige camera's en fast charging is een onmisbare gadget voor elke tech-lover. En tijdens de week van Black Friday wordt er stevige korting gegeven op deze krachtige toestellen! Ze zijn beschikbaar via oa. Fnac, Krëfel, MediaMarkt en Vanden Borre. Meer informatie vind je op de website!

Voor de Reno6 5G en de Reno6 Pro 5G betaal je normaal respectievelijk €499 en €799. Nog
niet overtuigd? Op Black Friday kan je hem nog voordeliger verkrijgen! Op de Reno6 spaar je
€50 uit, op de Reno6 Pro €100. Zalige deals!

3. De JBL tune 225

Draadloze oortjes zijn hét gadget van 2021. Geen last meer van die irritante kabel die overal aan blijft hangen! De JBL Tune zijn earbuds die onderdeel zijn van de Pure Bass serie, met een krachtige en diepe bas. Op een volle lading gaan de oordopjes 5 uur mee, en de case heeft een batterijduur van 20 uur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, en tijdens Black Friday zijn ze van jou voor €59,99 i.p.v. €129,00. Kopen maar!

4. Deliveroo

En ja hoor, ook je favoriete delivery service doet mee met de hype. Bij Deliveroo krijg je €10 korting bij gebruik van de code BLACKFRIDAY21. Thank us later!

5. Suspicious Antwerp

Wou je altijd al eens rondlopen in hetzelfde merk dat gedragen wordt door Kanye West, Kylie Jenner, Chuck Bass en Jay Alvarrez? Dit is je kans! Het bekende merk laat via hun Instagrampagina weten dat ze voor de eerste keer ooit kortingen aanbieden. Go go go!

6. Eindelijk korting op Apple producten

Apple staat er om bekend dat ze zeer zuinig met kortingen omspringen. Voor Black Friday wordt daar een uitzondering op gemaakt. En hoewel je op de apple site geen kortingen kan vinden, kan je dat wel op sites zoals bol.com en mediamarkt.

Deze Macbook Air bijvoorbeeld, van €949.00 naar €888.00

7. Kortingen bij je favoriete fashion stores!

Ook je favoriete online fashion stores smijten met kortingen deze Black Friday week. Zo geeft ASOS vandaag al 20% korting op alle outerwear, en de kortingen worden in de aanloop naar Black Friday enkel groter.

8. Nieuw tech-snufje nodig? Dit is het moment!

We hadden het er in deze lijst al een paar keer over, maar Black Friday is toch vooral hét moment om dat ene tech-snufje dat je al zo lang wilt in huis te halen. Mét torenhoge korting, natuurlijk.

Zo kan je op bol.com deze Sony speaker scoren, van €150,00 naar €89,00

Geen koffiedrinker? Misschien is deze fitbit iets voor jou, van €149,00 naar €88,95

Mediamarkt pakt dan weer uit met deze elektrische step, van €429,00 naar €339,00

SNATCHED: Streetwear binnen de skate scene

Simon Smetryns-23 september 2022 om 16:03

Ilyas Kose en Febe Sanders maken zich klaar voor Leuven Skate Contest. TAGMAG Lifestyle Insider Simon Wauman helpt hun met een nieuwe fit via Zalando Streetwear! Let's go!

Oprichter Patagonia geeft bedrijf weg om klimaatcrisis te bestrijden

Karen Luiken-16 september 2022 om 06:11

De oprichter van Patagonia gaat met pensioen en heeft besloten zijn bedrijf weg te geven. Niet aan zomaar iemand, maar aan een organisatie die de winst zal gebruiken om de klimaatcrisis te bestrijden.

De 83-jarige Yvon Chouinard richtte Patagonia, een merk voor buitenkleding, in 1973 op. Na bijna 50 jaar is de oprichter er klaar mee en draagt hij zijn eigendom over aan een non-profitorganisate. Alle winst die met het bedrijf behaald wordt, komt ten goede aan het beschermen van de planeet.

“Als we enige hoop hebben op een bloeiende planeet over 50 jaar, dan eist dat van ons allemaal dat we alles doen wat we kunnen met de hulpbronnen die we hebben”, zegt Yvon Chouinard. “In plaats van waarde uit de natuur te halen en deze om te zetten in rijkdom, gebruiken we de rijkdom die Patagonië creëert om de bron te beschermen. We maken van de aarde onze enige aandeelhouder. Ik ben bloedserieus over het redden van deze planeet.”

Ontdek meer