'First Dates' krijgt een tienerversie

Karen Luiken-08 november 2021 om 17:45

Het ‘First Dates’-restaurant opent binnenkort opnieuw zijn deuren. Dit keer niet alleen voor volwassen vrijgezellen, maar ook voor tieners. Het programma krijgt een teens-versie!

Er komen heel veel nieuwe afleveringen van ‘First Dates’ aan. Vanaf 23 november gaat het originele seizoen van start en zijn er op zender Eén iedere dag nieuwe koppeltjes te zien. Tijdens een romantisch diner met een zorgvuldig gekozen tafelgenoot leren de singles elkaar beter kennen. Gastheer Patrick, barman Bram en serveersters Leena en Katelen zijn natuurlijk van de partij om de gasten met liefde te ontvangen.

First Dates Teens
Een aantal van die medewerkers maakt ook zijn opwachting in de teens-versie van de show. Leena, Bram, Katelen en Ferdy – laatstgenoemde kun je kennen als deelnemer uit het vorige seizoen – doen er alles aan om dates van vrijgezelle tieners in goede banen te leiden. Deze variant van het programma bevat in het totaal zeven afleveringen en is vanaf 20 december te zien op antenne en VRT NU.

In totaal schreven 1.300 zestien- tot achttienjarigen zich in voor dit eerste seizoen van ‘First Dates Teens’. Daarvan identificeert ongeveer 60% zich als vrouw, 40% als man en net geen 1% als X. 80% vindt zichzelf hetero, 20% identificeert als LGBTQ+.

Temptations Bert vertelde leugen om naar huis te mogen

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:32

Bert, ongetwijfeld het meest spraakmakende figuur van het afgelopen seizoen van ‘Temptation Island’, heeft een opmerkelijke onthulling gedaan. Hij geeft toe dat hij de boel expres heeft belazerd in de hoop eerder het programma te kunnen verlaten.

We spoelen even terug naar een paar weken terug. Tijdens één van de afleveringen – de relatie van Bert en Delphine stond op dat moment al op klappen – zei Bert plotseling dat hij thuis iemand zou hebben zitten. Heel veel meer context gaf hij niet, maar de boodschap was duidelijk: hij had een ‘extra’ scharrel. Niemand begreep waar de opmerking vandaan kwam, niemand snapte nog waar Bert het over had.

En dat is ook logisch, want het blijkt een leugen te zijn. In een interview met RumagTV krijgt Bert de vraag waarom hij over dit onderwerp begon. Daarover zegt hij: “Eerlijk? Ik wilde naar huis. Ik dacht als ik nu naar huis ga en ik breek alle connecties af, dan sturen de dames mij naar huis.”

Hij voelde zich zo slecht, dat hij het liefst zijn koffers had gepakt. Maar helaas, die tactiek bleek – zoals we allemaal gezien hebben – niet te helpen.

Nieuw louche personage maakt intrede in 'Thuis'

Karen Luiken-29 november 2021 om 09:00

Kijkers van ‘Thuis’ worden in de aflevering van vanavond verrast met een nieuw personage. De louche zakenman Chris, gespeeld door Danny Timmermans, maakt zijn intrede.

Het personage zal voor het eerst te zien zijn tijdens een ontmoeting met Thilly. Chris blijkt een oude bekende te zijn van Harry, iemand waarmee hij liever niets te maken heeft. Voor de buitenwereld ziet Chris er misschien uit als een charmante, lieve man. Maar er is duidelijk iets meer aan de hand.

Welke rol Chris precies gaat krijgen, moet nog blijken. Zou hij de mogelijk verborgen duistere zijde van Harry blootleggen? Wat het antwoord op die vraag ook is, Chris gaat zijn leven flink op z'n kop zetten.

Het nieuwe gezicht wordt gespeeld door Danny Timmermans, die je ook kan kennen van ‘W817’. Hij is al de derde uit die show die de ‘Thuis’-cast vervoegt. Kadèr Gürbüz als Karin Baert en Govert Deploige als Michael Bastiaens gingen hem al voor.

Ontdek meer