Warner Bros. hint naar releasedatum Hogwarts Legacy

Nico De Greef-08 november 2021 om 16:26

Er is nieuwe informatie naar buiten gekomen over de langverwachte open-wereld 'Harry Potter'-game Hogwarts Legacy.

Rachel Wakely, de algemeen productmanager bij Warner Bros, heeft in nieuw interview met Toy World Magazine laten vallen dat de game pas uit zal komen na de release van de aanstaande film Fantastic Beasts: The Secret of Dumbledore. De film verschijnt vanaf 15 april in de bioscopen, wat dus betekent dat we het spel niet eerder dan deze datum moeten verwachten. Maar waarschijnlijk ook niet heel veel later dan dat. Meer details over de game wist Wakely niet te vertellen, enkel dat het spel "meer dan het wachten waard" zal zijn.

Hogwarts Legacy werd in 2020 aangekondigd met een releasedatum voor 2021. Begin dit jaar werd echter snel duidelijk dat deze deadline niet meer gehaald zou worden en werd de release uitgesteld naar 2022. Hogwarts Legacy is in ontwikkeling voor de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

In afwachting tot meer nieuws kun je hieronder nog eens de magische reveal trailer van de game bekijken:

Netflix lanceert reeks nieuwe games

Karen Luiken-26 mei 2022 om 05:47

Zin in een spelletje? Dan kun je tegenwoordig ook bij Netflix terecht. De streamingsdienst biedt naast heel veel films en series ook een reeks games aan. En er zijn nieuwe toegevoegd!

Vanaf nu vind je tussen het spelaanbod van Netflix de spelletjes ‘Dragon Up’, ‘Moonlighter’ en ‘Townsmen - A Kingdom Rebuilt’. Vanaf 31 mei komt daar ook het ‘Exploding Kittens’-spel bij.

Het aanbod spelletjes op Netflix staat nu op 22. Ze zijn allemaal wereldwijd beschikbaar op iOS- en Android-toestellen.

Belgische gamefinale Red Bull Flick dit weekend in het Sportpaleis!

Amber Schepers-19 mei 2022 om 10:30

Antwerpen is deze week de place to be voor fans van het spel CS:GO. In het Sportpaleis verzamelen dit weekend alle internationale CS:GO-pro’s voor de PGL Antwerp Major. Ook ons Belgisch gametalent wordt op de proef gesteld tijdens de nationale finale van Red Bull Flick op zaterdag 21 mei in het Sportpaleis.

Counter-Strike: Global Offensive, beter bekend als CS:GO, is een competitieve first-person shooting game. Tijdens het Red Bull Flick toernooi worden de skills van verschillende teams op de proef gesteld in een twee tegen twee game van CS:GO. De teams spelen aan een waanzinnig tempo op speciaal ontworpen maps. Dit keer gaat de nationale finale door op de PGL Antwerp Major in het Sportpaleis.

70 teams schreven zich in voor de twee online qualifiers. Acht daarvan scoorden een plek in de nationale finale van nu zaterdag. Zij zullen alles op alles zetten om hun tegenstanders uit te schakelen en hun plek in de European Play-offs te veroveren. Het Sportpaleis in Antwerpen wordt omgetoverd tot een echt virtueel slagveld.

Wil jij de Belgische finale van Red Bull Flick live meevolgen? Dat kan hier!

Vanaf vandaag tot en met zondag kan je tijdens de PGL Antwerp Major ook terecht op de booth om zelf je CS:GO skills te testen!

Red Bull Content Pool

Ontdek meer