Warner Bros. hint naar releasedatum Hogwarts Legacy

Nico De Greef-08 november 2021 om 16:26

Er is nieuwe informatie naar buiten gekomen over de langverwachte open-wereld 'Harry Potter'-game Hogwarts Legacy.

Rachel Wakely, de algemeen productmanager bij Warner Bros, heeft in nieuw interview met Toy World Magazine laten vallen dat de game pas uit zal komen na de release van de aanstaande film Fantastic Beasts: The Secret of Dumbledore. De film verschijnt vanaf 15 april in de bioscopen, wat dus betekent dat we het spel niet eerder dan deze datum moeten verwachten. Maar waarschijnlijk ook niet heel veel later dan dat. Meer details over de game wist Wakely niet te vertellen, enkel dat het spel "meer dan het wachten waard" zal zijn.

Hogwarts Legacy werd in 2020 aangekondigd met een releasedatum voor 2021. Begin dit jaar werd echter snel duidelijk dat deze deadline niet meer gehaald zou worden en werd de release uitgesteld naar 2022. Hogwarts Legacy is in ontwikkeling voor de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

In afwachting tot meer nieuws kun je hieronder nog eens de magische reveal trailer van de game bekijken:

Zesde seizoen Fall Guys krijgt een feest-thema

Nico De Greef-24 november 2021 om 14:17

Ontwikkelaar Mediatonic heeft het zesde seizoen van Fall Guys onthuld. Het nieuwe seizoen zal van start gaan op 30 november en krijgt een feest-thema.

Na een maandenlange tocht door de jungle mogen Fall Guys-spelers zich opmaken voor een seizoen vol festiviteiten. Op 30 november wordt Party Spectacular gelanceerd, het nieuwste seizoen van Fall Guys dat zoals de naam al verklapt, helemaal in het teken staat van feesten!

Zo zal het seizoen cosmetische items bevatten in het thema van onder andere carnaval en het circus. In totaal zal het seizoen meer dan 25 nieuwe kostuums met zich meebrengen en kunnen spelers aan de slag met 5 nieuwe speelbare rondes. Nieuwe obstakels in de rondes zijn onder meer trapezes waar spelers aan kunnen slingeren en pijpleidingen die snelreizen door de levels mogelijk maakt. Het Fame Path, waarlangs spelers beloningen kunnen vrijspelen, zal wederom uit 50 levels bestaan.

Het zesde seizoen van Fall Guys gaat volgende week van start en is nu beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5 en pc. Een versie van het spel voor Xbox-consoles en Switch is momenteel in ontwikkeling maar heeft nog geen releasedatum.

Fall Guys Seizoen 6 cinematic trailer:

Fall Guys Seizoen 6 gameplay trailer:

Ubisoft bouwt eigen pretpark in Frankrijk!

Dieter Blarinckx-21 november 2021 om 09:50

Ubisoft, de bekende gamestudio achter o.a. de Assassin’s Creed-games, heeft bevestigd dat ze plannen hebben voor een eigen pretpark in Frankrijk. Méér zelfs, ze zijn momenteel al bezig aan een eerste Ubisoft Entertainment Center, dat zal openen in 2025 in Zuid-Frankrijk!

Ubisoft maakt videogames en wil dan ook bezoekers helemaal onderdompelen in de wondere wereld van gaming. Bedoeling is dat bezoekers een meeslepende ervaring beleven, die hun helemaal transporteert naar de wereld van hun favoriete games. Het Ubisoft Entertainment Center is een eerste stap in die richting. Vanaf 2025 kunnen bezoekers in de buurt van Montpellier op avontuur in de gamewereld van Ubisoft. Ook hebben ze plannen om later een geheel eigen en dedicated pretpark te bouwen in Frankrijk.

Ubisoft leverde fantastische en succesvolle games zoals Far Cry, Prince of Persia, Just Dance, Watch Dogs, Rayman, Assassin’s Creed en Beyond Good & Evil.

Ontdek meer