Hogwarts Legacy uitgesteld naar 2022

Nico De Greef-13 januari 2021 om 19:06

Hogwarts Legacy, de nieuwe open-wereld role-playing game dat zich afspeelt in het populaire Harry Potter-universum van auteur J.K. Rowling, is met een jaar uitgesteld naar 2022. Dat kondigde de ontwikkelaar van de game vandaag aan op Twitter.

"We willen fans overal ter wereld bedanken voor de enorme positieve reactie's op de aankondiging van onze game Hogwarts Legacy. Het maken van de beste ervaring voor fans van de Wizarding World en gamers is echter het allerbelangrijkste voor ons. Daarom geven we de game al de tijd die het nodig heeft. Hogwarts Legacy zal uitkomen in 2022", aldus WB Games.

Hogwarts Legacy werd in september vorig jaar aangekondigd en is zowat dé game waar Potter-fans al jaren van dromen. Warner Brothers was origineel van plan om de game nog dit jaar uit te brengen.

Populaire sitcom The Office krijgt een mobiele game!

Nico De Greef-16 september 2021 om 16:17

Ondanks het feit dat er al acht jaar geen nieuwe afleveringen van The Office meer zijn verschenen, is de Amerikaanse comedyserie anno 2021 nog steeds ongelooflijk populair. In 2020 jaar werd de sitcom nog uitgeroepen als de meest gestreamde serie (sorry Friends-fan) van dat jaar en binnenkort kunnen fans aan de slag met de allereerste mobiele game over de reeks.

In het spel The Office: Somehow We Manage moeten gamers ervoor zorgen dat het papierbedrijf Dunder Mifflin winst blijft maken. Aan het begin van het spel beschikken spelers over één bureau om papier te verkopen. Naarmate ze meer geld verdienen, kunnen ze meerdere bureau's kopen en deze upgraden om nog meer geld te verdienen. Onder meer de personages Michael Scott, Jim Halpert, Pam Beesly en Dwight Schrute komen in het spel voor, maar spelers kunnen zich ook verkleden als hun favoriete varianten van de karakters waaronder Prison Mike, Farmer Dwight en Three Hole Punch Jim.

Daarnaast kunnen spelers ook tal van leuke momenten uit de sitcom herbeleven. Zo zitten er in de game scènes verwerkt uit onder andere de afleveringen 'The Dundies' en 'Dinner Party'. Wekelijkse in-game events moeten er tot slot voor zorgen dat gamers zich nooit hoeven te vervelen.

The Office: Somehow We Manage wordt ontwikkeld door East Side Games in samenwerking met Universal Games en verschijnt later dit jaar voor iOS- en Android-smartphones. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Hieronder een aantal screenshots van het spel:

1
2
3
4
5

Star Wars: Hunters laat je vechten in arena's

Nico De Greef-14 september 2021 om 21:09

Star Wars: Hunters werd in februari officieel aangekondigd tijdens de allereerste Nintendo Direct van het jaar. Echter was toen nog niet veel over de game bekend en kregen we ook niet meer dan een in mysterie gehulde teaser te zien waar niemand iets wijzer van werd.

Dankzij een nieuwe infodrop leren we nu dat Star Wars: Hunters een free-to-play titel is en zal draaien om team based online multiplayergevechten die in real-time plaatsvinden in allerlei battle arena's. De bedoeling van het spel is om samen met je squad andere squads uit te schakelen om zo de overwinning binnen te halen.

In tegenstelling tot voorgaande spellen waar spelers de controle nemen over iconische Star Wars-personages, pakt Star Wars: Hunters het net iets anders aan door spelers te laten vechten met unieke en nog nooit eerder geziene karakters die exclusief voor de game zijn gecreëerd, waaronder een Wookie-krijger genaamd Grozz, een robot met lichtzwaard en een dark sider bekend als Rieve.

Dat klinkt natuurlijk allemaal erg leuk en spannend, maar zien ze er ook cool uit, horen we je denken. Dit is jouw geluksdag, want ontwikkelaar Zynga (maker van de beroemde mobiele game FarmVille en de ontwikkelaar van Star Wars: Hunters) heeft zonet een spiksplinternieuwe trailer én screenshots gelanceerd waarin je alvast kunt kennismaken met een aantal van de karakters in de game.

Star Wars: Hunters verschijnt in 2022 op zowel mobiel (iOS, Android) als de Nintendo Switch.

1
2
3
4

Ontdek meer