Hogwarts Legacy uitgesteld naar 2022

Nico De Greef-13 januari 2021 om 19:06

Hogwarts Legacy, de nieuwe open-wereld role-playing game dat zich afspeelt in het populaire Harry Potter-universum van auteur J.K. Rowling, is met een jaar uitgesteld naar 2022. Dat kondigde de ontwikkelaar van de game vandaag aan op Twitter.

"We willen fans overal ter wereld bedanken voor de enorme positieve reactie's op de aankondiging van onze game Hogwarts Legacy. Het maken van de beste ervaring voor fans van de Wizarding World en gamers is echter het allerbelangrijkste voor ons. Daarom geven we de game al de tijd die het nodig heeft. Hogwarts Legacy zal uitkomen in 2022", aldus WB Games.

Hogwarts Legacy werd in september vorig jaar aangekondigd en is zowat dé game waar Potter-fans al jaren van dromen. Warner Brothers was origineel van plan om de game nog dit jaar uit te brengen.

Populaire game ‘Farmville’ verkocht voor recordbedrag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:35

De grootste en duurste overname van een game ooit, dat record staat op naam van de game ‘Farmville’. Take-Two Interactive, de holding achter de ‘Grand Theft Auto’-franchise, heeft de maker van ‘Farmville', Zynga, opgekocht voor een recordbedrag van 11,2 miljard euro!

‘FarmVille’ bestaat al sinds 2009 en was een populaire game waarin je een eigen boerderij moest beheren. Op zijn piek werd de game zelfs door 84 miljoen mensen per maand gespeeld via Facebook. Vanaf 2020 werd de game niet langer ondersteund.

Wat er nu met Zynga, de makers van ‘Farmville’ zal gebeuren, is nog niet geweten.

'Assassin’s Creed' komt naar de Nintendo Switch!

Dieter Blarinckx-12 januari 2022 om 07:12

Goed nieuws voor de gamers onder jullie, want Ubisoft heeft aangekondigd dat een van de meest geliefde spellen ter wereld binnenkort naar de Nintendo Switch komt! Vanaf 17 februari kan je immers de hele Ezio-saga herbeleven in ‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ op je Nintendo Switch.

‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ bevat de drie verhalen waarin we de legendarische assassijn Ezio Auditore volgen. Het gaat om Assassin's Creed II, Brotherhood en Revelations. Een paar jaar geleden kwam 'The Ezio Collection' al in een geremasterde versie uit voor PS4, maar de Nintendo Switch bleef nog uit. Tot nu...

Vanaf 17 februari neemt Ezio je dus mee op zijn avonturen. Een prijs is helaas nog niet bekend. Check de trailer hieronder:

Ontdek meer