Kom mee skiën met TAGMAG in San Sicario!

Samuel Wornoo-08 november 2021 om 13:50

De krokusvakantie komt er snel aan en dan is het natuurlijk tijd om te skiën of snowboarden! Van 22 februari tot 6 maart 2022 organiseert The Graduates by Route Du Soleil in samenwerking met TAGMAG dé perfecte skivakantie voor Belgische jongeren die er voor een betaalbaar prijsje even tussenuit willen.

Het Olympic Center Hotel in San Sicario (Italië) werd speciaal voor de Graduates volledig afgehuurd. De appartementen, die aan 4-8 personen onderdak bieden, zijn volledig uitgerust met een eigen balkon en badkamer. Vlakbij het complex wordt een privé après-ski terras gebouwd waar na het skiën perfect verbroederd en gefeest kan worden!

Het Graduates-team zal er voor zorgen dat er ook naast de piste één en ander te beleven valt en voorziet een paar spectaculaire activiteiten die volledig gratis zijn voor iedereen. Uiteraard zijn die niet verplicht en kan er meegedaan worden wanneer men wilt. Zo kan je de lucht in gekatapulteerd worden door de big air bag, gaan skiën in je beste kerstmankostuum tijdens de santa ski, snelheidsrecords breken met de snowscooter, en zorgen dat je je de dag niet meer herinnert tijdens de après-ski. Meer dan genoeg te doen dus!

Wie kan zich inschrijven?
Iedereen tussen de 16-18 jaar die goesting heeft in een fantastisch leuke vakantie. Voor meer informatie kan je terecht op de website van The Graduates, of als je je meteen wilt inschrijven kan dat hier (vergeet TAGMAG niet te vermelden bij je inschrijving).

We zien je graag op je skilatten in Italië!

Je kunt overnachten in het SATC-appartement van Carrie Bradshaw

Karen Luiken-04 november 2021 om 07:54

Heb jij je altijd al willen wanen in de wereld van Carrie Bradshaw? Ben jij stikjaloers op haar schattige appartementje in New York, haar overvolle kledingkast en de vele Cosmopolitans die ze naar binnen werkt? Goed nieuws: je kunt nu haar leven leiden. Airbnb verhuurt in november een appartement dat verdacht veel lijkt op het stekkie waar Carrie in ‘Sex in the City’ vertoeft.

De woning bevat alles wat een fan van SATC begeert. Gasten worden virtueel begroet door Sarah Jessica Parker en krijgen vervolgens volledige toegang tot haar huis. Inclusief het bureau waar ze haar vele columns schreef, een goedgevulde inloopkast (mét tutu) en vrolijke kleurtjes.

Sarah Jessica Parker, die Carrie Bradshaw speelt, deelt het nieuws met een foto via Instagram. “Airbnb heeft het ‘Sex and the City’-appartement van Carrie Bradshaw nagebouwd”, schrijft ze. “Ik werk met hen samen om gelukkige gasten een overnachting aan te bieden. Het is heerlijk om in zo’n vertrouwde omgeving te zijn, en we denken dat je dol zult zijn op alle herinneringen aan Carrie die je hier aan zal treffen. Ga kijken wat er in de kast hangt, probeer een beetje te schrijven en neem een Cosmo.”

Omdat het inmiddels 23 jaar geleden is dat de originele ‘Sex and the City’ verscheen, betaal je voor een nacht maar 23 dollar. Enige nadeel is dat het appartement slechts twee nachten verhuurd wordt. Boeken kan vanaf 8 november, dus wees er snel bij!

1
2
3

Dé ultieme wereldcruise: 9 maanden op reis!

Dieter Blarinckx-25 oktober 2021 om 10:00

All aboard! Wie graag eens een zotte reis rond de wereld maakt en gerust even wil wegblijven, leest best verder. Vanaf nu kan je immers reserveren voor dé ultieme wereldcruise. Je gaat zo’n 9 maanden reizen en doet maar liefst 150 bestemmingen aan!

Rederij Royal Caribbean heeft met veel trots hun allernieuwste cruise aangekondigd: 274 nachten op zee, met meer dan 150 lokale bestemmingen. Het schip dat deze immense tocht zal ondernemen is de Serenade of the Seas. Reserveren kan vanaf nu voor de eerste tocht die vertrekt in december 2023.

Je vertrekt in Florida, maar trekt gedurende 9 maanden naar het Caribisch gebied, tussenstops in Midden- en Zuid-Amerika, inclusief trips naar de Braziliaanse stad Rio de Janeiro en de Iguazu-watervallen in Argentinië. Nog voorziene haltes op de reisroute zijn bezienswaardigheden zoals de Grote Muur van China, de Taj Mahal en de piramides van Gizeh.

Maar wat kost die wereldreis nu? De prijs voor de volledige cruise ligt tussen de 56.000 en 96.000 euro, afhankelijk van de soort kamer natuurlijk. Let op: deze prijs is per persoon!

Benieuwd? Meer info en reservaties kan je vinden op de website van Royal Caribbean.

Ontdek meer

Celebrate with us!

Deze celebs verjaren binnenkort!

  • 30/11 DJ Louis XIV
  • 02/12 Britney Spears
  • 02/12 Charlie Puth
  • 04/12 DJ Faisal Chatar
  • 08/12 Céline Dept
#TAGMAGcelebrates