Temptations Nico zegt hoe hij écht over Bert denkt

Karen Luiken-09 november 2021 om 06:05

Bert krijgt sinds zijn deelname aan 'Temptation Island' een stortregen aan kritiek over zich heen. Veel kijkers vinden hem belachelijk overkomen op tv - en dat snapt hij zelf best. Maar wat vinden zijn medekandidaten eigenlijk van hem? Nico laat weten hoe hij écht over zijn collega denkt.

Een paar dagen geleden maakte Bert via social media duidelijk dat hij zich in de mening van kijkers kan vinden. Hij snapt dat mensen hem belachelijk vinden, want dat is ook precies hoe hij in beeld wordt gebracht. Oneerlijk, vindt Temptation-maatje Nico. "Op tv laten ze natuurlijk enkel de verhalen van Bert zien", aldus de (ex?)vriend van Donna. "Eerlijk waren we daarmee ook klaar na een tijdje, maar buiten dat is Bert echt geen verkeerde jongen. Hij komt op voor anderen en heeft een heel klein hartje."

Nico voegt daar nog aan toe dat mensen hem niet zwart zouden moeten maken. "Een grapje maken is niet erg, maar vind het niet kunnen hoe sommige mensen hem volledig uitmaken."

Temptations Bert vertelde leugen om naar huis te mogen

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:32

Bert, ongetwijfeld het meest spraakmakende figuur van het afgelopen seizoen van ‘Temptation Island’, heeft een opmerkelijke onthulling gedaan. Hij geeft toe dat hij de boel expres heeft belazerd in de hoop eerder het programma te kunnen verlaten.

We spoelen even terug naar een paar weken terug. Tijdens één van de afleveringen – de relatie van Bert en Delphine stond op dat moment al op klappen – zei Bert plotseling dat hij thuis iemand zou hebben zitten. Heel veel meer context gaf hij niet, maar de boodschap was duidelijk: hij had een ‘extra’ scharrel. Niemand begreep waar de opmerking vandaan kwam, niemand snapte nog waar Bert het over had.

En dat is ook logisch, want het blijkt een leugen te zijn. In een interview met RumagTV krijgt Bert de vraag waarom hij over dit onderwerp begon. Daarover zegt hij: “Eerlijk? Ik wilde naar huis. Ik dacht als ik nu naar huis ga en ik breek alle connecties af, dan sturen de dames mij naar huis.”

Hij voelde zich zo slecht, dat hij het liefst zijn koffers had gepakt. Maar helaas, die tactiek bleek – zoals we allemaal gezien hebben – niet te helpen.

Nieuw louche personage maakt intrede in 'Thuis'

Karen Luiken-29 november 2021 om 09:00

Kijkers van ‘Thuis’ worden in de aflevering van vanavond verrast met een nieuw personage. De louche zakenman Chris, gespeeld door Danny Timmermans, maakt zijn intrede.

Het personage zal voor het eerst te zien zijn tijdens een ontmoeting met Thilly. Chris blijkt een oude bekende te zijn van Harry, iemand waarmee hij liever niets te maken heeft. Voor de buitenwereld ziet Chris er misschien uit als een charmante, lieve man. Maar er is duidelijk iets meer aan de hand.

Welke rol Chris precies gaat krijgen, moet nog blijken. Zou hij de mogelijk verborgen duistere zijde van Harry blootleggen? Wat het antwoord op die vraag ook is, Chris gaat zijn leven flink op z'n kop zetten.

Het nieuwe gezicht wordt gespeeld door Danny Timmermans, die je ook kan kennen van ‘W817’. Hij is al de derde uit die show die de ‘Thuis’-cast vervoegt. Kadèr Gürbüz als Karin Baert en Govert Deploige als Michael Bastiaens gingen hem al voor.

Ontdek meer