Temptations Nico zegt hoe hij écht over Bert denkt

Karen Luiken-09 november 2021 om 06:05

Bert krijgt sinds zijn deelname aan 'Temptation Island' een stortregen aan kritiek over zich heen. Veel kijkers vinden hem belachelijk overkomen op tv - en dat snapt hij zelf best. Maar wat vinden zijn medekandidaten eigenlijk van hem? Nico laat weten hoe hij écht over zijn collega denkt.

Een paar dagen geleden maakte Bert via social media duidelijk dat hij zich in de mening van kijkers kan vinden. Hij snapt dat mensen hem belachelijk vinden, want dat is ook precies hoe hij in beeld wordt gebracht. Oneerlijk, vindt Temptation-maatje Nico. "Op tv laten ze natuurlijk enkel de verhalen van Bert zien", aldus de (ex?)vriend van Donna. "Eerlijk waren we daarmee ook klaar na een tijdje, maar buiten dat is Bert echt geen verkeerde jongen. Hij komt op voor anderen en heeft een heel klein hartje."

Nico voegt daar nog aan toe dat mensen hem niet zwart zouden moeten maken. "Een grapje maken is niet erg, maar vind het niet kunnen hoe sommige mensen hem volledig uitmaken."

Deze ploegen staan in de finale van 'De Campus Cup'

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:09

Het is zover. Na de spannende halve finales van ‘De Campus Cup’ zijn de finalisten bekend. Vanavond neemt Toegepaste Taalkunde van de VUB het op tegen Geneeskunde van de KU Leuven.

In welke opleiding zitten dit jaar de slimste studenten? Dat moet nog blijken, maar één ding staat al vast: het wordt een primeur. Beide universiteiten hebben namelijk nog nooit een trofee gewonnen. Voor de VUB is het zelfs de eerste finaleplaats.

Geneeskunde van de KU Leuven versloeg eerder al de richting Toegepaste Taalkunde van de KU Leuven, maar kunnen ze het ook winnen van de taalkundigen uit Brussel? De finale van het vierde seizoen van ‘De Campus Cup’ is vanavond om 22.05 uur te zien op Eén.

‘SOS Piet’ komt terug met een gloednieuw seizoen!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:25- Foto:

DPG Media

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast nog wel de kookavonturen van Piet Huysentruyt in het populaire VTM-programma ‘SOS Piet’. En daar komt nu een gloednieuw seizoen van!

Het succesvolle kookprogramma liep zo’n 9 jaar en 18 seizoen lang. En nu - na een jarenlange stilte - komt er een gloednieuw seizoen naar aanleiding van de 60ste verjaardag van de tv-kok. Het programma zou daarom in een gloednieuw jasje gestoken worden.

“Ik word straks zestig jaar en wil nog één keer écht knallen. Eerlijk is eerlijk, VTM is mijn zender. Ik ben groot geworden door en met VTM. De huidige programmabazen zagen dat tv-geschenk voor mij wel zitten. En zo zit ik hier nu klaar om weer in gang te schieten”, klinkt het bij Piet aan Het Laatste Nieuws.

Het allerlaatste seizoen van ‘SOS Piet’ zal dit najaar te zien zijn bij VTM!

Ontdek meer