Bezoekers AstroWorld mogelijk geïnjecteerd met medicijn

Karen Luiken-08 november 2021 om 12:35

Bezoekers van AstroWorld zijn mogelijk geïnjecteerd met een medicijn. Het festival vond afgelopen weekend plaats en werd georganiseerd door Travis Scott. Acht mensen kwamen door gedrang bij het podium om het leven. Nog eens tientallen andere aanwezigen raakten gewond.

Wat er vrijdag precies gebeurd is, wordt nog onderzocht. Maar mogelijk heeft een bizarre nieuwe trend in drugsgebruik er iets mee te maken. Verschillende nietsvermoedende bezoekers zouden geïnjecteerd zijn met een onbekende stof. Zo voelde een bewaker die op het festival werkte, volgens diverse media een prik in zijn nek voordat hij zijn bewustzijn verloor.

Ook andere mensen zouden op de grond zijn gevallen. Het opvallende hieraan is, zo melden getuigen, dat ze tegelijkertijd out gingen. Een definitieve oorzaak is nog niet vastgesteld, maar mogelijk heeft een onbekend individu hen dus geïnjecteerd met het medicijn.

TikTokkers bieden abortushulp aan met codewoord “kamperen”

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:19

Op TikTok kom je tegenwoordig de ene na de andere video tegen van mensen die andere mensen willen “helpen kamperen”. En dat “kamperen” is nu een codetaal geworden voor abortushulp.

Vorige week schrapte het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten het recht op abortus. De Staten kunnen voortaan zélf beslissen of ze abortus willen toelaten of niet. En helaas zijn er al veel staten die dat recht geschrapt hebben, tot groot ongeloof bij velen.

Op TikTok regent het nu hartverwarmende video’s van TikTokkers die abortushulp willen bieden. De video’s krijgen vaak ook de hashtag #wegodowntogether. De hashtag heeft intussen al miljoenen views.

Check hieronder enkele hartverwarmende TikToks:

Airbnb gaat feestjes permanent verbieden

Karen Luiken-29 juni 2022 om 11:35- Foto:

Photo by Andrea Davis on Unsplash

Het is niet langer toegestaan om feestjes te organiseren in locaties van Airbnb. Veel hosts die hun woning via de app verhuren stonden dat al niet toe, maar nu heeft platform zelf ook een verbod in gesteld.

Veel mensen gebruikten huurwoningen van Airbnb tijdens de coronapandemie voor het organiseren van feestjes, aangezien restaurants en discotheken lange tijd de deuren moesten sluiten. Airbnb besloot toen al een stop op feestjes te zetten, maar maakt daar nu dus een permanente beslissing van.

“In de loop van tijd werd het feestverbod veel meer dan een maatregel voor de volksgezondheid”, zegt Airbnb. “Het ontwikkelde zich tot een fundamenteel gemeenschapsbeleid om onze gastheren en hun buren te ondersteunen.”

Toen het feestverbod tijdens de coronapandemie werd ingesteld, mochten er maximaal zestien personen in een Airbnb-locatie verblijven. Dat limiet is nu opgeheven.

Ontdek meer