'The 100'-acteur Bob Morley aangekomen in Gent

Nico De Greef-05 november 2021 om 15:50

Bob Morley, de acteur die vooral bekend is om zijn rol van Bellamy Blake in de serie 'The 100', is vanmorgen veilig aangekomen in Gent. De acteur zal het komende weekend te vinden zijn op FACTS, waar fans met hem op de foto kunnen, een handtekening vragen en deelnemen aan een Q&A-panel.

De acteur, die in het echte leven getrouwd is met actrice Eliza Taylor (Clarke Griffin in The 100), deelde zelf een videoboodschap op social media waarin hij zijn aankomst in Gent bekendmaakte. In het filmpje zegt de acteur verder ook dat hij er erg naar uit kijkt om alle fans straks op FACTS te ontmoeten, waarna hij uiteindelijk wordt afgeleid door een regenboog op de achtergrond. Stop being so cute, Bob!

Bob Morley is aanstaand weekend 5 en 6 november te gast op FACTS in Flanders Expo. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Bob en Eliza samen naar FACTS zouden komen, maar door onvoorziene omstandigheden met haar werkschema zal Eliza er helaas niet bij kunnen zijn.

Metejoor kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:15

Goed nieuws voor fans die dolgraag naar een concert van Metejoor willen, maar het tot nu toe niet voor elkaar kregen een ticket te bemachtigen. De artiest, echte naam Joris van Rossem, kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende!

De eerste theatertournee van Metejoor werd met groot enthousiasme onthaald. Fans kochten massaal tickets in en dat zorgde al snel voor uitverkochte zalen. De zanger besloot daarom twee extra shows aan zijn toerschema toe te voegen, maar ook daarvoor lopen de kaartjes storm. Hoog tijd dus om opnieuw twee data aan te kondigen!

Met de extra toegevoegde shows staat Metejoor komend voorjaar maar liefst zeven keer op het podium met zijn tournee. De twee nieuwste staan gepland voor zaterdag 16 april in Capitole Gent en zaterdag 23 april in Kursaal Oostende. Daarvoor zijn nog tickets verkrijgbaar. De andere optredens vinden plaats op 26 & 27 maart (Antwerpen), 15 april (Gent), 18 april (Leuven) en 6 mei (Hasselt).

Jaël Ost, Ilias El Kostit en Maximiliaan Verheyen ontdekken FACTS 2021

Simon Smetryns-15 november 2021 om 17:35

Na lange tijd stonden we eindelijk terug op FACTS! Ilias El Kostit en Insider Jaël Ost kregen een rondleiding van niemand minder dan Batman Maximiliaan Verheyen.

Ontdek meer