'The 100'-acteur Bob Morley aangekomen in Gent

Nico De Greef-05 november 2021 om 15:50

Bob Morley, de acteur die vooral bekend is om zijn rol van Bellamy Blake in de serie 'The 100', is vanmorgen veilig aangekomen in Gent. De acteur zal het komende weekend te vinden zijn op FACTS, waar fans met hem op de foto kunnen, een handtekening vragen en deelnemen aan een Q&A-panel.

De acteur, die in het echte leven getrouwd is met actrice Eliza Taylor (Clarke Griffin in The 100), deelde zelf een videoboodschap op social media waarin hij zijn aankomst in Gent bekendmaakte. In het filmpje zegt de acteur verder ook dat hij er erg naar uit kijkt om alle fans straks op FACTS te ontmoeten, waarna hij uiteindelijk wordt afgeleid door een regenboog op de achtergrond. Stop being so cute, Bob!

Bob Morley is aanstaand weekend 5 en 6 november te gast op FACTS in Flanders Expo. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Bob en Eliza samen naar FACTS zouden komen, maar door onvoorziene omstandigheden met haar werkschema zal Eliza er helaas niet bij kunnen zijn.

To do: Studio 100 lanceert belevingsexpo in Oostende!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:47

Van 8 juli tot en met 4 september kan je je in het Kursaal van Oostende helemaal onderdompelen in de wereld van Studio 100. Niet alleen met de bootcamp van K3, maar ook met de exclusieve Studio 100 belevingsexpo!

Plop, Bumba, K3, Mega Mindy, Samson & Marie, Piet Piraat en nog vele andere Studio 100-figuren nemen jong en oud mee doorheen de rijkgevulde geschiedenis van Studio 100. Bezoekers kunnen zich verwachten aan een leuke en verrassende belevingsexpo waar ‘fun’ en ‘doen’ centraal staan. Decors, kostuums, weetjes, doe- activiteiten,… de expo biedt puur plezier voor de hele familie.

Bezoekers krijgen bij het binnenkomen een exclusieve gratis “Studio 100 Aan Zee”-strip die ze doorheen de expo zelf kunnen vervolledigen door de ontbrekende plaatjes te verzamelen. De strip is exclusief getekend in het kader van deze expo én enkel deze zomer te verkrijgen in Kursaal Oostende.

Tickets zijn nu te koop via deze website! Een ticket voor de expo kost 16 euro, maar je kan ook een combi kopen (mét toegang tot de K3 bootcamp) voor 26 euro!

ABSOLUT geeft festivalliefhebbers de kans op een Tomorrowland-ervaring 

Karen Luiken-29 juni 2022 om 12:30

Over twee dikke weken barst Tomorrowland los. We hebben er zó veel zin in, dat het wachten oneindig lang lijkt te duren. Wodkamerk ABSOLUT voelt met festivalliefhebbers mee en geeft hen de kans op een unieke Tomorrowland-ervaring.

ABSOLUT organiseert een evenement waar je niet alleen de sterren van de hemel kunt dansen, maar ook nog eens een plekje op Tomorrowland of een van de andere prijzen kunt bemachtigen.

Het gaat allemaal plaatsvinden op het Theaterplein in Antwerpen. Jana Vitiligo en DJ Licious komen langs voor het draaien van fijne plaatjes. Enige wat jij hoeft te doen is op een feestelijk verlichte dansvloer je beste moves showen. Stopt de muziek? En komt het nummer van jouw polsbandje overeen met het nummer dat je ziet op het scherm? Dan ben jij misschien wel de gelukkige die naar Tomorrowland gaat of één van de andere leuke Tomorrowland prijzen verdient!

De dansvloer van ABSOLUT x Tomorrowland opent vrijdag om 20.30 uur.
Be there or be square.

Klik hier voor meer info!

Ontdek meer