Oh no: Eliza Taylor zegt bezoek aan FACTS af

Nico De Greef-05 november 2021 om 15:15

Fans van de serie 'The 100' die uitkeken om Eliza Taylor (Clarke Griffin) aanstaande weekend in levende lijve te ontmoeten op FACTS in Flanders Expo, krijgen slechts nieuws te verwerken.

De organisatie van FACTS heeft aangekondigd dat de actrice haar bezoek aan de conventie heeft moeten afzeggen. Reden daarvoor zou een onverwachte drukte in het filmschema van de actrice zijn, waardoor ze helaas geen tijd meer kon vrijmaken in haar agenda.

Minder leuk nieuws dus voor fans van 'The 100', maar er is gelukkig ook goed nieuws. Haar echtgenoot Bob Morley (bekend als Bellamy in The 100) zal namelijk wél aanwezig zijn op beide dagen. Aanstaand weekend kunnen fans met de acteur op de foto, een handtekening vragen of gewoon gezellig een babbeltje slaan.

De 34e editie van FACTS vindt plaats op zaterdag 6 & zondag 7 november in Flanders Expo Gent. Tickets kopen kan nog steeds via facts.be.

Muilen, seksspeeltjes en boy sober zijn!

Simon Smetryns-17 april 2024 om 11:51

Kobe Peeters trok voor ons naar de Chirofuif in Opglabbeek en duwde onze mic onder de feestgangers.

Wil je ook graag dat we eens langskomen op jouw event? Contacteer ons via hier.

De volledige line-up van Hype'O Dream is bekend!

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 09:57

De verjaardagseditie van Hype'O Dream wordt één groot feest. Op 12 en 13 juli strijkt het dancefestival voor de tiende keer neer in Waregem. Verspreid over 4 podia geven meer dan 100 artiesten 2 dagen lang het beste van zichzelf. De volledige line-up is compleet.

Het festival mikt op feestvierders van alle soorten, dat bewijst de gevarieerde line-up. Op de affiche staan namen als Amber Broos, Lil' Kleine, Omdat Het Kan Ft. Average Rob, Joyhauser, Jebroer, en meer! Technoliefhebber, of eerder fan van Nederhop? Er is voor elk wat wils. De volledige line-up check je hier.

Er is dit jaar ook een TAGMAG-chillzone waar er van alles te beleven valt.

Dit jaar is er ook een TAGMAG chillzone, waar er van alles te beleven valt.

Een ticket voor vrijdag kost 56 euro, voor zaterdag betaal je 67 euro. Een combi heb je al voor 93,50 euro. Wil jij erbij zijn? Haast je, want de tickets vliegen de deur uit! Wave 2 is al 93% uitverkocht. Tickets kopen doe je hier!

Ontdek meer