Oh no: Eliza Taylor annuleert bezoek aan FACTS

Nico De Greef-05 november 2021 om 15:15

Fans van de serie 'The 100' die uitkeken om Eliza Taylor (Clarke Griffin) aanstaande weekend in levende lijve te ontmoeten op FACTS in Flanders Expo, krijgen slechts nieuws te verwerken.

De organisatie van FACTS heeft aangekondigd dat de actrice haar bezoek aan de conventie heeft moeten afzeggen. Reden daarvoor zou een onverwachte drukte in het filmschema van de actrice zijn, waardoor ze helaas geen tijd meer kon vrijmaken in haar agenda.

Minder leuk nieuws dus voor fans van 'The 100', maar er is gelukkig ook goed nieuws. Haar echtgenoot Bob Morley (bekend als Bellamy in The 100) zal namelijk wél aanwezig zijn op beide dagen. Aanstaand weekend kunnen fans met de acteur op de foto, een handtekening vragen of gewoon gezellig een babbeltje slaan.

De 34e editie van FACTS vindt plaats op zaterdag 6 & zondag 7 november in Flanders Expo Gent. Tickets kopen kan nog steeds via facts.be.

Doe mee aan de BattleKart TAGMAG Trophy samen met de TAGMAG Insiders!

Sofie Verbeeck-13 mei 2022 om 12:00

Ben jij supergoed in Mario Kart en zou je het spel graag eens levensecht willen spelen? Dat kan bij BattleKart, een indoor e-karting waarbij games geprojecteerd worden op het circuit. Pas op voor olievlekken, schiet raketten af en haal als eerste de finish!

Schrijf je vanaf nu in met je vrienden om deel te nemen aan de BattleKart TAGMAG Trophy. Dat is een e-karting race waarin je met en tegen TAGMAG Insiders Jaël, Jamie-Lee, Fabian, Aidan en Michael Amani kan racen. De wedstrijd bestaat uit 8 teams van 6 personen die het tegen elkaar zullen opnemen in 4 rondes.

De BattleKart gaat door in Kortrijk op donderdag 26 mei (18-22u). Wil je deze unieke ervaring beleven? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en wie weet kom je een van de Insider-teams versterken!

Alan Walker geeft show in Lotto Arena

Karen Luiken-07 mei 2022 om 06:55

Alan Walker heeft een nieuwe wereldtournee aangekondigd. De Noorse artiest, met meer dan 15 miljard audio- en videostreams wereldwijd, bezoekt dit jaar nog verschillende landen. België ontbreekt gelukkig niet en is op zaterdag 1 oktober aan de beurt.

De wereldberoemde dj zette zijn eerste stappen in de muziekwereld met een poging om de genres EDM en filmmuziek met elkaar te combineren. Zonder enige verwachting besloot hij enkele van zijn producties online te zetten. Met succes: de tracks werden wereldwijd miljoenen keer beluisterd via YouTube en Spotify. Het was een vocalremake van één van die tracks, ‘Faded’, die uiteindelijk in 2015 tot zijn grote doorbraak leidde.

De Belgische show van Alan Walker vindt plaats in de Lotto Arena in Antwerpen. Kaartjes zijn vanaf vrijdag 13 mei verkrijgbaar om 10 uur via de website van Live Nation.

Ontdek meer