Oh no: Eliza Taylor annuleert bezoek aan FACTS

Nico De Greef-05 november 2021 om 15:15

Fans van de serie 'The 100' die uitkeken om Eliza Taylor (Clarke Griffin) aanstaande weekend in levende lijve te ontmoeten op FACTS in Flanders Expo, krijgen slechts nieuws te verwerken.

De organisatie van FACTS heeft aangekondigd dat de actrice haar bezoek aan de conventie heeft moeten afzeggen. Reden daarvoor zou een onverwachte drukte in het filmschema van de actrice zijn, waardoor ze helaas geen tijd meer kon vrijmaken in haar agenda.

Minder leuk nieuws dus voor fans van 'The 100', maar er is gelukkig ook goed nieuws. Haar echtgenoot Bob Morley (bekend als Bellamy in The 100) zal namelijk wél aanwezig zijn op beide dagen. Aanstaand weekend kunnen fans met de acteur op de foto, een handtekening vragen of gewoon gezellig een babbeltje slaan.

De 34e editie van FACTS vindt plaats op zaterdag 6 & zondag 7 november in Flanders Expo Gent. Tickets kopen kan nog steeds via facts.be.

Metejoor kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:15

Goed nieuws voor fans die dolgraag naar een concert van Metejoor willen, maar het tot nu toe niet voor elkaar kregen een ticket te bemachtigen. De artiest, echte naam Joris van Rossem, kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende!

De eerste theatertournee van Metejoor werd met groot enthousiasme onthaald. Fans kochten massaal tickets in en dat zorgde al snel voor uitverkochte zalen. De zanger besloot daarom twee extra shows aan zijn toerschema toe te voegen, maar ook daarvoor lopen de kaartjes storm. Hoog tijd dus om opnieuw twee data aan te kondigen!

Met de extra toegevoegde shows staat Metejoor komend voorjaar maar liefst zeven keer op het podium met zijn tournee. De twee nieuwste staan gepland voor zaterdag 16 april in Capitole Gent en zaterdag 23 april in Kursaal Oostende. Daarvoor zijn nog tickets verkrijgbaar. De andere optredens vinden plaats op 26 & 27 maart (Antwerpen), 15 april (Gent), 18 april (Leuven) en 6 mei (Hasselt).

Jaël Ost, Ilias El Kostit en Maximiliaan Verheyen ontdekken FACTS 2021

Simon Smetryns-15 november 2021 om 17:35

Na lange tijd stonden we eindelijk terug op FACTS! Ilias El Kostit en Insider Jaël Ost kregen een rondleiding van niemand minder dan Batman Maximiliaan Verheyen.

Ontdek meer