Temptations Bert vindt zichzelf 'belachelijk' overkomen op tv

Karen Luiken-03 november 2021 om 07:10

Bert is ongetwijfeld een van de meest spraakmakende figuren uit de ‘Temptation Island’-geschiedenis. Hij heeft voor de nodige drama, tranen en vooral vraagtekens gezorgd. Dat hij opmerkelijke momenten creëert, staat vast. En dat is iets wat niet alleen zijn medekandidaten vinden, maar ook Bert zelf.

Op televisie komt niet alles goed over. De camera’s staan tijdens de opnames van ‘Temptation Island’ constant aan. Het enige wat kijkers te zien krijgen, zijn bepaalde hoogtepunten van een dag. Voor Bert heeft dat als gevolg dat hij totaal niet goed overkomt op beeld. Hij noemt het zelfs ‘belachelijk’.

“Ik snap dat mensen mij belachelijk vinden na het zien van de afleveringen”, zegt Bert op Instagram. “Ze moeten alleen niet vergeten dat niet alle details erin zitten en je maar veertig minuten van de hele dag ziet.”

‘SOS Piet’ komt terug met een gloednieuw seizoen!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:25- Foto:

DPG Media

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast nog wel de kookavonturen van Piet Huysentruyt in het populaire VTM-programma ‘SOS Piet’. En daar komt nu een gloednieuw seizoen van!

Het succesvolle kookprogramma liep zo’n 9 jaar en 18 seizoen lang. En nu - na een jarenlange stilte - komt er een gloednieuw seizoen naar aanleiding van de 60ste verjaardag van de tv-kok. Het programma zou daarom in een gloednieuw jasje gestoken worden.

“Ik word straks zestig jaar en wil nog één keer écht knallen. Eerlijk is eerlijk, VTM is mijn zender. Ik ben groot geworden door en met VTM. De huidige programmabazen zagen dat tv-geschenk voor mij wel zitten. En zo zit ik hier nu klaar om weer in gang te schieten”, klinkt het bij Piet aan Het Laatste Nieuws.

Het allerlaatste seizoen van ‘SOS Piet’ zal dit najaar te zien zijn bij VTM!

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Ontdek meer