YouTuber Dee kreeg afgelopen jaar drie miskramen

Karen Luiken-03 november 2021 om 07:03

Dee van der Zeeuw en haar vriend Lars hebben geen gemakkelijk jaar achter de rug. Ze zouden in 2021 eigenlijk ouders worden van hun eerste kindje, maar kampten met maar liefst drie miskramen. Dat vertelt de YouTube-ster in een emotionele post op Instagram.

“Dit is nieuws wat je eigenlijk niet wilt delen maar wat helaas wel de werkelijkheid is”, aldus Dee bij een filmpje. “2021 zou het jaar worden waarin wij ouders zouden worden. Je kent de risico's, je weet dat het niet allemaal vanzelf hoeft te gaan maar dit verwacht je nooit. Afgelopen jaar hebben wij drie miskramen gehad waaronder één buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Er van uitgaande dat het 'de volgende keer' wel goed nieuws zou zijn hebben we dit een jaar lang voor ons gehouden.”

Maar nu heeft het koppel toch besloten hun verhaal te delen. Dee vervolgt: “Enerzijds omdat ik merk dat ik het niet langer volhoud om een masker voor te houden, anderzijds omdat ik weet dat we niet de enige zijn die dit doormaken en we de zwijgcultuur die hier op hangt willen doorbreken.”

Dee en Lars geven aan niet op te zullen geven. Ze houden zielsveel van elkaar en doen er alles aan om ooit samen een gezinnetje te kunnen stichten. “We beseffen meer dan ooit hoe dankbaar je moet zijn voor een gezond leven. Hoop doet leven.”

Celine en Michiel lanceren binnenkort een boek!

Dieter Blarinckx-17 april 2022 om 07:53

Cemi, het veelbesproken en succesvolle YouTubeduo bestaande uit Céline Dept en Michiel Callebaut, lanceert binnenkort een boek!

Het boek zal fans en lezers een unieke blik gunnen in het leven van het koppel. Daarnaast staan er ook heel wat tips in voor challenges en pranks, en kan de lezer ook spelletjes en activiteiten terugvinden in het boek.

Cemi heeft zo’n 12 miljoen volgers op TikTok. Op YouTube zitten ze aan zo’n 650.000 abonnees.

Zien: Melissa bezoekt Gianni in de gevangenis

Dieter Blarinckx-10 april 2022 om 09:56

Tijdens ‘Temptation Island 2020’ was er toch wel één koppel dat constant in de schijnwerpers liep: Gianni & Melissa. En nu - twee jaar later - zijn ze nog steeds een van de meest besproken koppels uit ‘Temptation Island’.

Het koppel moest in 2020 het tropisch eiland verlaten nadat ontdekt werd dat de twee allebei in het geheim toch een telefoon bij zich hadden waarmee ze communiceerden met elkaar. Maar ook nu staan ze weer in de spotlights want Gianni werd midden maart gearresteerd omdat hij verdacht wordt van drugshandel. Melissa vertelde ons in haar vlog openlijk over haar gevangenisbezoek.

“Het is fijn dat we elkaar even kunnen zien, maar het afscheid nemen, is allesbehalve leuk” klinkt het. Naast de bezoekjes op dinsdag horen ze elkaar dagelijks aan de telefoon. In het weekend mogen er ook videocalls plaatsvinden.

Check de vlog van Melissa hier:

Ontdek meer