YouTuber Dee kreeg afgelopen jaar drie miskramen

Karen Luiken-03 november 2021 om 07:03

Dee van der Zeeuw en haar vriend Lars hebben geen gemakkelijk jaar achter de rug. Ze zouden in 2021 eigenlijk ouders worden van hun eerste kindje, maar kampten met maar liefst drie miskramen. Dat vertelt de YouTube-ster in een emotionele post op Instagram.

“Dit is nieuws wat je eigenlijk niet wilt delen maar wat helaas wel de werkelijkheid is”, aldus Dee bij een filmpje. “2021 zou het jaar worden waarin wij ouders zouden worden. Je kent de risico's, je weet dat het niet allemaal vanzelf hoeft te gaan maar dit verwacht je nooit. Afgelopen jaar hebben wij drie miskramen gehad waaronder één buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Er van uitgaande dat het 'de volgende keer' wel goed nieuws zou zijn hebben we dit een jaar lang voor ons gehouden.”

Maar nu heeft het koppel toch besloten hun verhaal te delen. Dee vervolgt: “Enerzijds omdat ik merk dat ik het niet langer volhoud om een masker voor te houden, anderzijds omdat ik weet dat we niet de enige zijn die dit doormaken en we de zwijgcultuur die hier op hangt willen doorbreken.”

Dee en Lars geven aan niet op te zullen geven. Ze houden zielsveel van elkaar en doen er alles aan om ooit samen een gezinnetje te kunnen stichten. “We beseffen meer dan ooit hoe dankbaar je moet zijn voor een gezond leven. Hoop doet leven.”

Zien: NikkieTutorials krijgt eigen wassen beeld!

Dieter Blarinckx-19 oktober 2021 om 08:47

Eén van de bekendste YouTubers van de Lage Landen, NikkieTutorials, heeft haar eigen wassen beeld gekregen in Madame Tussauds Amsterdam! Dat maakte de bekende Nederlandse vlogster bekend via haar sociale media. Ze deelde zelfs een video op haar YouTube-kanaal van het hele proces!

Nikkie mocht zélf mee denken over de houding en gezichtsuitdrukking van het beeld, maar ook over de kledij én natuurlijk de make-up!

Check hieronder het zotte resultaat!

Vermiste YouTubester dood teruggevonden

Dieter Blarinckx-20 september 2021 om 06:46

Het levenloze lichaam van de 22-jarige YouTubester Gabby Petito werd afgelopen weekend teruggevonden. Dat maakte de FBI afgelopen nacht bekend. De vlogster was samen met haar verloofde op roadtrip door de States, toen ze ineens van de aardbol verdween. Haar verloofde kwam alleen thuis, maar is ondertussen ook spoorloos.

Wél zegt de FBI dat de doodsoorzaak nog niet bekend is en dat het lichaam teruggevonden werd in het nationale park van Wyoming.

Haar vriend keerde op 1 september alleen terug, maar weigerde met de politie te spreken. Sinds vrijdag is hij als vermist opgegeven aangezien zijn familie hem al dagen niet meer gezien heeft…

Die zaak krijgt ongetwijfeld nog een staartje.

Ontdek meer