Dit kun je verwachten van nieuw seizoen ‘Undercover’

Karen Luiken-02 november 2021 om 15:05

Over twee weken barst dan eindelijk het nieuwe seizoen van 'Undercover' los. Een seizoen boordevol spanning, nieuwe problemen en onverwachtse wendingen. Want waar Bob en Ferry voorheen elkaars grootste vijanden waren, zullen ze nu moeten overleven om te kunnen overleven. Dit is alles wat je moet weten.

Het verhaal
Bob is na de gebeurtenissen van het vorige seizoen ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen, net nu er een kindje onderweg is. Maar wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Bob krijgt daarom een stiekem voorstel: hij kan zijn rechtszaak doen verdwijnen als hij opnieuw undercover gaat en in een Turkse xtc-bende de verrader kan ontmaskeren. Met tegenzin neemt hij de levensgevaarlijke missie aan en gaat hij undercover als Peter Bogaert. Zo wil hij zijn leven opnieuw op de rails krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig stellen.

Rond dezelfde tijd komt Ferry vrij. Hij wil zijn plek als xtc-koning terug innemen, maar die is ingenomen door de Turkse bende. Ook op persoonlijk vlak staat Ferry voor een uitdaging: kan hij het hart van Daan terugwinnen? Bob en Ferry zullen moeten samenwerken om hun doelen te bereiken, en dat zint beide heren niet.

De personages
Bob Lemmens wordt uiteraard weer gespeeld door Tom Waes, acteur Frank Lammers is verantwoordelijk voor de rol van Ferry Bouman. Verder maken ook Nazmiye Oral (Leyla Bulut), Murat Seven (Serkan Bulut), Gökhan Girginol (Timur), Elise Schaap (Daniëlle van Marken), Yannick van de Velde (Lars van Marken), Ruth Becquart (Nathalie Geudens), Jeroen van der Ven (Patrick Diericks), Manou Kersting (Nick Janssens) en Emma Verlinden (Polly Lemmens) hun opwachting.

De eerste aflevering
In de spetterende start van het nieuwe seizoen krijgen we te zien hoe een undercoveragent bij de Nederlands-Turkse xtc-bende van Serkan Bulut wordt vermoord. De politie vermoedt dat ze een mol in hun rangen hebben. Ex-agent Bob Lemmens wordt door Patrick Diericks benaderd om als burgerinfiltrant te infiltreren. Ondertussen komt Ferry Bouman vrij in een wereld met andere spelregels. Hij is vastberaden om zijn oude positie aan de top van de xtc-voedselketen terug in te nemen.

Wanneer te zien?
'Undercover' is vanaf 21 november elke zondag om 20.35 uur op Eén en VR1 NU te zien.

Temptations Bert vertelde leugen om naar huis te mogen

Karen Luiken-01 december 2021 om 08:32

Bert, ongetwijfeld het meest spraakmakende figuur van het afgelopen seizoen van ‘Temptation Island’, heeft een opmerkelijke onthulling gedaan. Hij geeft toe dat hij de boel expres heeft belazerd in de hoop eerder het programma te kunnen verlaten.

We spoelen even terug naar een paar weken terug. Tijdens één van de afleveringen – de relatie van Bert en Delphine stond op dat moment al op klappen – zei Bert plotseling dat hij thuis iemand zou hebben zitten. Heel veel meer context gaf hij niet, maar de boodschap was duidelijk: hij had een ‘extra’ scharrel. Niemand begreep waar de opmerking vandaan kwam, niemand snapte nog waar Bert het over had.

En dat is ook logisch, want het blijkt een leugen te zijn. In een interview met RumagTV krijgt Bert de vraag waarom hij over dit onderwerp begon. Daarover zegt hij: “Eerlijk? Ik wilde naar huis. Ik dacht als ik nu naar huis ga en ik breek alle connecties af, dan sturen de dames mij naar huis.”

Hij voelde zich zo slecht, dat hij het liefst zijn koffers had gepakt. Maar helaas, die tactiek bleek – zoals we allemaal gezien hebben – niet te helpen.

Nieuw louche personage maakt intrede in 'Thuis'

Karen Luiken-29 november 2021 om 09:00

Kijkers van ‘Thuis’ worden in de aflevering van vanavond verrast met een nieuw personage. De louche zakenman Chris, gespeeld door Danny Timmermans, maakt zijn intrede.

Het personage zal voor het eerst te zien zijn tijdens een ontmoeting met Thilly. Chris blijkt een oude bekende te zijn van Harry, iemand waarmee hij liever niets te maken heeft. Voor de buitenwereld ziet Chris er misschien uit als een charmante, lieve man. Maar er is duidelijk iets meer aan de hand.

Welke rol Chris precies gaat krijgen, moet nog blijken. Zou hij de mogelijk verborgen duistere zijde van Harry blootleggen? Wat het antwoord op die vraag ook is, Chris gaat zijn leven flink op z'n kop zetten.

Het nieuwe gezicht wordt gespeeld door Danny Timmermans, die je ook kan kennen van ‘W817’. Hij is al de derde uit die show die de ‘Thuis’-cast vervoegt. Kadèr Gürbüz als Karin Baert en Govert Deploige als Michael Bastiaens gingen hem al voor.

Ontdek meer