Dit kun je verwachten van nieuw seizoen ‘Undercover’

Karen Luiken-02 november 2021 om 15:05

Over twee weken barst dan eindelijk het nieuwe seizoen van 'Undercover' los. Een seizoen boordevol spanning, nieuwe problemen en onverwachtse wendingen. Want waar Bob en Ferry voorheen elkaars grootste vijanden waren, zullen ze nu moeten overleven om te kunnen overleven. Dit is alles wat je moet weten.

Het verhaal
Bob is na de gebeurtenissen van het vorige seizoen ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen, net nu er een kindje onderweg is. Maar wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Bob krijgt daarom een stiekem voorstel: hij kan zijn rechtszaak doen verdwijnen als hij opnieuw undercover gaat en in een Turkse xtc-bende de verrader kan ontmaskeren. Met tegenzin neemt hij de levensgevaarlijke missie aan en gaat hij undercover als Peter Bogaert. Zo wil hij zijn leven opnieuw op de rails krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig stellen.

Rond dezelfde tijd komt Ferry vrij. Hij wil zijn plek als xtc-koning terug innemen, maar die is ingenomen door de Turkse bende. Ook op persoonlijk vlak staat Ferry voor een uitdaging: kan hij het hart van Daan terugwinnen? Bob en Ferry zullen moeten samenwerken om hun doelen te bereiken, en dat zint beide heren niet.

De personages
Bob Lemmens wordt uiteraard weer gespeeld door Tom Waes, acteur Frank Lammers is verantwoordelijk voor de rol van Ferry Bouman. Verder maken ook Nazmiye Oral (Leyla Bulut), Murat Seven (Serkan Bulut), Gökhan Girginol (Timur), Elise Schaap (Daniëlle van Marken), Yannick van de Velde (Lars van Marken), Ruth Becquart (Nathalie Geudens), Jeroen van der Ven (Patrick Diericks), Manou Kersting (Nick Janssens) en Emma Verlinden (Polly Lemmens) hun opwachting.

De eerste aflevering
In de spetterende start van het nieuwe seizoen krijgen we te zien hoe een undercoveragent bij de Nederlands-Turkse xtc-bende van Serkan Bulut wordt vermoord. De politie vermoedt dat ze een mol in hun rangen hebben. Ex-agent Bob Lemmens wordt door Patrick Diericks benaderd om als burgerinfiltrant te infiltreren. Ondertussen komt Ferry Bouman vrij in een wereld met andere spelregels. Hij is vastberaden om zijn oude positie aan de top van de xtc-voedselketen terug in te nemen.

Wanneer te zien?
'Undercover' is vanaf 21 november elke zondag om 20.35 uur op Eén en VR1 NU te zien.

Deze ploegen staan in de finale van 'De Campus Cup'

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:09

Het is zover. Na de spannende halve finales van ‘De Campus Cup’ zijn de finalisten bekend. Vanavond neemt Toegepaste Taalkunde van de VUB het op tegen Geneeskunde van de KU Leuven.

In welke opleiding zitten dit jaar de slimste studenten? Dat moet nog blijken, maar één ding staat al vast: het wordt een primeur. Beide universiteiten hebben namelijk nog nooit een trofee gewonnen. Voor de VUB is het zelfs de eerste finaleplaats.

Geneeskunde van de KU Leuven versloeg eerder al de richting Toegepaste Taalkunde van de KU Leuven, maar kunnen ze het ook winnen van de taalkundigen uit Brussel? De finale van het vierde seizoen van ‘De Campus Cup’ is vanavond om 22.05 uur te zien op Eén.

‘SOS Piet’ komt terug met een gloednieuw seizoen!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:25- Foto:

DPG Media

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast nog wel de kookavonturen van Piet Huysentruyt in het populaire VTM-programma ‘SOS Piet’. En daar komt nu een gloednieuw seizoen van!

Het succesvolle kookprogramma liep zo’n 9 jaar en 18 seizoen lang. En nu - na een jarenlange stilte - komt er een gloednieuw seizoen naar aanleiding van de 60ste verjaardag van de tv-kok. Het programma zou daarom in een gloednieuw jasje gestoken worden.

“Ik word straks zestig jaar en wil nog één keer écht knallen. Eerlijk is eerlijk, VTM is mijn zender. Ik ben groot geworden door en met VTM. De huidige programmabazen zagen dat tv-geschenk voor mij wel zitten. En zo zit ik hier nu klaar om weer in gang te schieten”, klinkt het bij Piet aan Het Laatste Nieuws.

Het allerlaatste seizoen van ‘SOS Piet’ zal dit najaar te zien zijn bij VTM!

Ontdek meer