Lady Gaga en Adam Driver schitteren in nieuwe trailer ‘House of Gucci’

Dieter Blarinckx-01 november 2021 om 09:44

De nieuwe trailer van de langverwachte film ‘House of Gucci’ werd zopas gedropt en we zien Lady Gaga en Adam Driver echt schitteren in hun hoofdrollen!

‘House of Gucci’ vertelt het verhaal van de tragedie en moord op Maurizo Gucci en de neergang van het wereldberoemde modehuis. De film focust vooral op Patrizia Reggiani (de rol van Lady Gaga) die plannen maakt om om haar man Gucci (de rol van Adam Driver) na de verkoop van zijn aandelen om het leven te brengen.

Sappig detail: de échte Gucci-familie is niet te spreken over de film. Hoewel ze er met lichte tegenzin wel de gepaste outfits voor aanleveren, “walgen” ze naar eigen zeggen van de cast en regisseur.

“Ze stelen de identiteit van een familie om winst te maken en om het inkomen van het Hollywood-systeem te vergroten. Ons gezin heeft een identiteit en recht op privacy. Er valt over veel te praten als wat betreft een film, maar er is een bepaalde grens die niet kan worden overschreden. Dat gebeurt nu wel in ‘House of Gucci’", klinkt het bij de familie.

De film zal bij ons verschijnen op 24 november!

'Euphoria'-ster pakt rol in prequel 'Hunger Games'

Karen Luiken-24 juni 2022 om 06:32

Hunter Schafer is binnenkort te zien in de aankomende ‘Hunger Games’-prequel ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’. De actrice is gecast als Tigris Snow.

Veel mensen zullen Hunter vooral kennen door haar rol als Jules in de HBO-hit ‘Euphoria’. Binnenkort mag de actrice nog een grote acteerklus aan haar cv toevoegen. Ze gaat Tigris Snow spelen, het nichtje en de vertrouweling van Coriolanus Snow.

Twee van Hunters tegenspelers zijn Tom Blyth, die de jonge rol van Coriolanus gaat spelen, en Rachel Zegler. Laatstgenoemde kruipt in de huid van Lucy Gray Braird.

In ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ staat Coriolanus in de spotlight. Hij is achttien jaar oud en is nog lang geen president van Panem. De knappe en charmante jongen ziet een kans als hij wordt gekozen als mentor voor de tiende Hunger Games en de opdracht krijgt om zijn tribute door het spel te loodsen.

'Titanic' komt net voor Valentijnsdag opnieuw uit in bioscoop

Karen Luiken-24 juni 2022 om 06:25

‘Titanic’ bestaat binnenkort 25 jaar en dat betekent dat er reden is voor een feestje. Om te vieren dat de film al een kwarteeuw onze levens verrijkt, wordt er een geremasterde versie van de klassieker uitgebracht. En die komt - net op tijd voor Valentijnsdag - ook naar het witte doek. Dat meldt Deadline.

De nieuwe versie komt in 3D 4K HDR uit en krijgt een hoge framesnelheid. De lanceringsdatum van de meervoudige Oscarwinnaar staat momenteel vastgesteld op 10 februari 2023. Met een beetje geluk zitten we met Valentijnsdag dus in de bioscoop naar het klassieke liefdesverhaal tussen Rose en Jack te kijken.

Het is niet voor het eerst dat ‘Titanic’ in een modern jasje wordt gestoken. In 2012 werd de film voor de tweede keer uitgebracht en in 2017 gebeurde hetzelfde voor het 20-jarige jubileum van de romantische rampenfilm.

Ontdek meer