Makers 'Avatar: The Last Airbender' hebben groot nieuws!

Nico De Greef-27 februari 2021 om 14:25

Bryan Konietzko en Michael Dante DiMartino, de bedenkers achter de succesvolle animatieseries Avatar: The Last Airbender en The Legend of Korra, hebben groot nieuws! Het duo heeft in samenwerking met Viacom (het moederbedrijf van o.a. Nickelodeon) de gloednieuwe animatiestudio Avatar Studios opgericht met als doel om een heus 'Avatar-verse' te creëren. That's right: de wereld van Avatar Aang krijgt in de komende jaren een flinke uitbreiding!

Bryan en Mike (zoals Michael vaak wordt genoemd) hebben de boodschap van fans luid en duidelijk gehoord: zij willen meer Avatar. En meer zullen ze krijgen. In de komende jaren zullen dan ook nieuwe animatieseries, -films en -shorts verschijnen die zich allemaal afspelen in het bekende Avatar-universum. Het eerste project van de kersverse studio gaat later dit jaar al in productie en moet een animatiefilm worden die zowel op Nickelodeon als in de bioscopen te zien zal zijn. Over de inhoud van de film willen de makers voorlopig nog niets verklappen.

Avatar Studios is overigens niet de enige studio die momenteel werkt aan nieuwe Avatar-content. Ook Netflix werkt al een tijdje aan een live-action reboot van Avatar. Wanneer we er naar kijken kunnen is helaas nog niet bekend.

Peter en Kitty twijfelen aan oprechtheid van medebewoners 'Big Brother'

Karen Luiken-14 januari 2022 om 09:00

Na bijna twee weken in de ‘Big Brother’-villa beginnen de eerste irritaties zichtbaar te worden. Waar Grace ervan overtuigd is dat de kus tussen Dimitri en Vera ‘echte liefde’ is, denken Peter en Kitty daar toch iets anders over. “Is het voor de boekskes dat je het doet?” Een preview!

Dit zijn de twee nieuwste 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-13 januari 2022 om 07:28

‘Big Brother’ heeft er wéér twee nieuwe bewoners bij: Amy en Eveline. Hun medekandidaten gokten tijdens het fotospel al dat hun gezelschap met nieuwe personen zou worden uitgebreid, en die bevestiging krijgen ze nu dus ook. Al maken ze niet meteen kennis met elkaar. De twee dames krijgen eerst namelijk nog een spannende opdracht in de ‘luggage room’.

Ontdek meer