Sorry wat? Deze worstjes smaken naar Kinder Bueno

Karen Luiken-28 juli 2021 om 16:27

De meest bizarre combinaties op het gebied van eten kunnen geweldig smaken. Denk aan speculoos lasagne, kip met chocolade of chips met een vleugje brie. Dat zijn gerechten die wat ons betreft nú voor onze neus mogen worden gezet. Maar of we dat ook zouden zeggen als het over worstjes met de smaak van Kinder Bueno gaat?

Een in Ierland gevestigde slagerij komt met een combinatie waarvan we niet wisten dat het mogelijk was. Larmers Butchers, zoals het bedrijf heet, introduceert worstjes met Kinder Bueno. “We spelen altijd met nieuwe unieke smaken voor onze worsten. We hebben smaken die altijd terugkeren en komen daarnaast met twee speciale smaken die we elke week veranderen”, zegt een woordvoerder tegen Tyla. “Verrassend genoeg vliegt deze de deur uit.”

De worstjes zijn gemaakt van varkensvlees in combinatie met gemalen Kinder Bueno. Het idee ontstond tijdens een ontbijt op zondagochtend. De woordvoerder vertelt: “Daarbij werden worstjes in een pannenkoek met Nutella gerold. Geloof het of niet, het is een goede combinatie.”

McDonald's neemt afscheid van plastic speeltjes in Happy Meal

Karen Luiken-23 september 2021 om 07:01

McDonald’s gaat het helemaal anders doen. De fastfoodketen wil duurzamer worden en neemt om die reden afscheid van de plastic Happy Meal-speeltjes die kinderen al jaren gelukkig maken.

Natuurlijk verdwijnt het speelgoed niet helemaal uit de kindermenu’s. Een Happy Meal is namelijk geen Happy Meal zonder leuke verrassing erin. Maar in plaats van plastic speeltjes – die vanaf 2025 nergens meer ter wereld worden uitgedeeld door McDonald’s – krijg je straks iets dat gemaakt is van duurzame, gerecyclede en milieuvriendelijke materialen.

Met deze omschakeling zal McDonald’s straks negentig procent minder plastic gebruiken. “Voor de beeldvorming: dat staat min of meer gelijk aan 650.000 mensen die plastic een jaar lang uit hun leven verbannen”, aldus de keten in een verklaring.

(Photo by Meghan Hessler on Unsplash)

Martini komt met verfrissend nieuw drankje

Karen Luiken-21 september 2021 om 08:44

Ook al is de zomer vanaf morgen officieel voorbij, cocktailavondjes blijven we gewoon organiseren. Zeker nu Martini met een gloednieuw drankje komt. Het merk heeft de Martini Spritzante gelanceerd, een bruisende cocktail die in samenwerking met sterrenchef Sergio Herman tot stand is gekomen.

De Martini Spritzante heeft de frisse smaken van pompelmoes, basilicum en een vleugje vanille. Goed gebalanceerd met een subtiele bittere toets. Je kunt het drankje in een met ijs gevuld wijnglas gieten en vervolgens garneren met een partje pompelmoes. Blaadje basilicum erbij en je cocktail is ready to serve!

Vanaf eind oktober is de Martini Spritzante exclusief en in een gelimiteerde oplage te koop bij Delhaize.

Ontdek meer