TikTokker komt met ultieme McDonald's-hack

Karen Luiken-29 oktober 2021 om 03:30

Er zijn van die lifehacks waarvan je zou willen dat je er eerder kennis mee had gemaakt. Zoals de lifehack die een TikTokker nu deelt. Daaruit blijkt dat de deksel van een drankje dat je bij McDonald's bestelt, een dubbele functie heeft.

Van de McDonald's word je automatisch hebberig. Het liefst bestel je drie burgers, twee grote friet, een milkshake en een drankje. Prima, maar hoe neem je deze enorme bestelling mee naar huis? McDonald's heeft daar iets op bedacht. Jaren geleden eigenlijk al, maar we komen er nu pas achter.

Misschien wist je het allang, misschien ook niet. Maar een TikTokker heeft onthuld dat de deksels van de bekers van McDonald's er niet alleen zijn voor het beschermen van je drankje. Je kunt ze ook gebruiken voor het bevestigen van een andere beker. Stapel ze op elkaar, draai even en voilà: ze zitten vast!

(Photo by Jonas Augustin on Unsplash)

Have a Roll komt naar Gent!

Samuel Wornoo-29 november 2021 om 09:56

Oost-Vlaanderen krijgt er een hotspot voor zoetekauwen bij, want de populaire kaneelrolletjes van Have a Roll komen naar Gent!

Na de start van Have A Roll in de zomer van 2020 in de keuken van bezieler Dennis van Peel, stonden heel wat Antwerpenaren voor zijn deur om de heerlijke vegan kaneelrolletjes af te halen. De opening van de eerste shop in februari 2021 trok dan ook heel wat hongerige fans van over het hele land naar Antwerpen. Die stonden vaak in de rij om nog een kaneelrolletje te bemachtigen voor ze uitverkocht waren.

Geweldig nieuws dus voor de duizenden Instagram- en TikTokfans, want die kunnen binnenkort ook afzakken naar studentenstad Gent. De gloednieuwe pop-upstore opent midden december de deuren en blijft nog zeker geopend tot eind mei. In het aanbod van Have A Roll Gent vind je alle klassiekers die je al kent uit Antwerpen (zoals The Speculoos Roll en The Apple Roll), alsook twee maandelijkse specials, warme en koude drankjes.

De exacte openingsdatum zal binnenkort worden aangekondigd op de Instagrampagina van Have A Roll. Fans kunnen wel het adres al aankruisen: Kouterdreef 3-5 in Gent. De shop zal geopend zijn van woensdag t.e.m. zaterdag (11u-17u) + elke eerste zondag van de maand. Wij staan alvast in de rij!

McDonald’s opent 50 nieuwe restaurants in ons land!

Dieter Blarinckx-25 november 2021 om 07:57

Fastfoodlovers, deze is speciaal voor jullie! McDonald’s heeft namelijk bekendgemaakt dat ze graag verder zouden uitbreiden in ons kleine landje en dat ze van plan zijn om maar liefst 50 nieuwe filialen te openen in de loop van vijf jaar. Zo hopen ze ook zo’n 2.500 jobs te creëren. Dat maakte het communicatieteam van de fastfoodketen gisteren zelf bekend.

Vandaag opent trouwens ook het 100ste filiaal in ons land, in het Limburgse Bree. Maar ze blijven dus niet bij de pakken zitten want ze gaan zo’n 10 nieuwe filialen openen pér jaar!

Wie weet kan je dus binnenkort ook die heerlijke Chicken Nuggets of McFlurry bij jou in de buurt fixen!

Ontdek meer