Musicalaflevering van 'The Simpsons' komt naar je scherm

Karen Luiken-27 juli 2021 om 09:20

We hebben in de jarenlange geschiedenis van ‘The Simpsons’ al veel verschillende afleveringen voorbij zien komen. Toch is er één genre waar de makers van de animatieserie zich nog niet aan hebben gewaagd: een musicalaflevering. Met de start van het 33ste seizoen wordt daar verandering in gebracht.

Het nieuwe seizoen wordt volgens Variety afgetrapt met een speciale aflevering waar behoorlijk wat liedjes in voorkomen. “De première van dit jaar is de meest muzikale aflevering die we ooit hebben gedaan”, zegt uitvoerend producent Matt Selman. “Het is net een Broadway-musical met allemaal originele liedjes.”

Kristen Bell, de actrice die haar stem ook uitleent voor ‘Gossip Girl’, zal voor Marge de liedjes inzingen. Want heel eerlijk: hoe fantastisch dat personage ook is, we weten allemaal dat haar stem niet als muziek in de oren klinkt.

Het nieuwe seizoen van ‘The Simpsons’ wordt op 26 september gelanceerd.

Eerste trailer voor 'Hawkeye'-serie met Jeremy Renner in de hoofdrol

Nico De Greef-13 september 2021 om 14:21

Nadat we eerder dit jaar door Disney en Marvel al flink in de watten werden gelegd met series over de (anti)superhelden Scarlet Witch, Vision, Falcon, Winter Soldier en Loki, komt het huis van de muis nu met nog meer leuk nieuws.

Later dit jaar zullen fans namelijk ook Marve-held Hawkeye kunnen zien schitteren in zijn eigen serie! Disney maakte vandaag bekend dat de eerste aflevering te streamen zal zijn op 24 november op Disney+ en dropte voor het gemak ook even de eerste trailerbeelden.

Daarin zien we hoe Haweye het stokje overdraagt aan zijn opvolger Kate Bishop, een rol die voor het eerst in live action gespeeld wordt door de 24-jarige actrice en zangeres Hailee Steinfeld. Actrice Florence Pugh, die eerder dit jaar haar debuut maakte als de zus van Natasha Romanoff (Scarlett Johannsson) in de bioscoopfilm Black Widow, zal ook in de reeks te zien zijn.

Hawkeye is een van de vele aangekondigde live action-series die fans kunnen verwachten uit de stal van Marvel. Zo zullen er in de komende jaren ook nog series verschijnen over de Marvel-personages Ms. Marvel, She-Hulk, Ironheart, Moon Knight en War Machine.

Ilias en Nabil roven 'Into The Night'-shop leeg...

Simon Smetryns-13 september 2021 om 13:11

Het nieuwe seizoen van de Belgische Netflix-reeks 'Into The Night' is uit. Ilias ging daarover een babbeltje slaan met Nabil Mallat, een van de acteurs uit de spannende reeks. Nadien mochten ze ook de 'Into The Night' popup store leegroven...

Ontdek meer