Musicalaflevering van 'The Simpsons' komt naar je scherm

Karen Luiken-27 juli 2021 om 09:20

We hebben in de jarenlange geschiedenis van ‘The Simpsons’ al veel verschillende afleveringen voorbij zien komen. Toch is er één genre waar de makers van de animatieserie zich nog niet aan hebben gewaagd: een musicalaflevering. Met de start van het 33ste seizoen wordt daar verandering in gebracht.

Het nieuwe seizoen wordt volgens Variety afgetrapt met een speciale aflevering waar behoorlijk wat liedjes in voorkomen. “De première van dit jaar is de meest muzikale aflevering die we ooit hebben gedaan”, zegt uitvoerend producent Matt Selman. “Het is net een Broadway-musical met allemaal originele liedjes.”

Kristen Bell, de actrice die haar stem ook uitleent voor ‘Gossip Girl’, zal voor Marge de liedjes inzingen. Want heel eerlijk: hoe fantastisch dat personage ook is, we weten allemaal dat haar stem niet als muziek in de oren klinkt.

Het nieuwe seizoen van ‘The Simpsons’ wordt op 26 september gelanceerd.

Netflix zet vampierenserie 'First Kill' stop na één seizoen

Nico De Greef-05 augustus 2022 om 14:17

First Kill, de nieuwe vampierenserie die sinds begin juli op Netflix debuteerde, zal helaas niet terugkeren voor een tweede seizoen.

In First Kill moet tienervampier Juliette (Sarah Catherine Hook) op zoek naar haar eerste menselijke slachtoffer. Ze laat haar oog vallen op het nieuwe meisje Calliope (Imani Lewis) die uit een gerespecteerde familie van vampierenjagers komt. Wat Juliette echter niet gepland had, was om verliefd te worden op Cal.

Ondanks dat het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger, zal de reeks dus niet meer terugkeren. Waarom de streamingdienst de serie heeft stopgezet, werd niet bekendgemaakt. Gewoonlijk worden reeksen door Netflix gecanceld wanneer ze niet de gewenste kijkcijfers behalen.

Het is niet de eerste keer dat Netflix een vampierenserie cancelt. Eerder zette de streamingdienst ook al V Wars, met Ian Somerhalder in de hoofdrol, stop na één seizoen.

Opnames tweede seizoen 'Moon Knight' gestart!

Dieter Blarinckx-04 augustus 2022 om 07:21

Goed nieuws voor de Marvelfans hier, want hoewel het een tijdje onzeker was of er wel een tweede seizoen van 'Moon Knight' zou komen, is er nu eindelijk meer nieuws bekendgemaakt!

Via TikTok is immers een video opgedoken waarin hoofdacteur Oscar Isaac bevestigt dat er een tweede seizoen in de maak is. Méér zelfs: ze zijn momenteel zelfs al aan het shooten in Caïro (Egypte)!

Over de verhaallijn en de releasedatum is helaas nog niets geweten. Maar als ze nu aan het shooten zijn, zullen we de serie pas ten vroegste in de lente van 2023 kunnen verwachten.

Het eerste seizoen was een groot succes op Disney+ en vertelde het verhaal van Marc Spector en Steven Grant (allebei gespeeld door Oscar Isaac) die verwikkeld geraken in een kluwen van Egyptische mythologie.

Check de TikTok hieronder:

Ontdek meer