Musicalaflevering van 'The Simpsons' komt naar je scherm

Karen Luiken-27 juli 2021 om 09:20

We hebben in de jarenlange geschiedenis van ‘The Simpsons’ al veel verschillende afleveringen voorbij zien komen. Toch is er één genre waar de makers van de animatieserie zich nog niet aan hebben gewaagd: een musicalaflevering. Met de start van het 33ste seizoen wordt daar verandering in gebracht.

Het nieuwe seizoen wordt volgens Variety afgetrapt met een speciale aflevering waar behoorlijk wat liedjes in voorkomen. “De première van dit jaar is de meest muzikale aflevering die we ooit hebben gedaan”, zegt uitvoerend producent Matt Selman. “Het is net een Broadway-musical met allemaal originele liedjes.”

Kristen Bell, de actrice die haar stem ook uitleent voor ‘Gossip Girl’, zal voor Marge de liedjes inzingen. Want heel eerlijk: hoe fantastisch dat personage ook is, we weten allemaal dat haar stem niet als muziek in de oren klinkt.

Het nieuwe seizoen van ‘The Simpsons’ wordt op 26 september gelanceerd.

Niet 'Squid Game' maar déze serie is nummer 1 op Netflix

Karen Luiken-06 januari 2022 om 15:53

‘Squid Game’ is niet langer de nummer 1 van Netflix. De Zuid-Koreaanse serie die lange tijd de meest populaire serie van de streamingsdienst was, is van de troon gestoten door ‘Cobra Kai’.

‘Cobra Kai’ is een drama- en comedyserie en kan gezien worden als een sequel op de ‘Karate Kid’-films. Het verhaal gaat over Johnny en Daniel, tussen wie de rivaliteit ontbrandt, tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde.

De hitserie is een groot succes op Netflix en kent inmiddels vier seizoenen, waarvan de laatste onlangs verscheen. Het vijfde seizoen werd een paar maanden geleden ook al aangekondigd. Het is nog niet bekend wanneer we dat kunnen verwachten.

Popcorn Time stopgezet en offline gehaald

Dieter Blarinckx-05 januari 2022 om 07:15

De illegale film- en tv-app Popcorn Time werd stopgezet en offline gehaald. Dat werd zopas bekendgemaakt. De groep achter de app e-mailde verslaggevers van onder meer financieel persbureau Bloomberg dat Popcorn Time is stopgezet. De reden is niet bekendgemaakt.

Via Popcorn Time kon je op een illegale manier kijken naar de allernieuwste films en series. En dat was natuurlijk een doorn in het oog van streamingsdiensten en bioscopen.

Popcorn Time bestaat al sinds 2014 en werd in een mum van tijd immens populair. Ook tijdens de pandemie, toen bioscopen wereldwijd gesloten waren, profiteerde de illegale app van de situatie.

Ontdek meer