Zo vaak zou een man per maand klaar moeten komen

Karen Luiken-27 juli 2021 om 08:30

Het schijnt dat een man een bepaald aantal keer klaar zou moeten komen per maand. En we kunnen je vertellen: dat aantal is behoorlijk. Een studie heeft uitgewezen dat het goed zou zijn om regelmatig te ejaculeren.

Onderzoekers van de universiteit van Harvard hebben volgens Ladbible ontdekt dat mannen die minstens 21 (!) keer per maand klaarkomen, minder kans hebben op het krijgen van prostaatkanker. Voor de studie, die werd gepubliceerd in European Urology, zijn de gegevens van bijna 32.000 mannen bekeken.

“We evalueerden of de frequentie van ejaculatie bij volwassen mannen gerelateerd kon zijn aan het risico op prostaatkanker”, zo klinkt het in het onderzoek. Het antwoord is ja. “We ontdekten dat mannen die aangaven regelmatig klaar te komen, minder kans hadden om de diagnose prostaatkanker te krijgen.”

De conclusie van het verhaal is duidelijk. Zorg ervoor dat je 21 keer per maand klaarkomt en je hebt meer kans op een lang en gezond leven. Moet te doen zijn, toch?!

(Photo by Deon Black on Unsplash)

Van roken krijg je erectiestoornissen, feit of fabel?

Kevin Watjou-09 december 2021 om 16:24

Jaël Ost ging de Meir van Antwerpen op om te kijken hoeveel we nu eigenlijk weten over de gevolgen van roken.

Demi Lovato brengt eigen vibrator op de markt

Karen Luiken-09 november 2021 om 15:52

Iedereen kan binnenkort klaarkomen met Demi Lovato. De artiest heeft een eigen vibrator uitgebracht en gaf het seksspeeltje de naam Demi Wand. Dat laat het muzikale talent weten via Instagram.

"Ik wilde mijn eigen seksspeeltje maken om het stigma rond plezier weg te nemen en je seksuele relatie naar een hoger niveau te tillen", aldus Demi. "Het is tijd om afscheid te nemen van het stigma. We verdienen allemaal plezier. We verdienen allemaal een orgasme."

Demi werkte voor het maken van de vibrator samen met de online seksspeeltjeswinkel Bellesa Boutique. Het knalgele speeltje heeft acht verschillende standjes en gaat gepaard met een bijpassend doosje. Je betaalt er 79 euro voor.

Ontdek meer