Zo maak je Nutella-ijs met slechts 3 ingrediënten

Karen Luiken-25 oktober 2021 om 13:38

Koken hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Zelfs de meest verschrikkelijke koks kunnen binnen een handomdraai een gerecht op tafel zetten dat veel mensen blij zal maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Nutella-ijs? Je hebt er slechts drie ingrediënten en een paar minuten van je tijd voor nodig.

Om het ijs zelf thuis te kunnen maken, hoef je alleen een blikje gecondenseerde melk, 475 milliliter slagroom en 250 gram Nutella in huis te halen. Doe alle benodigdheden in een kom en mix door elkaar tot je een dik en glad beslag krijgt. Pak er een cakevorm bij, giet hier een derde van het mengsel in en voeg vervolgens wat klodders Nutella toe. Herhaal deze stap nog twee keer voor je eindigt met een paar lepeltjes Nutella, die je met een mes door het beslag draait.

Gelukt? Zet het geheel dan in de vriezer en haal ‘m er na (minimaal) acht uur weer uit. De traktatie is nu klaar om opgegeten te worden!

YUM: LiQ lanceert ijspralines met Baileys!

Dieter Blarinckx-21 juni 2022 om 15:23

De zomer is nu écht begonnen en met het warme weer in het vooruitzicht, wilden we graag dit lekkere nieuwtje delen: LiQ lanceert namelijk ijspralines gevuld met Baileys!

"Romig vanille-ijs met een scheutje Baileys, omhuld in Belgische melkchocolade en met een Irish Cream hart voor een extra smaakexplosie en verrassend effect. Hapklaar. Puur Plezier. Kippenvel", klinkt het bij het Belgische ijsjesmerk LiQ.

LiQ heeft zich gespecialiseerd in lekker en smeuïg roomijs, met een scheutje alcohol!

Je kan hun producten - dus ook de ijspralines met Baileys - vinden in een Smatch, AD Delhaize of Jumbo bij jou in de buurt. Je kan via hun website ook een winkel bij jou in de buurt vinden!

Enjoy!

Knacki bestaat nu ook in veggie-variant!

Dieter Blarinckx-18 juni 2022 om 07:51

Nu veel bedrijven hun assortiment uitbreiden met veganistische en vegetarische alternatieven, is het nu ook de beurt aan Herta, het moederbedrijf achter Knacki. Zij lanceerden namelijk zopas de Knacki Veggie.

Knacki Veggie is een nieuw recept, dat de belofte van heerlijkheid en eenvoud, die kenmerkend is voor Herta® met zijn traditionele rookproces op beukenhout en zijn beroemde "knack", in ere houdt. Gemaakt van tarwe-eiwit, eiwit van eieren en erwten-eiwit, Knacki Veggie is 100% vegetarisch.

De vegetarische snack is nu te koop in een supermarkt bij jou in de buurt!

Ontdek meer