Tony's Chocolonely lanceert nieuwe sint- én kerstreep

Karen Luiken-25 oktober 2021 om 11:47

Als je aan de feestdagen denkt, dan denk je aan chocola en andersom. De sinterklaas- en kerstperiode zijn onlosmakelijk verbonden met de mierzoete snack en daar speelt Tony’s Chocolonely maar al te graag op in. Het bedrijf komt met maar liefst twee (!) nieuwe repen!

Laten we beginnen met de eerste: een sintreep in de vorm van een letter S. Gemaakt van melkchocolade en voorzien van karamel en zeezout. De andere reep is een kerstboom van melkchocolade en stukjes gemberkoek. Er zit een gaatje in zodat je de traktatie met een touwtje aan de boom kan hangen. Mits je ‘m niet allang op hebt gegeten natuurlijk (want dat is wat wij zouden doen).

Heb je na het verorberen van deze twee repen nog steeds honger? Dan heeft Tony’s Chocolononely ook nog een adventskalender voor je klaar liggen. Dat ding zit bomvol Tiny Tony’s en maakt het aftellen naar kerst leuker dan ooit.

1
2
3

YUM: LiQ lanceert ijspralines met Baileys!

Dieter Blarinckx-21 juni 2022 om 15:23

De zomer is nu écht begonnen en met het warme weer in het vooruitzicht, wilden we graag dit lekkere nieuwtje delen: LiQ lanceert namelijk ijspralines gevuld met Baileys!

"Romig vanille-ijs met een scheutje Baileys, omhuld in Belgische melkchocolade en met een Irish Cream hart voor een extra smaakexplosie en verrassend effect. Hapklaar. Puur Plezier. Kippenvel", klinkt het bij het Belgische ijsjesmerk LiQ.

LiQ heeft zich gespecialiseerd in lekker en smeuïg roomijs, met een scheutje alcohol!

Je kan hun producten - dus ook de ijspralines met Baileys - vinden in een Smatch of AD Delhaize bij jou in de buurt. Je kan via hun website ook een winkel bij jou in de buurt vinden!

Enjoy!

Knacki bestaat nu ook in veggie-variant!

Dieter Blarinckx-18 juni 2022 om 07:51

Nu veel bedrijven hun assortiment uitbreiden met veganistische en vegetarische alternatieven, is het nu ook de beurt aan Herta, het moederbedrijf achter Knacki. Zij lanceerden namelijk zopas de Knacki Veggie.

Knacki Veggie is een nieuw recept, dat de belofte van heerlijkheid en eenvoud, die kenmerkend is voor Herta® met zijn traditionele rookproces op beukenhout en zijn beroemde "knack", in ere houdt. Gemaakt van tarwe-eiwit, eiwit van eieren en erwten-eiwit, Knacki Veggie is 100% vegetarisch.

De vegetarische snack is nu te koop in een supermarkt bij jou in de buurt!

Ontdek meer