Tony's Chocolonely lanceert nieuwe sint- én kerstreep

Karen Luiken-25 oktober 2021 om 11:47

Als je aan de feestdagen denkt, dan denk je aan chocola en andersom. De sinterklaas- en kerstperiode zijn onlosmakelijk verbonden met de mierzoete snack en daar speelt Tony’s Chocolonely maar al te graag op in. Het bedrijf komt met maar liefst twee (!) nieuwe repen!

Laten we beginnen met de eerste: een sintreep in de vorm van een letter S. Gemaakt van melkchocolade en voorzien van karamel en zeezout. De andere reep is een kerstboom van melkchocolade en stukjes gemberkoek. Er zit een gaatje in zodat je de traktatie met een touwtje aan de boom kan hangen. Mits je ‘m niet allang op hebt gegeten natuurlijk (want dat is wat wij zouden doen).

Heb je na het verorberen van deze twee repen nog steeds honger? Dan heeft Tony’s Chocolononely ook nog een adventskalender voor je klaar liggen. Dat ding zit bomvol Tiny Tony’s en maakt het aftellen naar kerst leuker dan ooit.

1
2
3

McDonald’s opent 50 nieuwe restaurants in ons land!

Dieter Blarinckx-25 november 2021 om 07:57

Fastfoodlovers, deze is speciaal voor jullie! McDonald’s heeft namelijk bekendgemaakt dat ze graag verder zouden uitbreiden in ons kleine landje en dat ze van plan zijn om maar liefst 50 nieuwe filialen te openen in de loop van vijf jaar. Zo hopen ze ook zo’n 2.500 jobs te creëren. Dat maakte het communicatieteam van de fastfoodketen gisteren zelf bekend.

Vandaag opent trouwens ook het 100ste filiaal in ons land, in het Limburgse Bree. Maar ze blijven dus niet bij de pakken zitten want ze gaan zo’n 10 nieuwe filialen openen pér jaar!

Wie weet kan je dus binnenkort ook die heerlijke Chicken Nuggets of McFlurry bij jou in de buurt fixen!

OMG: deze chocoladeletters smaken naar Flügel en Licor 43

Karen Luiken-22 november 2021 om 16:53

Vanaf het moment dat de Sint samen met zijn pieten aanmeert in ons land, is het weer toegestaan om ongegeneerd chocolade, pepernoten en schuimpjes te eten. Vooral van die heerlijke letters krijgen we geen genoeg. Zeker niet als ze gepaard gaan met smaken als Licor 43, Flügel of Baileys.

Iedereen kent natuurlijk de doodnormale chocoladeletters met pure, witte of melkchocolade. Die zijn stuk voor stuk om je vingers bij af te likken, dat ontkennen we niet. Maar als je ooit de repen van TresBien geproefd hebt, wil je nooit meer anders. Die exemplaren bevatten namelijk hemelse smaakjes die je normaal gesproken alleen in een club, kroeg of drankzaak tegenkomt.

De webshop, gespecialiseerd in allerlei heerlijke lekkernijen, verkoopt letters met Licor 43, Baileys, champagne of Limoncello. Ben je meer van de shotjes? Dan kun je kiezen tussen de smaken Flügel, roze Boswandeling of groene Boswandeling.

Wie liever een traktatie zonder drank wil, heeft natuurlijk ook altijd nog de keuze tussen ‘normale’ letters met hazelnoot, witte chocolade, spuitchocolade, salted caramel, pistachenoten of ruby chocolade.

Heel goedkoop zijn de letters niet – je betaalt er zo’n 10 à 12 euro voor – maar hé, je weet wat ze zeggen: wie zoet is krijgt lekkers.

Ontdek meer