Domino’s Pizza combineert pizza met sandwich

Karen Luiken-08 oktober 2024 om 07:38

Ga je voor een pizza of een sandwich? Het is een dilemma waar vaak onmogelijk een antwoord op te vinden is. Maar geen stress: vanaf nu hoef je niet meer te kiezen tussen de twee gerechten. Domino’s Pizza creëert namelijk best of both worlds met de lancering van de Pizza Subzz.

De Pizza Subzz is een combinatie tussen een smaakvolle pizza en het gemak van een sandwich. Er zijn zes verschillende smaken. Ga je voor barbecue chicken, pepperoni, Hawaii, veggi harissa of de meatballs marinara? Of ben je een diehard Bicky-fan en ga je voor de Pizza Subzz Bicky? Het kan allemaal!

De zes nieuwe varianten zijn vanaf nu verkrijgbaar in alle Belgische Domino’s-Vestigingen in België.

Must-try voor foodies: Freezecakes

Chelsy Vanlerberghe-17 oktober 2024 om 13:21

Als je dacht dat je alles al had geproefd als het om desserts gaat, dan heb je het mis! Maak kennis met Freezecakes. Dit is geen ijs, maar wel de eerste schepbare diepvries cheesecake ter wereld. Geloof ons, deze heerlijke snack in een potje wil je proeven.

Freezecakes zijn geen traditionele cheesecakes. Ze combineren de romigheid van cheesecake met intense sauzen en verrassende decoraties. Ze komen in drie heerlijke smaken: Lemon & Raspberry, Butterscotch & Caramel en Double Chocolate, verpakt in handige potjes van 350 gram. Geen gedoe met taartpunten: je schept gewoon je eigen portie uit het potje. (Of je knalt gewoon alles in één keer naar binnen!)

Ze blijven tot wel 12 maanden in de diepvries houdbaar. Dat betekent dat je altijd een heerlijke frozen cheesecake binnen handbereik hebt. Handig voor die late-night cravings. Het enige wat je hoeft te doen, is de Freezecake 5 à 10 minuten voordat je hem wilt eten uit de vriezer halen, en voila!

Het idee komt van Joe Moruzzi, een creatieve duizendpoot en cheesecake-specialist. Wat begon als handgemaakte ‘frozen cheesecaketubs’ op zijn website, is inmiddels een echte hit in de Engelse retail. En dankzij een samenwerking met Mademoiselle Desserts zijn deze goodies nu ook verkrijgbaar voor de Vlaamse foodies.

Je kan de Freezecakes kopen bij Colruyt voor €4,99. Zeker het proberen waard!

Kotfood Battle: welke instant noodles scoren het beste?

Chelsy Vanlerberghe-16 oktober 2024 om 12:59

Na een lange dag les of een avondje uit, zijn instant noodles de perfecte go-to. Snel, lekker en budgetvriendelijk. Onze eigen food critic, PapiPesto, ging op onderzoek uit en testte verschillende instant noodles met kipsmaak. Hier zijn de winnaars!

1. Carrefour - Nissin Cup Noodles Chicken

Score: ★★★★
Prijs: €1,96 voor 63 gram
Prijs per 100 gram: €3,11

De absolute winnaar van de test is Nissin Cup Noodles Chicken, gekocht bij Carrefour. Deze noodles staan bekend als een A-merk en dat proef je! De bouillon is lekker vol, niet te zout, met een lichte spice die het geheel in balans houdt. “De textuur van de noodles is perfect en de koriander geeft het een authentieke Aziatische twist,” aldus PapiPesto. Toch een kleine disclaimer: niet iedereen is fan van koriander. Maar als dat geen probleem voor je is, krijg je een mooie umami-bom in een cup!

2. Colruyt - Oyakata Chicken Teriyaki

Score: ★★★
Prijs: €1,88 voor 96 gram
Prijs per 100 gram: €1,96

Op een gedeelde tweede plaats komt de Oyakata Chicken Teriyaki, een smakelijke keuze voor wie houdt van een beetje zoetigheid in zijn noodles. "Een mooie balans tussen de kip en de teriyaki-saus, zonder dat het te zoet wordt”, aldus PapiPesto. “En je krijgt meer noodles voor je geld."

2. Delhaize - Nissin Soba Noodles

Score: ★★★
Prijs: €2,95 voor 90 gram
Prijs per 100 gram: €3,28

Ook op de gedeelde tweede plek staan de Nissin Soba Noodles, iets duurder dan de Oyakata, maar wel met een unieke smaak. Het is een combinatie van een mooie noedeltextuur met de rijke smaak van gebrande suiker en zichtbare stukjes groenten. PapiPesto merkt op: “De slierten hebben de beste bite van alle geteste noodles, en de geroosterde smaak geeft het net iets extra's.”

Natuurlijk zijn er nog heel wat smaken en soorten instant noodles die het proberen waard zijn. Van pittige varianten tot exotische bouillons, de keuze is reuze. Maar als het op chicken noodles aankomt, zijn deze toppers alvast een goede start!

OVERZICHT

Carrefour - Nissin Cup noodles chicken
Prijs: €1,96 voor 63 gram
Yummie score: ★★★★

Delhaize - Nissin Soba Noodles
Prijs: €2,95 voor 90 gram
Nutri-Score: C
Yummie score: ★★★

Colruyt - Oyakata chicken teriyaki
Prijs: €1,88 voor 96 gram
Yummie score: ★★★

Delhaize - Knorr Asia Noodles chicken taste
Prijs: €2,39 voor 65 gram
Yummie score: ★★½

Colruyt - Aiki XL
Prijs: €1,88 voor 83,2 gram
Yummie score: ★★

Colruyt - Aiki Yakisoba
Prijs: €2,16 voor 95 gram
Yummie score: ★½

Albert Heijn - AH
Prijs: €1,19 voor 60 gram
Nutri-Score: C
Yummie score: ★½

Carrefour - Sensation
Prijs: €0,92 voor 62 gram
Nutri-Score: C
Yummie score: ½

Ontdek meer