HEMA komt met tompouce-schoenen

Karen Luiken-24 september 2024 om 15:39

Je kunt het zo gek niet bedenken of HEMA heeft er een tompouce-variant op. Popcorn, bier, zelfs een vibrator. En binnenkort komt daar nog een speciaal product bij: tompouce-schoenen.

HEMA heeft voor het schoeisel de handen ineen geslagen met TikTokker Sebastiaan. Hij ontwierp twee paar sneakers, waarvan één in tompouce-stijl en één in de kleuren van een rookworst, net als de tompouce een legendarisch product van de HEMA.

Wie interesse heeft in de sneakers, moet geluk hebben. De schoenen zijn niet te koop, maar kunnen alleen gewonnen worden door mee te doen aan een winactie op social media.

“Deze unieke sneakers wil je niet laten lopen”, aldus HEMA op Instagram. “In totaal geven we 5 paar van deze sneakers weg aan échte HEMA fans.” Wat je hiervoor moet doen? Liken, commenten en delen! Zo simpel is het.

The Mocktail Club nu te vinden in Belgische supermarkten

Chelsy Vanlerberghe-03 oktober 2024 om 13:15

The Mocktail Club, het trendy merk dat alcoholvrije cocktails brengt, viert zijn vijfde verjaardag met een spetterende aankondiging! De zussen Kaat en Marie Claessens hebben groot nieuws: hun unieke mocktails zijn vanaf nu verkrijgbaar in de supermarkten Delhaize, Carrefour en Colruyt.

Wat begon als een blog in 2015 is nu uitgegroeid tot een vaste waarde in de alcolholvrije sector. Met een assortiment vol spannende smaken zoals Ginger Gem, Berry Bash, Basil Breeze en Rhubarb Rush, hebben ze de saaie virgin mojito's achter zich gelaten. Deze mocktails zijn niet alleen verrukkelijk, maar ook 100% natuurlijk en laag in suiker. Ze bewijzen dat alcoholvrij drinken allesbehalve saai is. Perfect voor wie wil genieten zonder de kater!

De populariteit van alcoholvrije drankjes groeit als nooit tevoren, en The Mocktail Club speelt hier slim op in. Het is het ideale moment om te ontdekken dat alcoholvrij echt geen suf alternatief hoeft te zijn. Met smaakvolle combinaties voor elke gelegenheid, of je nu een kotfeest geeft, een avondje met vrienden plant, of jezelf wilt trakteren na een lange dag. Schol!

Nieuw in Brussel: Karma Kitchen

Chelsy Vanlerberghe-03 oktober 2024 om 13:05

Goed nieuws voor de foodies in Brussel: vanaf vrijdag 4 oktober kun je je smaakpapillen verwennen bij Karma Kitchen, het nieuwste restaurant van Mission Masala! Gelegen op de Oude Graanmarkt, belooft dit restaurant een culinaire reis door Zuid-Azië te worden.

Na het succes van hun restaurant Bombay BBQ aan Flagey, zijn zaakvoerders Tim en Pavan klaar om hun passie voor Indische en Zuid-Aziatische keuken verder te delen. Hier kun je genieten van niet alleen de iconische gerechten die Mission Masala beroemd hebben gemaakt, maar ook van authentieke smaken uit landen zoals Sri Lanka, Maleisië, Singapore en Nepal. Van kleurrijke curries tot overheerlijke snacks, ze hebben voor elk wat wils.

Met maar liefst 90 zitplaatsen binnen en 60 op het terras, is Karma Kitchen de perfecte plek om samen met vrienden te genieten van een levendige sfeer. Dit nieuwe restaurant zal ook lunch aanbieden, wat betekent dat je hier snel even kunt binnenwandelen voor een lekkere hap tijdens je pauze. En ben je on the go? Geen probleem! Karma Kitchen biedt ook delivery en takeaway aan, zodat je jouw favoriete gerechten gewoon thuis kunt laten bezorgen.

Ontdek meer