Lidl lanceert eigen 'Emily in Paris'-lijn

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 12:06

Ooh la la! Lidl brengt Parijs naar de winkelrekken. De winkelketen heeft een exclusieve en uitgebreide 'Emily In Paris'-lijn uitgebracht om de release van het nieuwe seizoen van de hitserie te vieren. Denk aan cosmetica, loungewear, keukenbenodigdheden, food, drinks en meer!

Voor een relaxte avond bingewatchen kun je de 'Emily in Paris'-damespyjama's en de bijpassende pantoffels in huis halen. Het gezelliger maken in huis? Dan is er ook een geurkaars, helemaal in thema.

En omdat zoekopdrachten naar 'Franse desserts' dit jaar met 45% zijn gestegen en meer dan 19,9 miljoen mensen Emily's avonturen hebben gevolgd, is het de perfecte tijd om te genieten van een beetje Franse levensvreugde. De lijn heeft lekkernijen zoals een franse kaasselectie, macarons, luxe chocoladetruffels, mini-éclairs en nog veel meer. Dorst? Drink wat Duc Du Couer roze limonade uit je eigen 'Emily in Paris'-tumbler. Of liever een Franse wijn? Kan ook!

Voor de keuken zijn er ook verschillende accessoires te koop, zoals spatels, lepels en meer. Kommen, kopjes, you name it! Er zijn ook roze beauty- en make-upaccessoires, zoals sponsjes, concealerborstels en compacte spiegels.

Dus snel naar Lidl! Misschien vind je er wel je eigen Emily of Gabriel.

Oui oui! Netflix kondigt 5de seizoen 'Emily In Paris' aan

Chelsy Vanlerberghe-16 september 2024 om 13:52

O la la! Netflix heeft goed nieuws voor fans van 'Emily in Paris': er komt een vijfde seizoen!

Vorige week werd het tweede deel van seizoen 4 gelanceerd, en deel 1 is al sinds 12 augustus te zien. Het eerste deel haalde meteen de eerste plaats in de Netflix Global Top 10, met bijna 20 miljoen weergaven in vier dagen. Het volledige vierde seizoen is nu wereldwijd te bekijken op Netflix.

'Emily in Paris' volgt Emily Cooper, een jonge Amerikaanse marketeer die haar leven in Chicago achterlaat voor een avontuur in Parijs. Daar duikt ze in de wereld van een modebedrijf en wordt ze ondergedompeld in het luxe, maar vaak chaotische leven in de Franse hoofdstad.

Met een vijfde seizoen in het vooruitzicht, kunnen fans zich al voorbereiden op nog meer avonturen van Emily in de stad van de liefde.

Is verhaal 'Squid Game' gestolen? Indiase producent klaagt Netflix aan

Karen Luiken-14 september 2024 om 09:10

Netflix wordt aangeklaagd voor plagiaat. De Indiase filmproducent Sohan Shah beweert dat de streamingsdienst het verhaal van ‘Squid Game’ heeft gestolen van zijn film ‘Luck’, die in 2009 werd uitgebracht. Dat meldt TMZ.

‘Luck’ gaat over een onderwereldbaas die mensen van over de hele wereld rekruteert om deel te nemen aan een reeks uitdagingen die zijn ontworpen om hun ‘Luck’-factor te testen. Terwijl meerdere kandidaten overlijden tijdens het doen van de spellen, zijn er in de ‘echte’ wereld mensen die er geld mee verdienen door geld in te zetten op spelers die volgens hen de meeste kans maken om te winnen.

Filmproducent Sohan Shah is ervan overtuigd dat het verhaal van ‘Squid Game’ is gestolen van zijn film. De eerste plannen van ‘Squid Game’ zijn volgens hem in 2009 gemaakt, vlak na het verschijnen van ‘Luck’.

Ontdek meer