Een radiopresentatrice die zich focust op tech en beveiliging heeft tips gedeeld over hoe je met de telefoon van je partner kunt ontdekken of je bedrogen wordt.
Radiopresentatrice Kim Komando legde uit dat de manier waarop iemand met hun telefoon omgaat en wat erop staat, je meer kan vertellen dan ze misschien willen prijsgeven. "Let goed op hoe ze met hun apparaten omgaan", zei Komando tegen de Daily Mail.
Ze gaf ook 5 signalen die zouden kunnen aanduiden dat je partner iets te verbergen heeft.
- Ze verbergen hun telefoon en meldingen: "Veel mensen draaien hun telefoon weg om hun privacy te beschermen, maar meestal verbergen ze hun telefoon niet voor hun partner. Hetzelfde geldt voor het schakelen tussen tabs in hun browser of het uitzetten van hun tablet", zegt de presentatrice. “Meldingen kunnen ook verraden dat iemand iets probeert te verbergen, dus het is gebruikelijk om ze uit te schakelen of te verbergen als je iets doet wat je niet wilt dat je partner ziet.”
- Ze gebruiken fake apps: Er zijn apps die eruitzien als iets heel anders, zoals Calculator Pro+, die cheaters gebruiken om hun ongepaste gesprekken te verbergen.
- Ze wissen te vaak hun geschiedenis: Wie dingen doet die niet oké zijn, probeert vaak alle sporen uit te wissen door hun geschiedenis regelmatig te wissen
- Ze hebben het altijd ‘druk met werk of school': Altijd bezig zijn kan een dekking zijn voor iets spicier. Sommige bedriegers gebruiken nep-google docs om informatie en communicatie te verbergen die ze niet willen dat ontdekt wordt. "Als je zo'n bestand opent, lijkt het eerste stuk op bedrijfsjargon of schoolwerk", legt ze uit. "Maar als je naar beneden scrolt, zie je het echte doel van het bestand. Online documenten zijn een handige manier om notities, foto’s en video’s met iemand anders te delen."
- Ze zijn altijd op dezelfde plek: Komando suggereerde ook om de locatiegeschiedenis van je partner te controleren om te zien of er één plek is die ze vaak bezoeken en die verdacht lijkt. Al lijkt dat voor ons een beetje toxic...
Datingexpert: "dump je partner als ze deze uitspraak doen"
"Ik wil je geen pijn doen." Het klinkt misschien lief, maar volgens relatiecoach Louanna Ward is dit hét teken dat je relatie gedoemd is. Haar advies? Neem die woorden serieus en loop weg.
Ward, een gecertificeerde matchmaker en datingexpert, waarschuwt in een Instagramvideo: “Als je deze zin hoort, stop er dan nu mee.”
Volgens Ward betekent deze uitspraak vaak dat de ander niet dezelfde gevoelens voor jou heeft. “Het is een subtiele manier om te zeggen: ‘Ik voel niet genoeg voor jou om hier serieus voor te gaan.’ Ze zien in dat ze je uiteindelijk pijn gaan doen en proberen zichzelf in te dekken", legt ze uit.
Daarnaast gebruikt de persoon deze woorden vaak om zorgzaam over te komen. “Het laat hen lijken alsof ze een aardig en goed mens zijn. Maar in werkelijkheid zorgen ze ervoor dat ze zichzelf minder schuldig hoeven te voelen", zegt Ward.
Ze benadrukt dat iemand die écht voor je wil gaan, deze zin nooit zou zeggen. “Als ze jou zien als een toekomstig deel van hun leven, is er geen reden om over pijn te beginnen. Maar als je die woorden hoort, moet je jezelf afvragen: ‘Waarom blijf ik bij iemand die niet volledig voor me kiest?’”
Kortom: als iemand zegt dat ze je geen pijn willen doen, betekent dat vaak dat ze je gevoelens niet delen en vroeg of laat toch je hart breken.
Deze 5 subtiele gedragingen kunnen je relatie verpesten
Wanneer het even moeilijk gaat in een relatie, is het makkelijk om te wijzen naar het gedrag van je partner. Maar eerlijk? Soms ligt het ook een beetje aan jou. Door enkel naar de ander te kijken, blijf je gefrustreerd en los je niks op. Tijd voor zelfreflectie! Toch zit daar vaak de sleutel om dingen te fixen.
Wil je je relatie sterker maken? Kijk dan eerst naar je eigen gedrag. Hieronder 5 subtiele dingen die je relatie ongemerkt kunnen saboteren:
1. Altijd toegeven
Ben jij de persoon die altijd “oké” zegt, ook al is het niet wat je echt wil? Door je eigen behoeften te negeren en altijd je partner te pleasen, lijk je conflicten te vermijden, maar je zet jezelf buitenspel. Op den duur leidt dat tot wrok en een oneerlijke balans in je relatie.
2. Je beter voelen dan je partner
Denk je dat jij altijd gelijk hebt of dat je iets 'verdient'? Pas op, want dat kan overkomen alsof je weinig begrip hebt voor je partner. Dit gedrag draait om wat jij wilt, zonder empathie voor de ander. Niemand wil een relatie waarin één persoon alleen maar zijn eigen zin doordrijft.
3. Alles regelen
Ben jij altijd degene die alles fixt in de relatie? Dat lijkt misschien nobel, maar eigenlijk laat je je partner geen ruimte om verantwoordelijkheid te nemen. Resultaat: jij voelt je uitgeput, zij blijven achteroverleunen. Tijd om wat vaker los te laten en grenzen te stellen.
4. Blijven pushen
Breng jij constant dezelfde issues op of eis je direct verandering? Dat komt vaak voort uit onzekerheid, maar kan voor je partner aanvoelen als controlerend. Dit gedrag zorgt juist voor afstand in plaats van verbinding.
5. Problemen vermijden
Wegrennen van moeilijke gesprekken? Begrijpelijk, maar vermijdend gedrag maakt dingen alleen maar erger. Het probleem lost zichzelf niet op, en uiteindelijk moet je niet één, maar twee issues aanpakken: het probleem zelf én je ontwijkgedrag. Dubbele stress.
Ontdek meer
Celebrate with us!
Deze celebs verjaren binnenkort!
- 20/11 Fabrizio Tzinaridis
- 21/11 Hanna Mensink
- 21/11 Carly Rae Jepsen
- 23/11 Miley Cyrus
- 24/11 Tom Odell