Een radiopresentatrice die zich focust op tech en beveiliging heeft tips gedeeld over hoe je met de telefoon van je partner kunt ontdekken of je bedrogen wordt.
Radiopresentatrice Kim Komando legde uit dat de manier waarop iemand met hun telefoon omgaat en wat erop staat, je meer kan vertellen dan ze misschien willen prijsgeven. "Let goed op hoe ze met hun apparaten omgaan", zei Komando tegen de Daily Mail.
Ze gaf ook 5 signalen die zouden kunnen aanduiden dat je partner iets te verbergen heeft.
- Ze verbergen hun telefoon en meldingen: "Veel mensen draaien hun telefoon weg om hun privacy te beschermen, maar meestal verbergen ze hun telefoon niet voor hun partner. Hetzelfde geldt voor het schakelen tussen tabs in hun browser of het uitzetten van hun tablet", zegt de presentatrice. “Meldingen kunnen ook verraden dat iemand iets probeert te verbergen, dus het is gebruikelijk om ze uit te schakelen of te verbergen als je iets doet wat je niet wilt dat je partner ziet.”
- Ze gebruiken fake apps: Er zijn apps die eruitzien als iets heel anders, zoals Calculator Pro+, die cheaters gebruiken om hun ongepaste gesprekken te verbergen.
- Ze wissen te vaak hun geschiedenis: Wie dingen doet die niet oké zijn, probeert vaak alle sporen uit te wissen door hun geschiedenis regelmatig te wissen
- Ze hebben het altijd ‘druk met werk of school': Altijd bezig zijn kan een dekking zijn voor iets spicier. Sommige bedriegers gebruiken nep-google docs om informatie en communicatie te verbergen die ze niet willen dat ontdekt wordt. "Als je zo'n bestand opent, lijkt het eerste stuk op bedrijfsjargon of schoolwerk", legt ze uit. "Maar als je naar beneden scrolt, zie je het echte doel van het bestand. Online documenten zijn een handige manier om notities, foto’s en video’s met iemand anders te delen."
- Ze zijn altijd op dezelfde plek: Komando suggereerde ook om de locatiegeschiedenis van je partner te controleren om te zien of er één plek is die ze vaak bezoeken en die verdacht lijkt. Al lijkt dat voor ons een beetje toxic...
Ossenmarkt Winterdorp brengt studenten samen voor Kom op tegen Kanker
Kerstsfeer, warme drankjes en een flinke portie gezelligheid: dat is wat je mag verwachten op 17 december 2024, wanneer 21 studentenverenigingen de Ossenmarkt omtoveren tot een magisch Winterdorp. En dit alles voor het goede doel!
Voor deze 13e editie verhuist dit jaarlijks terugkerende evenement tijdelijk van de Stadswaag naar de Ossenmarkt. Het mooiste van alles? De volledige opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker, een goed doel dat door de studenten zelf werd gekozen. Samen willen ze niet alleen geld inzamelen, maar ook solidariteit tonen en aandacht vragen voor de impact van kanker op het leven van zoveel mensen.
Dus, wat kan je verwachten? Verschillende kraampjes met onder andere glühwein, warme chocomelk, zelfgemaakte chili con carne en hamburgers, terwijl liveoptredens zorgen voor een gezellige sfeer.
Tedah Smits, een van de organisatoren, vertelt: "Ondanks dat we verschillende richtingen studeren en andere clubs vertegenwoordigen, zijn we uiteindelijk één grote familie. Met één gemeenschappelijk doel: samen iets goeds doen."
Het is een initiatief dat laat zien dat het studentenleven veel meer is dan feesten. Het is samenkomen, verbinden en iets betekenen voor de wereld. Dat blijkt uit de indrukwekkende resultaten van eerdere edities. Zo haalden de verenigingen vorig jaar bijna €5.000 op voor Awel. Dit jaar hopen ze dat bedrag te overtreffen.
Praktische info
📍 Waar? Ossenmarkt, Antwerpen (tijdelijke locatie vanwege werken aan de Stadswaag)
📅 Wanneer? 17 december 2024
🕓 Tijd? Van 16:00u tot 22:00u
Kan je er niet bij zijn? Geen stress! Je kan ook een donatie doen via de actiepagina: komoptegenkanker.be/acties/ossenmarkt-winterdorp.
Expert waarschuwt: deze populaire sekstrend is gevaarlijk
Steeds meer jongeren experimenteren met choking. Maar experts maken zich zorgen, ze waarschuwden dat deze kink niet zonder risico is en dat je beter twee keer nadenkt voordat je eraan begint.
Volgens Dr. Debby Herbenick, professor volksgezondheid aan Indiana University, is er geen veilige manier om aan seksuele wurging te doen. "Sterfgevallen door consensueel wurgen zijn zeldzaam, maar ze gebeuren", zegt ze. Druk op de hals uitoefenen kan zorgen voor meer opwinding tijdens seks. Maar wat je vaak niet hoort, is dat het kan leiden tot bewusteloosheid, hersenschade en zelfs ongelukken met fatale afloop.
Een studie van Indiana University uit 2020 onder meer dan 4.000 studenten laat zien hoe populair deze kink is geworden. Bijna 1 op de 3 vrouwen en 1 op de 4 trans en non-binaire studenten gaf aan dat ze recent door een partner gewurgd werden tijdens seks. Bij mannen ligt dat percentage een pak lager, rond de 7%. Opvallend: slechts een fractie van de 50-plussers heeft ooit seksuele verstikking geprobeerd.
De stijging van BDSM-dynamieken onder jongeren vraagt om betere educatie, stelt Herbenick. “Dit wordt op scholen niet besproken, terwijl veel jongeren er al mee experimenteren”, zegt ze in een interview met SexandPsychology.com.
Je leest online misschien over “veilige” technieken, maar volgens Herbenick kun je zelfs met lichte druk slagaders beschadigen of hersenschade oplopen. Herhaaldelijk doen kan de schade alleen maar vergroten.
Als je toch wilt experimenteren, zegt Herbenick: doe het zelden, gebruik lichte druk, en zorg dat je partner 100% oké is. Laat riemen en touwen sowieso achterwege. Maar zelfs dan blijf je risico’s nemen.
Ontdek meer
Celebrate with us!
Deze celebs verjaren binnenkort!
- 22/12 Meghan Trainor
- 22/12 Alex Agnew
- 23/12 Finn Wolfhard
- 24/12 Steffi Mercie
- 24/12 Louis Tomlinson