Kim Kardashian injecteert sperma van zalm in haar gezicht

Chelsy Vanlerberghe-15 juli 2024 om 09:51

Bij 'The Kardashians' is er niets TMI. In een nieuwe aflevering van de realityserie onthulde Kim Kardashian dat ze een wel heel bijzondere gezichtsbehandeling heeft gehad: er is zalmsperma in haar gezicht geïnjecteerd.

"Ik kreeg een zalmsperma-gezichtsbehandeling met zalmsperma geïnjecteerd in mijn gezicht", vertelde de 43-jarige Kardashian nonchalant aan haar moeder Kris Jenner tussen het filmen door. De behandeling zou haar er jonger doen uitzien. Iets waar ze veel voor over heeft.

In 2022 zei ze tegen The New York Times: "Ik probeer alles. Als je me zou vertellen dat ik elke dag kak moest eten om er jonger uit te zien, zou ik het misschien doen. Echt."

Kim K haalde het idee voor deze facial bij 'Friends'-actrice Jennifer Aniston, die vorig jaar krantenkoppen haalde na een interview. Ze zei dat een schoonheidsspecialiste haar over de behandeling had verteld. "Allereerst zei ik: ‘Meen je dat? Hoe krijg je zalmsperma?’" vertelde ze, voordat ze zei dat ze niet zeker wist of het een groot verschil maakte voor haar huid. De gezichtsbehandeling omvat injecties of microneedling-technieken voor de beste resultaten. En hoewel het misschien nieuw klinkt, bestaat het idee van een zalmsperma-gezichtsbehandeling al sinds de jaren 80, volgens PopSugar. "De zoektocht naar een wonderingrediënt in huidverzorging gaat altijd door", vertelde dermatoloog Joshua Zeichner aan het tijdschrift. "Er is aangetoond dat zalmmilt de huid verbetert, hydrateert, voller maakt, de textuur verbetert en rimpels vermindert. Dit komt door de hoge DNA-niveaus in zalmmilt. DNA is samengesteld uit aminozuren, die al lang worden gebruikt in huidverzorging vanwege hun hydraterende en celvernieuwende voordelen."

Interesse, anyone?

Man heeft drie penissen maar weet daar niets van

Karen Luiken-17 oktober 2024 om 08:57- Foto:

Deon Black via Unsplash

Als je drie penissen hebt, dan ben je daar waarschijnlijk van op de hoogte. Toch? Dat is wat je zou denken, maar een 78-jarige man uit Groot-Brittannië wist er zijn hele leven niets vanaf. Zijn drie geslachtsdelen werden pas ontdekt toen hij al dood was.

De 78-jarige man had zijn lichaam aan de wetenschap gedoneerd. Na zijn overlijden mochten studenten van de University of Birmingham Medical School zijn lichaam onderzoeken en daar is een bijzondere ontdekking uit voortgekomen. Ze kwamen erachter dat de man de uiterst zeldzame geboorteafwijking triphallia had, wat in feite ‘driedubbele penis’ betekent. Oftewel: hij had drie geslachtsdelen. De afwijking is slechts één keer eerder vastgelegd.

Of de man van zijn drie pennissen heeft kunnen genieten, betwijfelen we. Volgens Ladbible wordt er aangenomen dat de man zijn hele leven heeft doorgebracht zonder te weten dat hij rondliep met drie geslachtsdelen.

Taylor Swift brengt dit jaar nieuw boek uit

Karen Luiken-17 oktober 2024 om 08:51

Taylor Swift verrast haar fans dit jaar met een speciaal cadeau. Sterker nog: twee speciale cadeaus. De zangeres brengt een boek én een vinyl uit ter ere van haar ‘The Eras Tour’.

Het nieuws wordt gedeeld via Instagram. “Deze week trappen we het laatste deel van ‘The Eras Tour’ af, wat moeilijk te bevatten is”, aldus Taylor. “Deze tour was de meest wonderbaarlijke ervaring en ik wist dat ik de herinneringen die we samen maakten op een speciale manier wilde herdenken. Nou ja, eigenlijk op twee manieren.”

De eerste manier is het boek, dat de naam ‘The Official Eras Tour Book’ draagt en gevuld is met nooit eerder vertoonde foto’s achter de schermen, magische herinneringen van fans en persoonlijke reflecties van Taylor.

Naast het boek komt er ook een vinyl van ‘The Tortured Poets Department: The Anthology’. Beide items zijn vanaf 29 november verkrijgbaar via de Amerikaanse winkelketen Target.

Ontdek meer